За съвършено гладка кожа! 2 процедури фотоепилация на мишници в Студио за здраве и красота Beauty & Prana в центъра на София!

УСЛОВИЯ

Описание:

Отървете се трайно от нежеланото окосмяване с фотоепилация и ще останете очаровани!

Заповядайте в Студио за здраве и красота Beauty & Prana срещу площад "Славейков".

Там знаят как да се погрижат професионално за Вас!

 


Офертата включва:

  • Срещу един ваучер получавате: 2 процедури фотоепилация на мишници

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до: 31.10.2016 г.
  • Телефон за записване на час: 0878 338 408
  • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван
  • При закъснение повече от 15 мин. ваучерът се счита за използван
  • Работно време на студиото: понеделник -петък от 10:00 до 20:00 ч., събота - от 10:00 до 18:00 ч., неделя - почивен ден
  • Всеки има право да закупи до 2 ваучера за себе си и за подарък на човек
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички условия на Deals.bg

Офертата включва:

- 2 процедури фотоепилация на мишници.

Фотоепилация е -  IPL+ RF технологията последно поколение:

- Бързо и ефективно обработване на зоните
- безболезнена процедура 
- трайно премахване на окосмяването
 
Центърът работи с последно поколение IPL+ RF апаратура, която осигурява най-трайния, ефикасен, безболезнен и все по-достъпен метод за трайно обезкосмяване на цялото тяло.

Фотоепилацията се основава на принципа на селективната фототермолиза и се осъществява с апарат, който излъчва интензивна пулсова светлина. 

Енергията се поглъща от меланина (кафявия пигмент в косъма), транспортира се до луковицата, където се трансформира от светлинна енергия в топлинна, селективно нагрява косменния фоликул и го разрушава, без да уврежда околните тъкани.

Фотоепилацията може да повлияе само тези косми, които са в активна фаза на растеж (анаген) и имат поне малко меланин.

В даден момент само една част от космената обвивка се намира в тази фаза на растеж, което налага няколко процедури през определен период от време, за да може да се постигне желания резултат.

Освен основния косъм, в луковицата се намират и зародиши на вторични косми, които също трябва да се премахнат, за да се достигне дълготрайния резултат от процедурите. Косъмът има защитна функция за нашата кожа, той е доста упорит, както са се убедили повечето от нас. Тези спящи зародиши са един вид резервните войници в космената защита. Причините за растежа им са най-различни: когато се отстрани основния косъм; от светлината при процедурите; слънчевата радиация; хормонални;  вътрешни причини и др.

Ако това стане по време на основния курс от процедури е добре, тъй като с една процедура се третират както основния, така и вторичния косъм. Понякога се получават добри резултати само от няколко процедури, като след време стартира растежът на вторичните косми. Те са с различна структура -  по-тънки, по-дълги, но въпреки това ги има и трябва да се подновят процедурите до тяхното отпадане.

При третирането с IPL космената обвивка не се разрежда, а пада на петна, това се дължи на начина на растеж в отделните зони. Също така трябва време, кожата да изхвърли повлияните от процедурата косми. Обикновено след 15-ия - 20-ия ден след процедурата, започва отпадането им. Бръсненето след процедурата помага за по-скорошното отстраняване на тези, които са се повлияли, тъй като постепенно им се намалява дължината и кожата с лекота успява да ги изхвърли.

Често задавани въпроси:

- Колко процедури са необходими, за да не ми излизат повече косми? 

Трудно е да се прогнозира точната бройка на нужните процедури, тъй като растежът на косъма зависи от много индивидуални особености на всеки отделен организъм. За да се постигне добър ефект, са необоходими поне 10 процедури, с интензивност 1 - 2 пъти в месеца.

Болезнени ли са процедурите?

Центърът работи с последно поколение апаратура, при която почти не се усеща парването по време на апликирането. Светлината прониква с голяма бързина и кожните рецептори за парене и болка трудно и рядко я регистрират.

Завинаги ли се освобождаваме от окосмяването?

Все още няма технология, при която на 100% и завинаги да се гарантира резултатът от обезкосмяването. Въпреки това 90% - 95% могат да бъдат отстранени за години напред. Периодично излизат единични косми, което налага 1-2 пъти в годината да се третират епилираните зони. Това окосмяване по нищо не може да се сравнява с първоначалното.

* * *

 

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

-50% 50.00 лв. 25.00 лв.

За Студио за здраве и красота Beauty & Prana:

Подобни оферти