Супер яко преживяване - KombatXtreme! 2 посещения, в Танцов и спортен център DANCE CORNER до МОЛ България!

УСЛОВИЯ

Описание:

DANCE CORNER, най-новия център в София за спорт и танци, Ви предлага да опитате едно ново и супер яко преживяване!

Каним Ви на тренировки KombatXtreme с Ваня Генчева! Нова група - начинаещи.


Офертата включва:

  • Ваучерът включва 2 посещения KombatXtreme, в DANCE CORNER.
  • Едно безплатно посещение на 16.04. събота от 11ч. и едно по график: Вторник и Петък от 19.00 до 20.00ч.
  • Продължителност - 60 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера - до 29.04.
  • Необходимо е записване на тел. 0898 555 920.
  • Необходимо е да предоставите разпечатан своя ваучер.
  • Можете да закупите 1 ваучер за себе си и неограничен брой за подарък.
  • От актуалната промоция можете да се възползвате само чрез ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Deals.bg.
KombatXtreme e една наистина различна кардио тренировка и “супер як” боен фитнес клас. Ритайте и удряйте, докато се потопите в усещането за музика и движение. Ако искате прости движения, комбинирани с боен привкус, използвайки бойни стилове като бокс, карате, капоейра и кик-бокс, това е точно за вас. „Представете си боен сценарий с четирима нападатели около вас, 360 градуса. Вие изпълнявате невероятната 128-бийтова хореография, използвайки автентични движения и бойна техника. Ето за това става дума!”

Ваня Генчева - инструктор по KombatXtreme
Упорита, последователна, дива, усмихната и енергична. На 17г. тренира за кратко кик бокс, от където идва и страстта и към бойните спортове. Започва да се занимава активно със спорт през 2009г с фитнес, след което и с тичане. Преди 2 години и половина започва да тренира и KombatXtreme с Мартин Гаджев, който е активен спортист в бойни изкуства, той е директор на Български фитнес и Спортна Академия- BFS Acadamy и мастър- трейнър на LRF KombatXtreme. След безкрайният си ентусиазъм към съвършенство и стилът на KombatXtreme завършва като инструктор по KombatXtreme през 2015г.
 
Танцов и спортен център DANCE CORNER предлага групови занятия по: Йога, Пилатес, Зумба, Комбинирана гимнастика, KombatXtreme, Народни танци, Kangoo Jumps, Body Balance, AeroFit Ball, Tap Out, Body Former и др.
 
Център се намира на изключително комуникативно място между магазините Била и Джъмбо и разполага с две зали с отлично озвучаване, вентилация, с удобни съблекални, бани и тоалетни.  
 
ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 
-64% 14.00 лв. 5.00 лв.

За Танцов и спортен център DANCE CORNER:

Подобни оферти