150-минутен оздравителен SPA-MIX – оздравителен масаж на цяло тяло, Hot-Stone терапия и детоксикация в център GreenHealth!

УСЛОВИЯ

Описание:

Заповядайте в център ''GreenHealth''!


Офертата включва:

 • 150-минутен оздравителен SPA-MIX – оздравителен масаж на цяло тяло с рефлекторен масаж на стъпала и длани, У син джъ (магнитни вендузи), Hot-Stone терапия, сесия раздвижване горна част и детоксикация.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 14.04.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час, ден по-рано, на посочените телефон: 02/4425771.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: Понеделник-петък 10.00-18.30 ч.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

Оздравителният масаж се прилага за отстраняване на болков синдром, отоци, сраствания, за бързо възстановяване на травмирани тъкани, като отлично възстановява мускулите, повишава работоспособността им, укрепва сухожилията и ставите. Подходящ при главоболие, хронична умора, за преодоляване на сковаността на движенията или болезнените усещания в гърба, крайниците и други части на тялото. Той е полезен за укрепване на имунитета и възстановяване на психофизическото състояние. Във всеки индивидуален случай, в зависимост от възсрастта на пациента, състоянието на здравето му, както и други фактори, оздравителният масаж е уникален комплекс от механични въздействия. Започва от големите участъци на тялото, постепенно преминава към по-малките. Тка подобрява движението на лимфата и кръвообръщението. Популярен и сред онези, които се стремят да запазят младостта и привлекателността на фигурата си, поради антицелулитния му ефект - изглажда портокаловата кожа, връща гладкостта, еластичността, здравината, стегнатостта, отстранява застойни мастни натрупвания под кожата, подобрява обмяната на веществата и микроциркулацията, извежда шлаките и токсините, помага да се избавите от излишните килограми.

У син джъ (магнитни вендузи) - Комбинация от магнитотерапия, акупресура и вакуумтерапия. Вакуумът изтегла външната патогенна енергия, която е причина за проблема. Чрез акупресурата се въздейства на биологично-активните точки и се повлиява на енергията в меридианите да започне да тече равномерно, а магнитотерапията действа обезболяващо и регенериращо. В помощ при костно-ставни и мускулни заболявания, неврологични проблеми, главоболия, заболявания на дихателната система, за общо възстановяване и тонизиране, за укрепване на имунната система.

Масажът с камъни е популярен днес като „Стоун-масаж". Той е опростен вариант на един от най-древните видове масаж, при който специално подбрани камъни се налагат върху определени участъци от тялото, предварително обработени с масла, или с тях се обработват мускулите, ставите, точките, като се използват камъни със специална форма и по индивидуални показания. Камъните се нагряват по специален начин и горещи се налагат върху акупунктурните зони и точки или с тях меко се масажира тялото. Нагряванията с камъни са подходящи при стрес, болки, напрежение и блокажи в мускулите, нервите, забавена обмяна на веществата, слабо храносмилане, чести простуди, студени крака, слаби бъбреци (при липса на възпаления). 

Сесия раздвижване горна частслед завършване на масажа, топлинната процедура и вендузната терапия, под ръководството на терапевта е целесъобразно да се направят, в зависимост от индивидуалното състояние на човека, серия движения на горната част на тялото, шия, торс и ръце, които да затвърдят достигнатия ефект от предлаганияоздравителен SPA-MIX. 

Йонна детоксикация – Като завършващ елемент от предлагания оздравителен SPA-MIX се предлага 30-минутна йонна детоксикация. Всички предхождащи елементи от процедурата са насочени към извеждане на токсините, които преминават в кръвта и лимфата, откъдето те трябва да бъдат изведени. Вследствие начина на живот и хранене, в тялото ни се натрупват вещества като млечна, пикочна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини. Запазването на алкална среда в организма е почти невъзможно в нашия стресов, динамичен живот и начин на хранене. Това води до алергии, душевни и физически проблеми. Пречистването на организма, като средство за подобряване на здравето, е в основата на всички традиционни медицини, духовни и религиозни системи по света. Промяната в начина на хранене, билковото пречистване и процедурите за детоксикация с апаратура Детоксикатор могат да постигнат значително облекчаване и отстраняване на последствията от интоксикацията за организма.

* * *
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 68.00 лв.

За Център "GreenHealth":

 • Център "GreenHealth"
 • София, ул. Бузлуджа 62, ет.1
 • 02/ 442 57 71; 0888 188 718
 • Понеделник - петък: 10.00 - 19.00 ч.; събота и неделя - по договорка

Подобни оферти