1 час ползване на парна баня, сауна и приключенски душ за един, двама или трима човека в Beauty & Spa Musitta

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Релаксирайте след тъжкия работен ден! 

Заповядайте в Beauty & Spa Musitta!


Офертата включва:

 • 1 час ползване на парна баня, сауна и приключенски душ за един, двама или трима човека, според избрания ваучер

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 30.11.2016г.
 • Резервиране на час поне дeн по-рано на тел. 0877 999 370
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер при ползване на услугата
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Парна баня

Парната баня ни пренася в екзотичния свят на Ориента, там, където приказната героиня Шехерезада прекарвала голяма част от времето си сред приглушените звуци на леещата се вода, влажните мраморни пейки и ароматните масла, твърдейки, че град без хамам не е град. Парната баня е била и предпочитан начин за релаксация и отмора след активни спортни занимания на войните.

В наши дни парната баня е превъзходно средство за възстановяване на силите, прочистване на организма и закаляване.В съчетание с масаж тя отлично стимулира ставите и мускулите. Парните процедури са просто незаменими за хората със „седящи“ професии, тъй като добре компенсират недостига на движение. 
 

Сауна

Финландците казват: “Най-напред си направи сауна, а след това дом” и следват тази максима дълги години.
Сауната е форма на баня, която от столетия е широко разпространена във Финландия: навсякъде по бреговете на безбройните реки, езера и заливи има малки дървени колиби за къпане, които се славят със своята чудодейност.
Редуването на горещо и студено, както и фазите на почивка характеризират класическия ход на сауната, подобряват кръвообращението и подсилват имунната система, понижават кръвното налягане, увеличават тонуса и жизнеността на тялото.

Приключенски душ

Приключенските душове са вид охлаждащи душове. Те се разполагат в близост до топлинните помещения с СПА центровете. Комбинират вода с различна температура - студена, топла, смесена. Дюзи с различно налягане и впръскване на водата - едри капки, мъгла, струи, разположени на стените и тавата на душа. Дюза за впръскване на аромати. Сменящи се светлини, музика и ефекти.

Благодарение на тези 5 елемента на приключенския душ се създават различни комбинации от вода, музика, светлина, които се наричат програми. Програмите на Приключенския душ целят да пресъздадат водни стихии - тропически дъжд, Ниагарски водопад и множество други. Броя на програмите, които изпълнява един приключенски душ последователно са най-малко 3 и техната продължителност е средно 3 минути. Целта тук е не само охлаждане на тялото след сауна или парна баня, а създаване на уникално усещане за истинско водно приключение за посетителите на СПА центъра. Тропическата буря е толкова истинска под този душ, колкото и в природата - с всички звуци - гръмотевици, шумът от падащите капки по листата, аромата на дъжда.

****

Важно!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 2
  Силвия Тодорова от 30.11.2016 г. 21:51

  За пореден път аз и моите приятелки останахме доволни от избора си!Прекарахме един много приятен и релаксиращ час,заобиколени от лукс и стил!Благодаря!

 • 1
  Павел Тодоров от 30.11.2016 г. 20:29

  Страхотно беше! Там съм за пореден път и ще продължа да посещавам!

-52% 25.00 лв. от 11.90 лв.

За Beauty & Spa Musitta:

 • Beauty & Spa Musitta
 • Варна, ул. Цар Иван Асен 20
 • 0877 999 370
 • Понеделник - неделя: 10:00 - 20:00ч.

Подобни оферти