1 посещение на часове по йога в новия танцов и спортен център DANCE CORNER, до МОЛ България!

УСЛОВИЯ

Описание:

DANCE CORNER, най-новият център в София за спорт и танци, Ви предлага да се включите в часовете по йога с Добри!

Заповядайте!


Офертата включва:

 • Ваучерът включва 1 посещение на часовете по йога в танцов и спортен център DANCE CORNER.
 • Нова група - начинаещи.
 • Продължителност - 60 минути.
 • График: вторник и четвъртък, от 18:00ч.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера за ползване: до 14.04.2016г.
 • Валидност на ваучера за закупуване: до 13.04.2016г.
 • Необходимо предварително записване на тел. 0898 555 920.
 • Необходимо е да предоставите разпечатан своя ваучер.
 • Можете да закупи 1 ваучер за себе си и неограничен брой за подарък.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате само чрез ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Йога е система от физически, умствени и духовни практики, чиято цел е да се трансформират тялото и ума. Йога сеансите представляват задълбочено навлизане в разбирането и практиките на Хатха, Раджа, Лая, Крия и Кундалини Йога.
Тялото ни е предназначено да се движи и да се упражнява. Ако начинът ни на живот не осигурява достатъчно движение на мускулите и ставите с времето се появяват болести и дискомфорт. Подходящите упражнения трябва да са приятни, за този, който ги изпълнява и в същото време полезни за тялото, ума и духа.


Повече за Добромир Алексиев - Вашия учител:
През 1987 г. Добри среща първият си учител по йога - Венцислав Евтимов. Вдъхновен от него, започва ежедневно да практикува, в следствие на което в тялото се случва тотална трансформация. Спонтано започва да преподава, обучава и споделя. През 1989 г. получава посвещение в Бхакти йога - Свами Сухотра Махарадж. Една година по-късно посвещение му дават Свами Шивамурти Сарасвати и Бабаджи. От 1999 - 2012 г. преминава посвещения и ритрити по Крия Йога с Шибенду Лахири.
Цялата 2004 г. на Добри му преминава в практики из цяла Индия - посвещение в йога на Сидха Тирумулар - Сидха Сундарамур. Сатсанхги и практики свързани с повечето форми на йога и тантра в ашрамите на Свами Шивананда, Свами Харихарананда, Сатия Сай Баба, Шри Аурубинду, Раман Махарши, Шри Юкетшвар Гири, Кришнамурти. Силни въздействащи и вълнуващи са срещите му със световния върховен учител Шри Чинмой през 2000 и 2007 г. През 2008 г. Добри живее в Хималаите, където се среща с много йога учители и хималайски светци, йога феномени разцъфтели в човешки тела. През 2009 г. преминава Ритрит със Свами Дев Мурти.

*****

Танцов и спортен център DANCE CORNER предлага групови занятия по: Йога, Пилатес, Зумба, Комбинирана гимнастика, KombatXtreme, Народни танци, Kangoo Jumps, Body Balance, AeroFit Ball, Tap Out, Body Former и др.

DANCE CORNER център се намира на изключително комуникативно място между магазините Била и Джъмбо и разполага с две зали с отлично озвучаване, вентилация, с удобни съблекални, бани и тоалетни.  

*****

ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Топ цена 5.00 лв.

За Танцов и спортен център DANCE CORNER:

Подобни оферти