Подмладете кожата си ефективно и безболезнено! 1 или 5 процедури радиочестотен лифтинг на лице в студио Giro!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Доверете се на студио за красота Giro!

Там ще Ви подарят блаженство. А Вашата роля ще бъде само и единствено да лежите и да се наслаждавате на удоволствието, като съчетавате полезното с приятното!


Офертата включва:

 • 1 или 5 процедури радиочестотен лифтинг на лице, според избрания ваучер

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.07.2016
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 0878842598
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Работно време: от понеделник до неделя от 10:00 до 18:00
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Що е RF? (Радиочестотен лифтинг или още наричан Радиофреквенция).
Радиочестотният поток се използва в медицината от години. Уредът използва 1MHZ радиочестота, което предизвиква точно преценено ниво резонанс на водните молекули, задвижва ги ротационно. Това генерира топлина, което допринася първоначално до скъсяване и на следващ етап до моделиране на колагеновите нишки. Дермалните фибробласти произвеждат нов колаген, който узрява и образува здрава мрежа и така изпъва фините бръчки, а по-дълбоките – видимо заглажда. Процедурата подобрява циркулацията на кръв, тъй като организмът изпраща кръв към третирания участък, а това увеличава и притока на кислород. Радиофреквенцията /RF/ води до стягане и повдигане на кожата на лицето, шията, корема, ръцете и всяка една друга област Получените резултати могат да се сравнят с тези на лифтинг, без да минавате през травмираща операция. Този процес е бавен, и зависи от състоянието, в което е лицето или съответния участък. Ние сме реалисти и не Ви обещаваме мигновен магичен ефект. Видими резултати се забелязват след 4-5 процедура, а крайният ефект се вижда месец след края на терапията,  защото биологичният процес на колагеновото ремоделиране трае 10-12 седмици. Комбинацията със инфраред светлинни вълни, увеличават метаболизма  ефекта от процедурата – постигане на стегната, здрава и свежа кожа. Процедурата е напълно безболезнена. Препоръчва се курс от 8-12 процедури (през 4-6 дена), за да се завърши цикъл и ефектът да е траен. В годината се правят 2-3 курса за да се избегне отново образуването и втвърдяването на нов дебел слой от мастни тъкани.

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена от 29.90 лв.

За Студио за красота GIRO:

Подобни оферти