Last minute 21-23.05 до Хърватска и Черна гора: 2 нощувки със закуски, посещение на Котор, Будва и Дубровник, транспорт от Холидей Бг Тур!

УСЛОВИЯ

Описание:

Посетете перлите на Адриатика - Хърватия и Черна гора на last minute цена през предстоящите празници 21-23 май! 

Изберете Холидей БГ Тур!


Офертата включва:

 • С един ваучер на човек предплащате за:
 • 2 нощувки, 2 закуски в хотел 3*.
 • Транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/.
 • Представител от фирмата, придружаващ групата.

Доплащания:

 • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро – 5 евро.
 • Пътни, гранични такси – 8 евро.
 • Местен екскурзовод за обиколката в Дубровник – доплащане – 10 евро на човек.
 • Местен екскурзовод за обиколката в Котор и Будва – доплащане –18 евро на човек.
 • Курортна такса -1.3 евро на ден (заплаща се на рецепция при настаняване).
 • Вечеря на блок маса – 6 евро на вечер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 21.05 - 23.05.2016 г.
 • Валидност на ваучера за сключване на договор с туроператора: 18.05.2016 г.
 • Необходимо е да сключите договор с агенцията, след обаждане на тел: 0886 414 313, 0889 531 091, 0889 580 058, 056/ 850 249.
 • Остатъкът от сумата 100 лв се заплаща в офиса на агенцията при подписване на договора.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

ПРОГРАМА

21.05.2016: Отпътуване от Варна - Антим I-21:15 `- 20.05, Бургас на  - ул.Булаир в 23:15 ч., Тръгване от района на Сливен и Ямбол - Бензиностанция Шел/Макдоналдс, Стара Загора, район Пловдив - Пазарджик - (от магистралата) бензиностанция Еко / Макдоналдс, от София - ст.Васил Левски. Пътуване през Сърбия и Босна и Херцеговина с кратки почивки. Късно вечерта пристигане. Настаняване в хотел.  Нощувка.

 

22.05.2016: Закуска на блок маса. Отпътуване за черногорски курорт Будва. Туристическа програма на стария град:църквата Света Тройца построена във венециански стил в началото на XIX в., отличаваща се със своята пъстра фасада, привличаща множество туристи; Църквата Свети Йоан разполагаща с богата библитека даваща сведения за историята на града до края на XVIII в.; Цитаделата, която придобива сегашната си форма през втората половина на XIX в. Сега тя се използва като сцена на открито за множество концерти и събитя, които се провеждат в града. Свободно време за обяд. Опътуване за град Котор. Градът е един от обектите на световното наследсто на UNESCO. Обиколка на старата част на града включва впечатляващата градска стенаЦентралния площад на града, където се издига величествената катедрала Свети Трифон, днес една от католическите катедрали на Черна Гора съхраняваща мощите на светията, който е пазител и патрон на града. Часовниковата кула издигната през XVII в. е смесица от барок и готически стил. Пред нея се намира подобно на обелиск монумент, който се нарича „Стълб на срама”, използван за публично наказание на провинилите се граждани; Двореца на Дуковете построен през XVIII в. използван в миналото да приема Венецианските управници при своите визити в града. Кратко свободно време и Връщане в хотела. Вечеря на блок маса. Нощувка.

 

23.05.2016: Закуска на блок маса. Организирана пешеходна обиколка на стария град на Дубровник с местен екскурзовод: улица Страдун главната улица на Дубровник с множество заведения и магазини. В края на улицата се намира часовниковата кула висока 31 м. и е един от символите на града;Фонтана на Онуфрий построен през 1438 г. като крайна точка на сложен водопровод с дължина от 12 км., носи името си на своя архитект – Онуфрий Дела Кава; Двореца Княжев двор - първоначално построен като защитна стена, която е била разрушена от пожар през 1435 г. и след това градската управа решава на нейно място да се построи  дворец. За тази задача бил ангажиран отново Онуфрий Дела Кава. През 1520 г.  силно земетресение разрушава двореца и отново той е възстановен през 1667 г. Днес в в сградата се намира Музея на Дубровник от 1872 г.;Църквата Св.Спас – нейното строителстовото започва през 1520 г., по възложение на местния сенат, като благодарност, че града е бил пощаден от силното земетресение ударило Дубровник през това време. Монументалния надпис вграден над главния вход свидетелства точно за това събите; Францисканския манастир - състои се от часовникова кула, кладенец от XV в., барокова църква и аптека, която е третата най-стара в света и функционира до днес; Доминиканския манастир е изграден в съчетание от готически и ренесансов стил, вътре се съхраняват произведения на изкуството на италиански и хърватски автори, а в градината на манастира има все още действащ кладенец от XIVв.; Дубровнишката катедралаЦърквата Св.Влах - издигната през 1716 г. като на главния олтар има позлатена статуя на светеца покровител на града, изработена от местни майстори през XV в. Свободно време в Дубровник. Отпътуване за България през Босна и Херцеговина. На Вишеград кратка фотопауза на известния каменен мост над река Дрина, построен през XVI в., включен в списъка на световното културно наследство на UNESCO.

 

******
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 

 • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
  За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 
  Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

***
Забележка: За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.
*****
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

Топ цена 179.00 лв.

За Холидей БГ Тур:

 • Холидей БГ Тур
 • Бургас, Център, ул. Кирил и Методий 31, ет. 1, офис 2
 • 0886 41 43 13, 0889 58 00 58, 056/ 850 249
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти