Активни оферти на Работилница за вкусотии Рави (1/)

Един или два килограма домашен щрудел с ябълка, орехи и канела на хапки от Работилница за вкусотии РАВИ

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Щрудел с ябълка и орехи

Щруделът се прави със 100% домашни продукти, като в Работилница за вкусотии РАВИ дори корите се месят индивидуално за всяка поръчка. Майсторите добавят към щрудела много орехи, щипка канела и много внимание и любов!

Доверете се на най-добрите в бранша, които от години месят едни от най-вкусните погачи, баници, козунаци с уважение и удоволствие към Вас и към насъщния! Сигурни сме че още след първата хапка ще ги обикнете и Вие!

Опитайте вкусният щрудел с ябълки на хапки на Работилница за вкусотии РАВИ!

 Работилница за вкусотии Рави притежава Сертификат за коректна фирма 2015:

сертификат корекна фирма


Офертата включва:

 • Един или два кг. домашен щрудел с ябълка, орехи и канела на хапки. Грамажът е според избрания пакет. Един кг. хапки се равняват на около 30 бр. хапки; Два кг. се равняват на около 60 бр. хапки.

Доплащания:

 • Възможна е доставка срещу доплащане в зависимост от адреса спрямо цеха на Работилница за вкусотии РАВИ. Цена на доставката между 3 и 7 лв. - уточнява се при поръчката.
 • Офертата важи за цялата страна с доставка на поръчания продукт с куриер по ценоразписа на куриерската фирма за сметка на клиента. При поръчката задължително се съобщават номера на ваучера и секретния код. Щруделът се издават със сертификат за трайност до 5 дни след изпращането им.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 16.10. до 30.11.2016 г.
 • В случай че е направена поръчка и изделията не са взети в уговорения ден ваучерът се счита за използван.
 • Ваучерът изисква задължителна предварителна заявка на тел. 0878 705 403 за приготвяне на желания продукт 2 дни предварително. Не се приемат ваучери без направена заявка.
 • Готовите продукти могат да се взимат от адрес в гр. София: жк "В. Левски", ул. Селимица 14 - Пекарна РАВИ и гр. София, ул. "Оборище" 88 - Сладкарница Орхидея.
 • Работно време за подаване на заявки: Понеделник - Събота: от 10:00 до 17:00 часа, Неделя - почивен ден. Тел. за заявки: 0878 705 403
 • Работно време за издаване на поръчаните продукти: Понеделник - Събота 09:30 до 22 часа, Неделя - почивен ден.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ

Работилница за вкусотии РАВИ е създадена през 1994 г. като семейна фирма. В началото започва своята дейност в хлебопроизводството. Първите години след създаването произвежда само няколко вида хляб (ръчно производство) на жарови пещи. 1998 г. започва производство и на тестени закуски. През годините произвежда козуначни изделия само по традиционните празници. Преустановява производството на хляб през 2000 г. поради голямата пренаситеност на пазара и се насочва към производство само на тестени закуски. По това време се помещава в наето помещение и произвежда около 15-16 вида закуски. Поддържа няколко училища в град Ловеч със закуски, като една от първите фирми стартирали програмата "Закуска с топло мляко" в учебните заведения. През лятото на 2005 г. закупува голямо помещение в приземния етаж на масивна сграда и започва изграждане на собствен цех за тестени изделия, който пуска в експлоатация на 5-ти януари 2009 г. Именно тогава започва проучване и предлагане на пазара на няколко вида козуначни изделия, така през цялата година не спира да обновява своя асортимент. От април месец 2012 г. фирмата стартира производство и разпространение на продуктите си в София със собствен цех и продажба в търговската мрежа.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 2
  Latinka Georgieva от 30.11.2016 г. 08:28

  Щруделът е много вкусен! На хапки като истинска баница, а не с тънки кори!

 • 1
  Adelina Ivanova от 20.10.2016 г. 16:14

  Не е въведен коментар.

-31% 11.50 лв. от 7.90 лв.

За Работилница за вкусотии Рави:

Подобни оферти