Забавление и спорт в едно! 3 посещения на тренировки по Kangoo Jumps в Мon`s Kangoo Club за начинаещи, Варна!

УСЛОВИЯ

Описание:

Вече повече от година и половина Мon`s Kangoo Club by Monika Encheva се грижи за това да изглеждате добре и да се забавлявате, докато го постигате.

В приятелска атмосфера и уютна обстановка ние знаем как да Ви предразположим да дадете всичко от себе си, за да постигнете желаните резултати. Нашите лицензирани инструктори ще отговорят на Вашите въпроси и ще ви осигурят точния за вас чифт обувки. Предварителното записване е задължително, за да сте сигурни че Вашите обувки ще са запазени само а Вас!


Офертата включва:

 • 3 тренировки за начинаещи по Kangoo Jumps в Мon`s Kangoo Club
 • График: Вторник и четвъртък - 9.30 ч.; Събота -11.00 ч. и Неделя - 17.00 ч.
 • Група за начинаещи
 • Цената включва наем на обувки
 • Продължителност на тренировката: 1:30 ч. - 50 минути кардио и 40 минути силова тренировка (гирички, коремни преси и др.)

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност за купуване: до 25.01.2017
 • Валидност на ваучера за ползване от 03.01 до 31.01.2017
 • Необходимо е предварително записване на тел. 0895410827
 • Преди тренировката е необходимо да предоставите разпечатан ваучер
 • Един човек може да закупи само един ваучер за себе си
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Дийлс.бг
 • Всички условия на Травел Дийлс ЕООД

Kangoo Jumps са изключително лесни за използване от всички хора и възрасти. Това е изключителен начин децата ни да спортуват, без да имат усещането че са на тренировка, тъй като тя е изключително забавна. В същото време освен борбата с наднорменото тегло, Kangoo Jumps е спорт, който може да се похвали със следните положителни ефекти.

Ползи за здравето:

1. Защитеност на гръбнака и ставите;

2. Помага за поддържане на правила позиция на гръбнака;

3. Подобрява баланса на тялото и координацията;

4. Намаление на времето за рехабилитация;

5. Укрепване на кардиоваскуларната система;

6. Укрепване на гръбнака и междупрешленните дискове;

7. Растеж на гръбните мускули за кратко време;

8. Изгаряне на 25% повече калории в сравнение с други упражнения;

9. Натоварване на всички мускули на тялото;

10. Ускорява метаболизма, чрез стимулиране на лимфната система;

11. Създава положителни емоции и еуфория;

Експертите препоръчват:

1. При травми и болки в гърба;

2. При затлъстяване и наднормено тегло;

3. При травми от спорт;

4. При джогинг, бягане, фитнес;

5. При рехабилитация след операции;

6. При липса на енергичност, дори лека фрма на депресия;

7. При системи за обучение на деца;

8. При липса на физическа активност

При децата:

1. Подпомага укрепването на опорно-двигателния апарат;

2. Успешно се използва за превенция при деца с гръбначни изкривявания;

3. Развива еднаквото използване и балансиране на дясната и лявата страна на тялото;

4. Подпомага предотвратяване на затлъстяването и се бори със стреса;

Kangoo Jumps разширява възможностите ви за тренировка по няколко начина: Намалявайки въздействието и напрежението до 80%, те осигуряват ефикасна защита на глезените, коленете, пищялите, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб. Предписани тренировки с Kangoo Jumps осигуряват много безопасна и ефективна среда за тренировки на младежта. Те тренират едновременно всички мускули на тялото ви (според проучване на НАСА за rebound). Те увеличават значително вашата издръжливост, способност за баланс и ловкост. Те правят тренировката приятна като по този начин увеличават вашата мотивация. Създаването на серия от упражнения с помощта на новаторските Kangoo Jumps, може да намали значително времето за тренировка. Увеличава се консумацията на кислород и се оптимизира дейността на жлезите и сърдечно-съдовата система. Тренировката може да се прави както на закрито, така и на открито през цялата година. 

 Тайната се крие в лимфната система. Лимфата е течност, която циркулира между нашите клетки, за да изнесе токсините от тялото ни, за да бъде то здраво. Повечето от нас не са наясно, че нашите тела съдържат четири пъти повече лимфна течност отколкото кръв. Нашата лимфна система, която е и част от имунната ни система, обаче не е помпа, като сърцето, за да се запази в обръщение. Тя зависи от нашите естествени движения! Ако ние не се движим достатъчно, токсините всъщност задръстват лимфната система и "тровят" нашите клетки. В някои места на тялото лимфната течност всъщност кристализира в целулит, който всички ние знаем, че е трудно да се премахне.
Лимфната система също „наблюдава“ нашия метаболизъм. С напредване на възрастта ние, като че ли качваме килограми и ни е все по-трудно да ги свалим.
Изследванията показват, че нашия метаболизъм, степента, с която телата ни горят калории, намалява, когато лимфната ни система става по-малко ефективна. При редовно използване на Kangoo Jumps, нашият метаболизъм става все по-ефективен, в резултат на подобрен мускулен тонус и регулиране на теглото. В действителност ние всъщност повторно обучаваме всяка клетка да работи така, както когато сме били по-млади. След като ускорим метаболизма си, ние ще изгорим повече калории и няма да можем да възстановим килограми, ако продължаваме да използваме Kangoo Jumps.
Ограничаване на риска от увреждане на стави! Физиотерапевти и лекари препоръчват използването на Kangoo Jumps за пациентите като важен фактор за рехабилитация им. Намаляването до 80% на напрежението за глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб също позволява на атлетите да подновят своите тренировки много по-рано. 

С богатия ни график вие може лесно да изберете удобен за вас клас. Тренировката е комплексна и включва както кардио така и силова част. 

****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-50% 24.00 лв. 12.00 лв.

За Мon`s Kangoo Club:

 • Мon`s Kangoo Club
 • Варна, ул. Иван Страцимир 2А, ет.2 (Билата на пазара)
 • 0895410827
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти