Активни оферти на Работилница за вкусотии Рави (1/)

Зa Новата година! Поръчайте ЕДИН или ДВА килограма домашна вързана баница + късметчета във всяко парче и паричка от Работилница за вкусотии РАВИ!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Коледните и новогодишните празници традиционно се свързват с отрупаните маси, вкусните вечери и големите баници с късмети. Направете празниците още по-весели с Работилница за вкусотии РАВИ!

Плънка на Домашната вързана баница: Яйца, сирене, кашкавал, гауда, домашни "дърпани" кори и мая.

Баницата се реди на кръгли парченца, всяко от които с късметче завито и "вързано" от майстор пекаря на Работилница за вкусотии РАВИ, оставя се да втаса и се пече на умерен огън. Отгоре се поръсва с микс от сирена и кашкавали за постигане на златиста коричка. Изцяло се прави със 100% домашни продукти от изпитани мандри, като дори корите се месят индивидуално за всяка поръчка.

Домашната вързана баница се яде с приятели, може и с вино, както казва майстора на Работилница за вкусотии РАВИ!


Офертата включва:

 • ЕДИН или ДВА кг. Вързана баница + късмети и паричка, грамажа е според избрания пакет
 • Плънка на Домашната вързана баница: Яйца, сирене, кашкавал, гауда, домашни "дърпани" кори и мая.
 • Важно! Късмети и паричка се слагат на баниците до 01.01.2017 г., след тази дата само по заявака от страна на клиента се слагат късмети.
 • Важно! Всички парички са на стойност 50 ст.
 • 1 кг. вързана баница съфържа 9 късмета + паричка; 2 кг. вързана баница съдържа 19 късмета + паричка

Доплащания:

 • Възможна е доставка срещу доплащане в зависимост от адреса спрямо цеха на Работилница за вкусотии РАВИ. Цена на доставката между 3 и 7 лв. - уточнява се при поръчката

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 20.01.2017 г. По време на празниците Работилница Рави ще работи с променено работно време. Заявки за Коледа се приемат на посочения телефон до 20.12.2016 г. - издават се вкл. и в празничните дни. Заявки за Нова година се приемат на посочения телефон до 28.12.2016 г. - издават се вкл. и в празничните дни до обяд на 31.12.2016 г.
 • Работно време за подаване на заявки: понеделник - събота: от 10:00 до 17:00 часа, неделя - почивен ден
 • Работно време за издаване на поръчаните продукти: понеделник - събота 09:30 до 22 часа, неделя - почивен ден
 • ВАЖНО!!! След закупуване на ваучер е необходимо да се направи заявка за изпълнение на поръчката на тел. 0878 705 403 от 10.00 до 17.00 часа, минимум 2 дни предварително, като се уточнява за какъв продукт е закупен ваучер
 • В случай че е направена поръчка и изделията не са взети в уговорения ден ваучерът се счита за използван
 • Ваучерът изисква задължителна предварителна заявка за приготвяне на желания продукт, не се приемат ваучери без направена заявка
 • Готовите продукти могат да се взимат от адреси в гр. София: жк "В. Левски", ул. Селимица 14 - Пекарна РАВИ; ул. Оборище 88 - Сладкарница Орхидея
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ

Работилница за вкусотии РАВИ е създадена през 1994 г. като семейна фирма. В началото започва своята дейност в хлебопроизводството. Първите години след създаването произвежда само няколко вида хляб (ръчно производство) на жарови пещи. 1998 г. започва производство и на тестени закуски. През годините произвежда козуначни изделия само по традиционните празници. Преустановява производството на хляб през 2000 г. поради голямата пренаситеност на пазара и се насочва към производство само на тестени закуски. По това време се помещава в наето помещение и произвежда около 15-16 вида закуски. Поддържа няколко училища в град Ловеч със закуски, като една от първите фирми стартирали програмата "Закуска с топло мляко" в учебните заведения. През лятото на 2005 г. закупува голямо помещение в приземния етаж на масивна сграда и започва изграждане на собствен цех за тестени изделия, който пуска в експлоатация на 5-ти януари 2009 г. Именно тогава започва проучване и предлагане на пазара на няколко вида козуначни изделия, така през цялата година не спира да обновява своя асортимент. От април месец 2012 г. фирмата стартира производство и разпространение на продуктите си в София със собствен цех и продажба в търговската мрежа.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-35% 13.00 лв. от 8.40 лв.

За Работилница за вкусотии Рави:

Подобни оферти