150-минутен SPA-MIX - масаж на цяло тяло, Hot-Stone терапия, рефлекторен масаж на стъпала и длани, антицелулитен вибромасаж на долни крайници и йонна детоксикация

УСЛОВИЯ

Описание:

Истински релакс в център GreenHealth!


Офертата включва:

 • 150-минутен оздравителен SPA-MIX: 60-мин. масаж на цяло тяло с рефлекторен масаж на стъпала и длани+ 30 минути Hot-Stone терапия, 30 мин антицелулитен термо-вибромасаж на долни крайници с антицелулитен масажор 3 в 1 Slim mate и специални антицелулитни лосиони и масла, 30 минути Йонна детоксикация с детоксикатор А1
 • Продължителност на процедурата: 150 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 28.02.2017 г.
 • Необходимо е предварително записване на час, ден по-рано, на посочените телефон: 02/4425771
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата
 • Работно време: от понеделник до петък: 10:00 - 19:00ч., събота и неделя - по договаряне
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

ОПИСАНИЕ

Масажът на цяло тяло се прилага за отстраняване на болков синдром, отоци, сраствания, за бързо възстановяванена травмирани тъкани, като отлично възстановява мускулите, повишава работоспособността им, укрепва сухожилията и ставите. Подходящ при главоболие, хронична умора, за преодоляване на сковаността на движенията или болезнените усещания в гърба, крайниците и други части на тялото. Той е полезен за укрепване наимунитета и възстановяване на психофизическото състояние. Във всеки индивидуален случай, в зависимост от възсрастта напациента, състоянието на здравето му, както и други фактори, оздравителният масаж е уникален комплекс от механични въздействия. Започва от големите участъци на тялото, постепенно преминава към по-малките. Тка подобрява движението на лимфата и кръвообръщението. Популярен и сред онези, които се стремят да запазят младостта и привлекателността на фигурата си, поради антицелулитния му ефект - изглажда портокаловата кожа, връща гладкостта, еластичността, здравината, стегнатостта, отстранява застойни мастни натрупвания под кожата, подобрява обмяната на веществата и микроциркулацията, извежда шлаките и токсините, помага да се избавите от излишните килограми. Прилагането на специално подбрани масла повишава ефективността на масажа и допринася за успокояване на духа.

Антицелулитен термо-вибро масаж с масажор 3 в 1 Slim mate се извършва посредством загряващ, вибриращ масажор-апликатор за лесно нанасяне на специалните антицелулитните лосион, гел и масла. Той подпомага проникването им в дълбочина за по–силен ефект и по – гладка кожа. Масажът е приятен затоплящ, намаляващ мастните натрупвания и портокаловата кожа, подобрява кръвообращението и тонуса на мускулите.

Hot-Stone терапия е популярният днес "Стоун-масаж" – масаж с топли камъни. Той е опростен вариант на един от най-древните видове масаж, при който специално подбрани камъни се налагат върху определени участъци от тялото, предварително обработени с масла, или с тях се обработват мускулите, ставите, точките, като се използват камъни със специална форма и по индивидуални показания. Камъните се нагряват по специален начин и горещи се налагат върху акупунктурните зони и точки или с тях меко се масажира тялото. Нагряванията с камъни са подходящи при стрес, болки, напрежение и блокажи в мускулите, нервите, забавенаобмяна на веществата, слабо храносмилане, чести простуди, студени крака, слаби бъбреци (при липса на възпаления). 

Йонна детоксикация – Като завършващ елемент от предлагания оздравителен SPA-MIX се предлага 30-минутна йоннадетоксикация. Всички предхождащи елементи от процедурата са насочени към извеждане на токсините, които преминават в кръвта и лимфата, откъдето те трябва да бъдат изведени. Вследствие начина на живот и хранене, в тялото ни сенатрупват вещества като млечна, пикочна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини. Запазването наалкална среда в организма е почти невъзможно в нашия стресов, динамичен живот и начин на хранене. Това води до алергии, душевни и физически проблеми. Пречистването на организма, като средство за подобряване на здравето, е в основата навсички традиционни медицини, духовни и религиозни системи по света. Промяната в начина на хранене, билковото пречистване и процедурите за детоксикация с апаратура Детоксикатор могат да постигнат значително облекчаване и отстраняване на последствията от интоксикацията за организма.

* * *
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 1
  Anna Slavkova от 01.12.2016 г. 23:14

  Не е въведен коментар.

Топ цена 68.00 лв.

За Център "GreenHealth":

 • Център "GreenHealth"
 • София, ул. Бузлуджа 62, ет.1
 • 02/ 442 57 71; 0888 188 718
 • Понеделник - петък: 10.00 - 19.00 ч.; събота и неделя - по договорка

Подобни оферти