Международен кулинарен фестивал Пеглена колбасица в Пирот, Сърбия! Еднодневна екскурзия с транспорт и екскурзовод!

УСЛОВИЯ

Описание:

Каним Ви да отскочите до Пирот на 31 януари, за да похапнете истински вкусни месни деликатеси!
За поредна година в сръбския град се организира фестивал  на суджука „Пеглана колбасица“!

Изложението събира голям брой посетители от страната и чужбина, които имат възможност да дегустират и да закупят Peglana kobasica, както и домашно сирене, кашкавал и много други специалитети.

Посетете го с  Дидона Тур!


Офертата включва:

 • Ваучерът се отнася за един човек.
 • Транспорт с автобус лицензиран за международни пътувания на Комфорт транс.
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута.
 • Медицинска застраховка - 2 000 евро.

Доплащания:

 • Билет за дегустация.
 • Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дата на екскурзията: 30.01.2016 г.
 • Ваучерът е валиден до 24.01.2016 г. за подписване на договор с агенцията, но не по-късно от 3 дни преди избраната дата за пътуване.
 • След закупуване на ваучера е необходимо, в срок от 3 дни, да подпишете договор за пътуването в офиса на агенцията.
 • Ваучерът трябва да се представи разпечатан в офиса на агенцията.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Травел Дийлс ООД.

Програма

Отпътуване от площад Ал. Невски в 8:00 ч. по маршрут София - Калотина – Пирот. Пристигане в Пирот. Възможност за снимки в района на старата крепост Калето датираща от XIV век, известна още с името Момчилов град. Свободно време за разходка из града и посещение на международния кулинарен фестивал в града. Възможност за дегустация в спортната зала на града /срещу допълнително заплащане на входен билет, с предварително заявяване, тъй като билетите са ограничени/ на прочутата Пиротска пеглана колбасица, на ароматните дюлева, сливова или гроздова ракии, на бяло и червено вино, на известните домашно произведени сирена и кашкавал и др. Не забравяйте да опитате и вкусните пиротски толумбички.
Този вид колбас – Peglana – е известен още от времето на Османската империя и се прави от най-висококачествени различни видове постни меса, като козе, овче, говеждо, а също и магарешко смесени с подправки. През периода на съхнене, колбасите на всеки два или три дни се гладят или пресоват, ето защо тази наденица се нарича Peglana (изгладено) и се оформят като подкова. Около 16:00 ч. отпътуване за София. Пристигане на площад Ал. Невски вечерта.

 ****

Необходими документи

 • за лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • за лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 
  Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Забележка! 
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Фирмата не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
Фирмата си запазва правото за промени в часовете на мероприятията и програмата.
Няма визови, медицински и санитарни изисквания за Сърбия.

****

Туроператор "Глобус Тур" ООД  притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" от ЗД “Алианц България” със седалище гр. София и адрес на управление бул. „Княз Дондуков” 59, застрахователна полица № 1316015312000000 1 с валидност на действие от 00:00 часа на 01.01.2015 г. до 24:00 часа на 31.12.2015 г. с лимит на отговорност 25 000 лв. 
Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл.42 от Закона за туризма „Отговорност на туроператора“ със ЗД „Евроинс“ АД с полица № 004738 .

 ****

Важно! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

Топ цена 18.00 лв.

За Глобус Тур ООД - офис Дидона:

Подобни оферти