Забавление в Quest-Games! Един час отборна игра в стая Илюзия или Тайната на Светия Орден!

УСЛОВИЯ

Описание:

Подарете си едно различно преживяване - упражнете ума си с игра в Quest-Games!

Може да избирате между 2 стаи: "Тайната на Св. Орден" с историческа тематика или  "Илюзия" с криминална тематика. 


Офертата включва:

 • 1 час игра за един човек, при минимум 2-ма участника (максимум 5 участника на игра)
 • Може да избирате между 2 стаи: "Тайната на Св. Орден" с историческа тематика или "Илюзия" с криминална тематика

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 30.11.2016г.
 • След като закупите своя ваучер е необходимо да се обадите за резервация - тел. 0888 973 418 и 0887 29 18 79 с номер и секретен код на ваучер и да посочите желания от Вас ден и час
 • Необходимо е да представите разпечатан ваучер на място
 • При закъснение или неявяване ваучерът се губи и сумата по него не се възстановява
 • Може да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Дийлс ООД

Quest-Games реално приключение в стаята, което ще спре дъхат ви с живи вълнуващи задачи. Предстои ви да се потопите в свят на тайни и загадки. Преживейте интересни сюжети, разгадайте сложни ребуси, използвайте необичайни предмети и своя интелект, намерете тайни скривалища, възползвайте се от жокери, използвайте всички възможни предмети и начини,за да намерите ключа и излезете от стаята като победители.

Игра Escaperooms завоюва интереса на хиляди хора в много страни. Всичко е като в компютърна игра, но вие се намирате в реална обстановка, в реална стая и с реални предмети.

Вашата задача е да излезете от помещението, в което сте затворени. В ограниченото пространство на стаята има всичко зада може да излезете от там самостоятелно. Но за да откриете ключа за вратата на изхода не е така лесно. Ключът е добре скрит и за да се доберете до него, трябва да разгадаете серията от загадки, да намерите скрити предмети и тайни скривалища, правилно да възприемете жокерите и да направите много други неща, които не се е налагало да правите във вашето ежедневие.

Никога не знаете точно какво ви очаква от другата страна на вратата, но определено това е нещо интересно и завладяващо. Стаята е пълна със загадки и логически елементи. Сглобете едно с друго и ще получите ключа, откривайки достъп към следваща загадка. Не всичко е очевидно, както изглежда и не всичко е объркано, както изглежда.

Имате право да стоите в квеста 1 (един) час. Ако вие не се вместите в отреденото време, вратата ще бъде отворена, но вие отново и отново ще мислите за неоткритите приключения и за непреживяните чувства.

Възрастово ограничение: деца до 14 години могат да играят само с възрастен придружител.

Предлагаме две страхотни преживявания:

1. Илюзия - Вашата основна цел е известният диамант "Шах".
Можете ли да проникнете в трезора, да избегнете всички клопки и да изпълните поръчката на вашия клиент-колекционер…. ?

2. Орденът на тамплиерите - неговите тайни и намирането на легендарното изгубено съкровище на Ордена вълнува умовете на търсачите на силни усещания в продължение на векове. Ще бъдете ли в състояние да се доближите до разнищването на една от тайните на Ордена на тамплиерите?

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 2
  Нели Георгиева от 30.09.2016 г. 11:29

  Добър замисъл, задоволително изпълнение.

 • 1
  Krasimir Iliev от 30.09.2016 г. 08:18

  Бях направил подарък на мои приятели. Уточних часа с техен служител и когато дойде деня на резервацията, моите близки ми се обадиха да ми кажат, че няма никой на адреса. След разговор с дамата стана ясно, че е записан часа грешно и няма възножност сега. След като най-сетне нашите близки посетиха въпросната стая, коментара им беше: "загадките бяха като за три годишни деца"... така че, не препоръчвам точно тази стая

 • Партньор
  от 01.10.2016 г. 14:34
  Преди три месеца действително имаше дублиране но хората с подаръка играха първи и се изказаха много ласкаво за играта Защо сега се повдига този въпрос
-50% 30.00 лв. 14.90 лв.

За Quest-Games:

 • Quest-Games
 • София, Център, ул. Христо Белчев 34
 • 0888 973 418 и 0887 29 18 79
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти