150-минутен SPA-MIX: масаж на цяло тяло, Hot Stone терапия, китайски динамичен и точков масаж на лице, йонна детоксикация!

УСЛОВИЯ

Описание:

Истински релакс в център GreenHealth!


Офертата включва:

 • 150-минутен SPA-MIX – 60 минутен масаж на цяло тяло + HOT-STONE терапия с вулканични камъни, 60 минутен китайски динамичен и точков масаж на лице, 30-минутна детоксикация
 • Продължителност на процедурата: 150 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.10.2016
 • Необходимо е предварително записване на час, ден по-рано, на посочените телефони: 02/ 4425771, 0888188718
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата
 • Работно време: с предварително записване
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

ОПИСАНИЕ

Масажът на цяло тяло се прилага за отстраняване на болков синдром, отоци, сраствания, за бързо възстановяванена травмирани тъкани, като отлично възстановява мускулите, повишава работоспособността им, укрепва сухожилията и ставите. Подходящ при главоболие, хронична умора, за преодоляване на сковаността на движенията или болезнените усещания в гърба, крайниците и други части на тялото. Той е полезен за укрепване наимунитета и възстановяване на психофизическото състояние. Във всеки индивидуален случай, в зависимост от възсрастта напациента, състоянието на здравето му, както и други фактори, оздравителният масаж е уникален комплекс от механични въздействия. Започва от големите участъци на тялото, постепенно преминава към по-малките. Тка подобрява движението на лимфата и кръвообръщението. Популярен и сред онези, които се стремят да запазят младостта и привлекателността на фигурата си, поради антицелулитния му ефект - изглажда портокаловата кожа, връща гладкостта, еластичността, здравината, стегнатостта, отстранява застойни мастни натрупвания под кожата, подобрява обмяната на веществата и микроциркулацията, извежда шлаките и токсините, помага да се избавите от излишните килограми. Прилагането на специално подбрани масла повишава ефективността на масажа и допринася за успокояване на духа.

Китайски, динамичен точков масаж на лице с висша китайска козметика Jinlong
След почистване на  лицето със специален гел за отстраняване на горния умъртвен слой клетки, се нанася уникално масажно тоалетно мляко от серията висша китайска козметика Jinlong. Единствено по рода си, тоалетното мляко позволява висока скорост на динамичния масаж, който увеличава кръвотока в дълбоките слоеве на кожата. Токсините се изнасят чрез кръвта и капилярите, като петната се отстраняват още по време на процедурата. След динамичния масаж се извършва прецизен точков масаж на лице, като се повлияват точки от енергийните меридиани, задействат се функциите на вътрешните органи. Следва нанасяне на специален хемато-козметичен крем от серията Jinlong за отстраняване на петна и бръчки, моделиране на лицето и укрепване на лицевите мускули. В процедурата е включена подхранваща маска за лице и арома-терапевтична парна маска с етерично масло от гераниум. Процедурата завършва с масаж на деколте и шия с детоксикиращо и успокояващо масло с лвандула и точков масаж на глава.

В условията на повишено натоварване и дефицит на време e предпочитано използването на активна козметика. Тя съдържа биоактивни вещества, чието наличие позволява тези средства да бъдат отнесени към козмоцевтиците, тоест към средствата, които съчетават в себе си лечебни и козметични свойства. Именно към тези средства се отнася козметичната серия Jinlong, в чийто състав влизат комплекси за заздравяване на кожата, отстраняване на бръчки, акне, пигментация, за защита от слънцето и т.н. Те не са токсични, притежават висок ефект, имат удължено действие и нямат странични ефекти. Подходяща както за жени, така и за мъже.

Йонна детоксикация
Вследствие начина на живот и хранене, в тялото ни се натрупват вещества като млечна, пикочна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини. Запазването на алкална среда в организма е почти невъзможно в нашия стресов, динамичен живот и начин на хранене. Това води до алергии, душевни и физически проблеми.
Пречистването на организма, като средство за подобряване на здравето, е в основата на всички традиционни медицини, духовни и религиозни системи по света. Промяната в начина на хранене, билковото пречистване и процедурите за детоксикация могат да постигнат значително облекчаване и отстраняване на последствията от интоксикацията за организма.
Процедурите се извършват върху масажно легло в SPA-кабинет. Приятната музика, източната атмосфера и специалният аюрведичен чай след процедурата ще накарат времето да спре за вас.

* * *
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 1
  Георги Иванов от 30.06.2016 г. 08:03

  Страхотно обслужване и коректност. Много усмихнати хора, които обясняваха всичко около процедурите, а самите процедури бяха невероятни. Пълен релакс и спокойствие.

Топ цена 68.00 лв.

За Център "GreenHealth":

 • Център "GreenHealth"
 • София, ул. Бузлуджа 62, ет.1
 • 02/ 442 57 71; 0888 188 718
 • Понеделник - петък: 10.00 - 19.00 ч.; събота и неделя - по договорка

Подобни оферти