Болкоуспокояващ лечебен масаж при плексит, сколиози, шипове, схващания и скованост с магнезиево олио в студио My Spa!

УСЛОВИЯ

Описание:

Почувствайте се добре отново с болкоуспокояващ лечебен масаж!

Възползвайте се от предложението на студио за красота My Spa!


Офертата включва:

 • Болкоуспокояващ лечебен масаж с магнезиево олио.
 • Продължителност на масажа: 30 минути.
 • Масажът се извършва от професионален кинезитерапевт с висше образование по специалността.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 17.03.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час на телефон: 0890944214.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се счита за използван.
 • При неявяване в записан от клиента час или закъснение повече от 15 мин., ваучерът се счита за използван и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: всеки ден от 10:00 до 20:00 часа.
 • Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.

ПЛЕКСИТ– възпаление на нервно сплетение (plexus – съвкупност от нерви; -it - възпаление). Най-често срещан е РАМЕННИЯТ ПЛЕКСИТ.

Симптоми: болка и скованост във врата, раменете и ръката. Болката е пареща , не изчезва при покой, нито при раздвижване и често се спуска към ръката по хода на нерва.

Как помага МАСАЖЪТ?

В острия стадий – само работа с енергии – успокоява възпалението, премахва болката.
В хроничния – възстановява мускулния тонус, подобрява подвижността в ставата, стимулира кръвообращението и лимфотока, премахва срастванията в съединителната тъкан.

ВАЖНО!!!
- НЕ обездвижвайте зоната – води до усложнения! Щадете в острия стадий.
- НЕ загрявайте в острия стадий – ускорявате възпалението!
- НЕ се разтривайте – ще усилите болката!- НЕ чакайте, докато се появи мускулна слабост и стане постоянна

СКОЛИОЗА – За сколиоза говорим, когато е налице най-общо казано изкривяване на гръбначния стълб. Гръбначният стълб има S-образна извивка с места, податливи на изкривяване. Масажите не лекуват сколиоза сами по себе си, но са част от общата терапия и съдействат за овладяването на болестта. Задачата на един масаж при сколиоза е да освободи напрежението в свръхактивираните мускули – и да активира отпуснатите. Масажът се извършва откинезитерапевт след като са направени препоръки за честотата и интензивността на процедурите. Масажът започва от ходилата и се движи нагоре, докато достигне до мускулите на пояса и гърба. Масажът на гърба или лумбалната област започва с леки поглаждания, след което следва внимателна обработка първо на вдлъбнатата, а сетне на изпъкналата страна на проблемната зона. Най-често се препоръчва серия от 10-12 сеанса, два-три пъти годишно. Укрепването на мускулатурата е задължителна част от лечението на сколиоза.

ШИПОВЕ - Шиповете са заболяване на ставите, свързано с артрит, при което израстването на нови кости може да притисне нерви, кръвоносни съдове и да доведе до обездвижване и деформация. Най-често засегнати са тазобедрените и коленните стави, гръбначният стълб, петите, врата и раменете. Съпроводени са с болки, които може да са от слаби до силни, в зависимост от мястото и общото състояние. Понякога се образуват подутини под кожата и мускулни спазми. Специфични симптоми за шиповете на врата са недоспиване, високо кръвно налягане, главоболие, схванат врат, сутрешна скованост и др. Наместването на ставите, което би премахнало трайно болковия симптом, може да стане и чрез прилагането на мануална терапия, специален точков масаж. С това ръчно въздействие се премахва нарушената подвижност на ставите, мускулният спазъм, нарушената циркулация на кръвта и лимфата.

Масажите се извършват с помощта на магнезиево олио, което помага при плексит, шипове и сколиози защото: Магнезия действа обезболяващо и противовъзпалително (успокоява възпалените нерви) отпуска мускулите улеснява движението в блокираната зона подобрява кръвообращението в намазания участък и спомага за изхвърляне на токсините от там (подобряването на кръвообращението води до вкарване чрез кръвта на повече кислород и хранителни вещества в засегнатия участък – всичко това ускорява процеса на възстановяване ) Подобрява нервната проводимост  и чувствителността   Калцият отива обратно в костите (намаляване на шиповете).

*****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 9.90 лв.

За My Spa:

 • My Spa
 • София, ул. Буная 31
 • 0890 944 214
 • всеки ден от 10.00 ч. до 20.00 ч.

Подобни оферти