Сбогувайте се с целулита завинаги! 1 процедура с Vacuum Slimming Machine 3 на 2 зони по избор в салон за красота ТИ

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Редуцирайте мастните натрупвания и иформете фигурата си!

Заповядайте в салон за красота ТИ!


Офертата включва:

 • 1 процедура с Vacuum Slimming Machine 3 на две зони по избор - 10- или 20-минутна, според избрания ваучер.
 • Може да избирате комбинация между две зони от: Бедра, корем, ръце , гръб, долни крака (прасец), паласки, ханш
 • За оптимални резултати се препоръчват поне 8-10 процедури.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 16.01.2016г.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 0895 098 233.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: от понеделник до събота - от 10:00 до 19:00q.
 • Всеки клиент може да ползва до 3 ваучера за себе си и неограничен брой ваучери за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

Допълнителна информация:

Антицелулитни процедури и оформяне на тяло  с  Vacuum Slimming Machine 3 е неоперативна дерматологична процедура, при която чрез загряване на кожата се въздейства на подкожната съединително-мастна тъкан и се стимулира регенерирането на колаген. Работи с най-съвременната (elos) технoлогия трето поколение след лазери и интензивна пулсова светлина.

Какво представлява  Vacuum Slimming Machine 3 ?  

Vacuum Slimming Machine  3 представлява революционна elos комбинация от би-полярна радиочестота, инфрачервена светлинна енергия, вакуум и механичен масаж. Доказаните резултати се постигат чрез проникване на електо-оптичната синергия, така наречената elos светлина в мастната клетка. По този начин тя се разгражда и възстановява правилната си форма, нанасяйки корекции в проблемната фигура. Комбинацията от светлина и радиовълни нагрява кожата до нужното ниво и прониква в достатъчна дълбочина за да повлияе цялостно върху проблемните „излишни и изродени” клетки. Описаният светлинно-енергиен ефект се засилва от свойството на уреда  Vacuum Slimming Machine  3  прави масажен и неинвазивен вакуум, който активизира циркулацията на лимфата в тялото и детоксификира третираните зони, по които иначе не достига достатъчно кислород. Както всички знаем, една от причините за поява на целулит са токсините в човешкия организъм. По този начин уреда не само въздейства върху видни проблеми, но и успешно предотвратява появата на такива.

Vacuum Slimming Machine  3 се използва за: намаляване на обема и наличието на мастни натрупвания по тялото; редуциране на целулита; подобряване еластичността на кожата-тя придобива по-млад и значително по-здрав вид; “Body after baby” – терапевтична програма за жени след раждане.

За процедурата:

Процедурите са безопасни независимо от типа или тона на третираната кожа. Към момента няма налични оплаквания относно краткосрочни или дългосрочни негативни влияния върху здравето в следствие на процедурите. Повечето хора се чувстват много комфортно по време на процедурите с  Vacuum Slimming Machine  3. Уреда позволява нагласа на нивото на светлина и вакуум според чувствителността и индивидуалната реакция на всеки човек. Обичайното усещане по време на процедурата е леко затопляне, което понякога се чувства до няколко часа след процедурата.

Възстановяване

Процедурата не изисква промени в ежедневието на пациента за възстановяване. Възможно е да се появи леко зачервяване след самата процедура, което изчезва бързо след това.  

Резултати:

Постепенното подобряване на изгледа на кожата се наблюдава още след първата процедура. Повърхността на третираната кожа става по-гладка и стегната. Резултатите в намаляване на обиколките могат да се видят между първата и втората, а последователното намаляване на целулита обикновено се наблюдава след четвъртата процедура. Клиничните проучвания доказват че средното намаляване на обиколката след процедурите с  Vacuum Slimming Machine  3 варира от 1.5 до 7.5 сантиметра. При някой случай дори се наблюдава намаляване на обиколките с около 1.5 сантиметра след всяка една процедура.Броят на процедурите се определя строго индивидуално според желанието на пациента и преценката на лекаря, като се пропоръчват най-малко 8-10 процедури. Процедурите се извършват минимум през 1 ден, максимум през 7 дни, за да се постигнат оптимални резултати. След приключването на поредицата от процедури се препоръчват по 1-2 процедури на месец, за да се запазят резултатите. Както всички останали оперативни или неоперативни процедури, резултатите се очаква да останат постоянни или да се задържат максимално дълго ако спазвате добре балансиран начин на хранене и извършвате спортни занимания.

  Противопоказания:

Много рядко при свръхчувствителна кожа при първите процедури може да се получат леки хематоми. Има определени противопоказания при наличието на които не се работи, като силно разширени вени, диабет, сърдечни проблеми, тежка хипертония, метални имплантанти по тялото. 

 

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

-52% 22.50 лв. от 10.90 лв.

За Салон за красота ТИ: