Дестинации

Разширено търсене

Изберете вид оферта
Изберете тема
Изберете период
Изберете тип транспорт
Цена (от - до)


/static/images/user_security.png

Градът-мегаполис Ви очаква!Уикенд в Истанбул,Турция през Август на още по-горещи промоционални цени-2 нощ. със закуски в хотел 2*/3*,транспорт и Бонус - посещение на МОЛ Оливиум, за 115 лв на човек от Дениз Травел!

 
Градът-мегаполис Ви очаква!Уикенд в Истанбул,Турция през Август на още по-горещи промоционални цени-2 нощ. със закуски в хотел 2*/3*,транспорт и Бонус - посещение на МОЛ Оливиум, за 115 лв на човек от Дениз Травел! - Снимка 1 Градът-мегаполис Ви очаква!Уикенд в Истанбул,Турция през Август на още по-горещи промоционални цени-2 нощ. със закуски в хотел 2*/3*,транспорт и Бонус - посещение на МОЛ Оливиум, за 115 лв на човек от Дениз Травел! - Снимка 2 Градът-мегаполис Ви очаква!Уикенд в Истанбул,Турция през Август на още по-горещи промоционални цени-2 нощ. със закуски в хотел 2*/3*,транспорт и Бонус - посещение на МОЛ Оливиум, за 115 лв на човек от Дениз Травел! - Снимка 3 Градът-мегаполис Ви очаква!Уикенд в Истанбул,Турция през Август на още по-горещи промоционални цени-2 нощ. със закуски в хотел 2*/3*,транспорт и Бонус - посещение на МОЛ Оливиум, за 115 лв на човек от Дениз Травел! - Снимка 4 Градът-мегаполис Ви очаква!Уикенд в Истанбул,Турция през Август на още по-горещи промоционални цени-2 нощ. със закуски в хотел 2*/3*,транспорт и Бонус - посещение на МОЛ Оливиум, за 115 лв на човек от Дениз Травел! - Снимка 5 Градът-мегаполис Ви очаква!Уикенд в Истанбул,Турция през Август на още по-горещи промоционални цени-2 нощ. със закуски в хотел 2*/3*,транспорт и Бонус - посещение на МОЛ Оливиум, за 115 лв на човек от Дениз Травел! - Снимка 6 Градът-мегаполис Ви очаква!Уикенд в Истанбул,Турция през Август на още по-горещи промоционални цени-2 нощ. със закуски в хотел 2*/3*,транспорт и Бонус - посещение на МОЛ Оливиум, за 115 лв на човек от Дениз Травел! - Снимка 7 Градът-мегаполис Ви очаква!Уикенд в Истанбул,Турция през Август на още по-горещи промоционални цени-2 нощ. със закуски в хотел 2*/3*,транспорт и Бонус - посещение на МОЛ Оливиум, за 115 лв на човек от Дениз Травел! - Снимка 8
 
Топ цена
от
115.00лв. Изтекла сделка

00:00:00
Сделката е изтекла
45 Закупени
ИЗБЕРЕТЕ ОПЦИЯ:
01.08. - Истанбул и Одрин - 2 нощувки със закуски, транспорт, Бонус: посещение на МОЛ Оливиум. Цена на човек в двойна/тройна стая
Топ цена: 115.00 лв.
Изтекла сделка
08.08. - Истанбул и Одрин - 2 нощувки със закуски, транспорт, Бонус: посещение на МОЛ Оливиум. Цена на човек в двойна/тройна стая
Топ цена: 115.00 лв.
Изтекла сделка
15.08. - Истанбул и Одрин - 2 нощувки със закуски, транспорт, Бонус: посещение на МОЛ Оливиум. Цена на човек в двойна/тройна стая
Топ цена: 115.00 лв.
Изтекла сделка
29.08. - Истанбул и Одрин - 2 нощувки със закуски, транспорт, Бонус: посещение на МОЛ Оливиум. Цена на човек в двойна/тройна стая
Топ цена: 115.00 лв.
Изтекла сделка

Толкова близо и толкова далеч! Границата между изтока и запада - Истанбул - среща традиции и обичаи, маниери и отношение, "пазарене" на дребно и висококачествено обслужване. И всичко това с аромат на турско кафе и "ракъ" и вкус на локум и пишмание.

В страната на лалето спомени дебнат зад всеки ъгъл! Запазете ги завинаги в сърцето си с предложението на Дениз Травел за незабравим уикенд в Истанбул!

Детайли и условия
 • С един ваучер получавате: 2 нощувки със закуски в двойна/тройна стандартна стая в хотел 2*/ 3* в Истанбул
 • Цената включва още: транспорт с лицензиран, комфортен автобус, тръгване от София; пътни и гранични такси; Представител на Дениз Травел по време на пътуването и престоя в Истанбул
 • Бонус: Посещение на Мол Оливиум в Истанбул; Посещение на град Одрин; Посещение на църквата Св.Св.Константин и Елена.
 • Цената не включва: допълнителните турове по програма (информация за тях може да видите в Повече за сделката); разходи от личен характер.
 • Цената не включва: медицинска застраховка "Помощ при пътуване" - 3лв., заплаща се в офиса на агенцията
 • Намаление за деца до 7 ненавършени години (настанени в стая с двама възрастни) - 45 лв; намаление за деца от 7г до 12 ненавършени години (настанени в стая с двама възрастни) - 29 лв. Заплаща се в офиса на агенцията.
 • За настаняване в единична стая е необходимо закупуването на един ваучер за избраната от Вас дата и доплащане на 60 лв в офиса на Дениз Травел.
 • Застраховка за лица над 65 г. - доплащане 10 лв.
 • Дати на отпътуване: 01.08.; 08.08.; 15.08.; 22.08; 29.08.2013 г.
 • Ваучерът е валиден до 28.08.2013г. за подписване на договор с агенцията, но не по-късно от 3 дни преди датата на тръгване.
 • Необходимо е до 3 дни след закупуване на ваучера да подпишете договор в офиса на агенцията на адрес София, ул. Петър Парчевич 21 или по имейл: deniz_travel@abv.bg.
 • Екскурзията ще се проведе при минимум 40 записани туристи. Дата на уведомление за реализирането на екскурзията: до 3 дни преди отпътуване. При нереализиране на ексурзията, всички заплатени суми ще бъдат възстановени.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.

Програма на пътуването:

1 ДЕН - възможност за тръгване от:
 - 21.00 часа от София,
 - 22.00 часа от Шел Пазарджик,
 - 22.30ч. от Пловдив-ОМВ бензиностанция до хотел Санкт Петербург,
 - 00.00ч. от Шел Хасково.
Преминаване през ГКПП Кап. Андреево. Нощен преход към Истанбул.

2 ДЕН-Пристигане в Истанбул. При наличие на свободни стаи настаняването става веднага, ако няма свободни стаи-след 14.00ч.

08.30 - По желание автобусна панорамна обиколка на Истанбул (срещу заплащане), с преминаване през моста над Босфора в Азия. Пешеходна обиколка на историческия център на Истанбул с лицензиран екскурзовод на български език. По желание посещение на най-новият небостъргач в града - МОЛ САПФИР (срещу заплащане), (сградата е висока 226 м, има 55 етажа. Асансьорът изкачва до 54-ия етаж за 1 минута пътниците. От там се открива невероятна панорама към Истанбул и на двата континента. Освен това ще имате възможността да се насладите на уникално кино изживяване-4D формат: разходка с хеликоптер над Истанбул. По желание посещение на ресторант с традиционна турска програма (срещу заплащане). Нощувка.

3 ДЕН Закуска. По желание (срещу заплащане) разходка с кораб по Босфора. По желание (срещу заплащане) посещение на двореца Долма Бахче Сарай. По желание посещение на Мол Форум, посещение на аквариума Тюркуазоо. По желание (срещу заплащане) автобусна екскурзия – Нощен романтичен Истанбул. Нощувка.

4 ДЕН - Закуска. Отпътуване от хотела - Бонус посещение на Мол Оливиум и посещение на магазин за кожени изделия (включено в цената) . Отпътуване за град Одрин с кратък престой в града. Посещение на църквата Свети Свети Константин и Елена (включено в цената). Посещение на борсата за перилни препарати. Отпътуване за България.  Късно вечерта пристигане в София, полунощ пристигане в Дупница, Благоевград.

Цената включва:
- 2 нощувки със закуски в хотел 2/3* в Истанбул
- Транспорт с туристически автобус
- Пътни и гранични такси
- Представител на Дениз Травел по време на пътуването и престоя в Истанбул
БОНУС – Посещение на Мол Оливиум
БОНУС - Посещение на град Одрин
БОНУС - Посещение на църквата Св.Св.Константин и Елена в Одрин

Цената НЕ включва:
- Доплащане за медицинска застраховка – 3 лв.
- Доплащане за единична стая – 60 лв.
- Застраховка на лица над 65 г.- доплащане 10 лв.
- Посещение на ДОЛМАБАХЧЕ САРАЙ – 25 евро
- Разходка с кораб по Босфора – 17евро
- Нощен романтичен Истанбул – 12 евро
- Автобусна панорамна обиколка – 10евро
- Посещение на МОЛ САПФИР- 20 евро
- Ресторант с турска програма – 35 евро
- Посещение на аквариум Тюркоазоо+ Мол – 20 евро
- Посещение на Мол Форум – 5 евро

(Цената на допълнителните турове включва трансфер, екскурзоводско обслужване и входна такса)

Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. 

Намаления за деца:

 - Намаление за деца до 7г. – 45лв.
 - Намаление за деца до 12г. – 29лв.

Намалението за деца важи само ако са настанени в стая с двама възрастни.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:  Валиден задграничен паспорт.

 - Ако детето пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено пълномощно оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане  и оригинал. 

 

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма 3405121200R00810, при застраховател ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“. 

Важно! Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg

CAPTCHA Image
Имам ли време все още да закупя ваучер за 29-ти август, за 1 човек ? Може и да ме комбинирате с някого!

Здравейте,

Към момента има свободни места за пътуването на 29.08, но няма възможност за комбиниране с друг пътуващ. Ако желаете можете да доплатите за единична стая в размер на 60 лв в офиса на Дениз Травел.

Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.

Лек ден,

Екипът на Дийлс.БГ

Pasportat mi izticha 1 mesec sled kato shte patuvam , dali shte ima problem na granicata ? Здравейте, Необходимо е паспорта да бъде валиден по време на пътуването. Оставаме на разположение за допълнителни въпроси. Лек ден, Екипът на Дийлс.БГ
Интересува ме имате ли стаи за трима възрастни в хотела в Инстанбул. Здравейте, Има възможност за настаняване на трима възрастни в тройна стая. Необходимо е да закуптие отделни ваучери за всеки. Оставаме на разположение за допълнителни въпроси. Лек ден, Екипът на Дийлс.БГ

Информация за партньора

Дениз Травел
Дениз Травел ЕООД
гр. София, ул. Петър Парчевич 21
2 865 12 77; 2 471 50 25; 0897 44 71 94
Препоръчани оферти

Лято 2015, Турция, Истанбул: 2 нощувки, закуски, транспорт, пътни такси и програма

99.00 лв. преглед
143:13:24
Стойност: 128.00 лв.
Отстъпка: 23%
Спестени: 29.00 лв.
Сделката е активна
33 Закупени

Август, Турция, Истанбул, Одрин: хотел 2/3*, 2 нощувки, закуски, транспорт

114.50 лв. преглед
113:28:24
Топ цена
Сделката е активна
25 Закупени

Септември, Турция, Истанбул, Одрин: 2 нощувки, закуски, транспорт и водач

114.50 лв. преглед
71:58:24
Топ цена
Сделката е активна
21 Закупени
Виж изминали оферти
Избери твоя град и виж най-добрите сделки!
1
Абонирай се за най-добрите оферти в твоя град!
2
Deals.bg ти предоставя всеки ден страхотни сделки с невероятно намаление до 90%.