Седемте Рилски езера - Съкровището на Рила планина! Еднодневна екскурзия на 25.08 с бюро за туризъм и приключения "Пълдин" само за 15лв на човек вместо за 29лв

Описание:

Края на август е пефректното време да посетите едно от най-вълшебните места в България!

Боро за туризъм и приключения "Пълдин" ООД Ви предлага еднодневна екскурзия до Седемте Рилски езера в един прекрасен съботен ден 25.08.12. Чистия въздух и нереално синия цвят на водата ще ви накарат да се почувствате като в приказка, а разходката ще ви тонизира и зареди положително.

Всеки, който поне веднъж е посетил това райско кътче, жадува да се върне отново, за да си припомни колко малко му трябва на човек, за да се почувства щастлив и пречистен.

Това е едно от местата, които всеки Българин трябва да посети поне веднъж в живота си!


УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Срещу един ваучер получавате еднодневна екскурзия до Рилски езера
  • В офертата е включен транспорт от София и планински водач.
  • В цената не е включена планинска застраховка - 3 лв. на човек и билет за лифта в двете посоки около 15 лв.

Програма:

Отпътуване от стадион Васил Левски в 8.00 часа. Преминаваме през Сапарева баня и Паничище и спираме пред хижа Пионерска. От тук с лифта се изкачваме до хижа Рилски езера. Време за отдих и чай с панорамата на Рила. Разходка из езерния циркус - преминаване покрай всичките седем рилски езера. Изкачваме се до първото езеро, където ще направим по-голяма почивка за снимки, чай и малко пенливо вино за настроение.

Започваме да се спускаме. Ще минем покрай старата хижа Седемте езера и ще се върнем на изходния ни пункт пред хижа Рилски езера. Свободно време за кафе, чай и на кой каквото душа му иска! Връщаме се с лифта до хижа Пионерска... Това беше за днес. Отпътуване за София.

Бюро за туризъм и приключения „Пълдин” ООД притежава удостоверение за туроператор, с номер РКК-01-6307,  издадено от Държавна Агенция по Туризъм и задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” от HDI, застрахователна полица № 0000001 от 19.12.2011г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 21.12.2011г., до 24.00 ч. на 20.12.2012г. с лимит на отговорност 100 000 лв

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

29.00 лв. 15.00 лв.

За Бюро за туризъм и приключения Пълдин: