Сила, здраве и красота! 1 посещение на хатха йога практика за начинаещи и средно напреднали в М&В къщата!

УСЛОВИЯ

Описание:

Подарете си здраве, сила и тонус с йога практика в М&В къщата!


Офертата включва:

 • 1 посещене на хатха йога практика за начинаещи и средно напреднали
 • Практиките се провеждат: в понедленик и четвъртък от 18:45 до 20:15ч. при инструктор Олга Карамфилова Белева

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 04.12.2016г.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 0882377101
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата
 • Всеки клиент може да ползва само един ваучер за себе си
 • От актуалната промоция може да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Дийлс ООД

 

Информация за Олга Белева:

„Истинското превъзходство не е свързано с това да бъдеш по-добър от някой друг. То означава да бъдеш по-добър, отколкото си бил.”

Занимавам се с йога повече от 20 години. Всичко започна с едно старо, омачкано издание на Венцислав Евтимов, което случайно открих в семейната библиотека. Но както знаем, случайни неща няма. Още с първите страници усетих, че там се крие нещо много ценно и специално. С тийнейджърски ентусиазъм започнах пътешествието си в дебрите на тази велика философия и хилядолетна мъдрост, за да открия с времето, че тя е безкрайна и необятна. Оттогава любовната ми афера с йога се развиваше на приливи и отливи, но винаги оставаше неизменен спътник и опора в живота ми. Йога ми е помагала много пъти, както с физически, така и с чисто житейски предизвикателства, давайки ми стабилност и умиротворение. Благодарение на нея се научих да чувам тялото си и да разбирам неговите истински нужди, както и да овладявам мъчителните болки в кръста и гърба, които ме спохождат отвреме навреме, поради високата ми фигура и седяща работа на компютър. Практикувах йога и по време на двете си бременности, които минаха приятно и неусетно, а ражданията бяха бързи и леки, като по учебник.

Но неизмеримо по-важен е духовният аспект на йога, силата и хармонията, с които те зарежда, умението да се отпускаш и да поглеждаш над нещата и отвъд игрите на егото. Йога ни учи да поддържаме ума си в състояние на равновесие и удовлетвореност, независимо какво ни се случва и колко притежаваме. Животът ни става прост и изпълнен със сигурност, защото се научаваме да виждаме отвъд илюзията и тревогите на нашето ежедневие. Осъзнаваме, че всичко е точно такова, каквото трябва да бъде; че човек всъщност има нужда от много малко, за да живее, и всичко необходимо идва само в точното време и място. Живеейки в хармония със себе си и Вселената, ние не чувстваме недоволство или някаква липса, а това ни освобождава от страдание и страх. Йога ни помага да живеем в душевен мир и със съзнанието, че всичко е едно и ние сме част от цялото, което автоматично ни дава сигурност, че всичките ни стремежи ще бъдат изпълнени своевременно, а ние сме защитени и вечни.

Разбира се, това е само малка част от философията на йога, и всички ние имаме да извървим дълъг път, докато достигнем подобно съвършенство. Но и най-дългият път започва с първата крачка. За мен ще бъде чест да ми се доверите и заедно да поемем по него!

 

 

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-51% 8.00 лв. 3.90 лв.

За M&B къщата:

 • M&B къщата
 • София. ул. Св. Св. Кирил и Методий 31, ет. 2
 • 0882377101
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти