Отново във форма! 13-седмична програма за отслабване и подарък от Медицински център Орто Пункт, ж.к.Зона Б-18!

УСЛОВИЯ

Описание:

М.Ц. Орто Пункт  ще Ви напътстват в продължение на 13 седмици по пътя на извайването на перфектната фигура.

Погрижете се за себе си, за доброто си самочувствие и бъдете щастливи от постигнатите добри резултати! 


Офертата включва:

 • 13-седмична програма за отслабване.
 • Подарък: безплатен телесен анализ или козметично парти.
 • 13 тематични занятия х 2 часа в извънработно време, персонален треньор за всеки участник, индивидуален хранителен план, стартов и финален телесен анализ, специализирани спортни часове (по желание!), 3 награди на финала на курса за най-добрите резултати в групата.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 28.02.2017 г.
 • За да си запишете час за консултация, може да позвъните на телефон 0888 245 062.
 • След закупуване на ваучера записването става след лична среща с нас за консултация и замерване.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при записване в програмата.
 • Предварителните срещи са безплатни и не Ви ангажират да ползвате която и да е от предлаганите услуги.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

13-седмична програма за отслабване + подарък: безплатен телесен анализ или козметично парти

Груповите терапии (12 до 15 човека) представляват цял раздел в психологията. Ефективни са, защотоотделният индивид се влияе изключително много от средата, в която се намира. Групата ще ви мотивира, ще ви показва, че всичко е възможно и, разбира се, хората с еднакви интереси бързо създават социални контакти и си помагат със съвети и подкрепа.

13 тематични занятия х 2 часа в извънработно време

Всяка седмица в точно определен ден (например всеки понеделник) групата се събира от 18:30 до 20:00 ч. В това време има контролно замерване на текущите резултати на всички участници в групата и изчисляване на временните резултати, след което водещият на групата изнася тематична лекция пряко свързана с изграждането на необходимите знания и умения за подобряване качеството на храненето, както и установяване на по-здравословни хранителни навици.

Персонален треньор за всеки участник

Веднага записването за участие в 13-седмичната ни програма за отслабване в група, един от нашите специално обучени Треньори ще поеме грижата за вас. Вашият персонален Треньор ще ви консултира, ще изготви вашия стартов хранителен режим, ще бъде с вас на всяка среща на Групата, на спортните мероприятия и освен това ще имате ежеседмични индивидуални консултации в удобно за вас време по време на целия курс. Може да разчитате на помощта, съветите и подкрепата на вашия Треньор по всяко време в рамките на Групата

Индивидуален хранителен план

След като един участник се запише за Групата и премине първоначалните замервания, се прави отделна среща с Треньора за определяне на стартовия хранителен план. През първия месец всеки участник разполага с конкретно меню, но крайната цел на курса е да направим така, че всеки завършил групата да може сам да подбира храната си според собствените си цели и нужди.

Стартов и финален телесен анализ

Ежеседмично се следят показателите: тегло, % мазнини и обиколки в см. Също така в началото, в средата и в края на курса се прави контролно замерване на Биоимпедансовия телесен анализатор „ТАНИТА“, за да се видят качествените промени и в другите показатели – мускулна маса, % вода, базов метаболизъм, метаболитна възраст и др.

Специализирани спортни часове (по желание!)

За всички участници в групата има организирани специализирани спортни часове всяка неделя от 16:00 до 18:00 ч. на Национален стадион Васил Левски. Тъй като физическото натоварване не е препоръчително за някои от участниците в курса, спортните часове не са включени в цената му. След първоначалната консултация заедно с Вашия Треньор можете да обсъдите какъв тип физическа активност е подходяща за вас.

3 награди на финала на курса за най-добрите резултати в групата

На финала на курса се изчислява процентното свалено тегло спрямо стартовото + процента на свалени мазини и се определят тримата участници с най-добри резултати, за които има и специални награди.

 •  Относно телесния анализ:

Японската фирма ТАНИТА е водещия производител в света на анализатори на телесната мазнина. Марката ТАНИТА е символ на новаторство, прецизност, качество и издръжливост. Как апаратът „ТАНИТА“ измерва ващите показатели? Използваният принцип за определяне на телесния състав е анализ на биоимпеданса. При този метод на измерване, при стъпване върху четирите електрода на платформата на професионалния медицински апарат на японската фирма“TANITA” през тялото преминава слаб ток, напълно безопасен за човека (единствено пациенти с електроимпланти, напр. пейсмейкър, правят изключение).Така се отчита съпротивлението, респективно количеството на различните видове тъкани в тялото. Допълнително се използват детайлизиращите методи Dil – D2O, Dil – NaBr и DXA. Благодарение на тази най-съвременна комплексна методика измерването на мастната тъкан и всички останали параметри вече е толкова лесно, колкото и измерването на кръвното налягане.

КАКВИ ПОКАЗАТЕЛИ ИЗМЕРВА „ТАНИТА“

 • Тегло

 • Телесна мазнина в % (5 – 99 години)

 • Обща телесна вода в %

 • Мускулна маса

 • Физически рейтинг

 • Костна минерална маса

 • Основна метаболична възраст

 • Метаболична възраст

 • Индекс на телесната маса

 • Висцерална мастна тъкан

 • 5 сегментово отчитане на мазнините

 • 5 сегментово отчитане на мускулите.

Отчитане на резултатите от замерването

В момента подобни уреди за замерване на телесния състав има на много места – поликлиники, фитнеси, спа центрове и други, но за съжаление не навсякъде има подготвени специалисти които могат да разтълкуват правилно резултатите от замерването.На база резултатите от ТАНИТА и оценка на хранителните навици нашите специалисти могат да дадат адекватна оценка на моментното състояние на тялото, причините за влошените показатели и най-важното: КАК ДА ПОДОБРИМ ПОКАЗАТЕЛИТЕ КОИТО СА ИЗВЪН НОРМА, като хранителните планове които можем да ви изготвим са съобразени с вашите индивидуални особенности и най-вече нуждите на вашето тяло.М.Ц. "Орто Пункт" ООД има 13-годишен опит в бранша и разполага с високо квалифициран медицински персонал.Ние разработихме система на работа в ползва на пациента, ръководейки се от златните стандарти и иновациите, но и никога не забравяме, че природата лекува най-добре.Подхождаме с внимание към всеки пациент за правилното снемане на анамнезата с цел назначаване на правилно лечение.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

-26% 80.00 лв. 58.99 лв.

За Медицински център Орто Пункт:

Подобни оферти