120-минутен SPA-MIX за двама: абянга масаж на цяло тяло, китайски масаж на лице, Hot-Stone терапия, Green Health!

УСЛОВИЯ

Описание:

Истински релакс в център ''Green Health''!


Офертата включва:

 • 120-минутен SPA-MIX за двама, Абянга аюрведичен масаж на цяло тяло, китайски динамичен и точков масаж на лице, HOT-STONE терапия с вулканични камъни.
 • Продължителност на процедурата: 120 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 09.03.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час, ден по-рано, на посочените телефони: 02/ 4425771, 0888188718.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: с предварително записване.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

ОПИСАНИЕ

Абянга (abhyanga) – аюрведичен масаж на цяло тяло

Основан на традициите на "Аюрведа" – древно-индийско учение за поддържане на здравето, разработено преди 5 хиляди години. Масажът «абянга» се провежда с използването на определени масла и треви, поддържа хармонията между тялото и духа на човека. Уникален масаж, целящ дълбоко обработване на меките тъкани (кожа, подкожна тъкан, мускули и вътрешни органи), при което изчезва напрежението в мускулите, активно се стимулира кръвта и лимфата, усилва се енергийния поток и тялото започва активно да изхвърля токсините. Аюрведичният масаж се извършва с голямо количество масла (подбрани индивидуално). С помощта на маслата токсините, натрупани в мускулите, се освобождават и се изнасят от тялото чрез кръвта. Целият организъм се пренастройва за възстановяване и обновяване на жизнените сили. Аюрведичният масаж отстаранява енергийните блокажи, директно обновява и съживява Прана, спомага за истинския релакс.

Китайски, динамичен точков масаж на лице с висша китайска козметика Jinlong

След почистване на  лицето със специален гел за отстраняване на горния умъртвен слой клетки, се нанася уникално масажно тоалетно мляко от серията висша китайска козметика Jinlong. Единствено по рода си, тоалетното мляко позволява висока скорост на динамичния масаж, който увеличава кръвотока в дълбоките слоеве на кожата. Токсините се изнасят чрез кръвта и капилярите, като петната се отстраняват още по време на процедурата. След динамичния масаж се извършва прецизен точков масаж на лице, като се повлияват точки от енергийните меридиани, задействат се функциите на вътрешните органи. Следва нанасяне на специален хемато-козметичен крем от серията Jinlong за отстраняване на петна и бръчки, моделиране на лицето и укрепване на лицевите мускули. В процедурата е включена подхранваща маска за лице и арома-терапевтична парна маска с етерично масло от гераниум. Процедурата завършва с масаж на деколте и шия с детоксикиращо и успокояващо масло от бял трън с лвандула и точков масаж на глава.

В условията на повишено натоварване и дефицит на време e предпочитано използването на активна козметика. Тя съдържа биоактивни вещества, чието наличие позволява тези средства да бъдат отнесени към козмоцевтиците, тоест към средствата, които съчетават в себе си лечебни и козметични свойства. Именно към тези средства се отнася козметичната серия “Jinlong”, в чийто състав влизат комплекси за заздравяване на кожата, отстраняване на бръчки, акне, пигментация, за защита от слънцето и т.н. Те не са токсични, притежават висок ефект, имат удължено действие и нямат странични ефекти. Подходяща както за жени, така и за мъже.

Масажите се извършват от двама специалиста едновременно в SPA-кабинет, върху специална постелка на земята, като двойката е заедно през цялото време. Работи се поредно лице при единия и тяло при другия, след което се сменят. Приятната музика, източната атмосфера, аюрведичния чай и споделената интимност ще накарат времето да спре.

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 3
  Мирослав Тодоров от 20.03.2016 г. 23:43

  Не е въведен коментар.

 • 2
  Milena Kondeva от 09.03.2016 г. 17:00

  Добре се справиха. Усмихнати и приветливи. Пак ще ги посетим :)

 • 1
  Дияна Йосифова от 14.02.2016 г. 18:21

  Прекрасен център и отношение. Останахме много доволни и препоръчваме мястото на всички :)

 • Партньор
  от 14.02.2016 г. 18:48
  Радост е да се работи за здравето, хармонията и любовта! Благодарим за високата оценка! Хубав празник!
Топ цена 68.00 лв.

За Център "GreenHealth":

 • Център "GreenHealth"
 • София, ул. Бузлуджа 62, ет.1
 • 02/ 442 57 71; 0888 188 718
 • Понеделник - петък: 10.00 - 19.00 ч.; събота и неделя - по договорка

Подобни оферти