Дестинации

Разширено търсене

Изберете вид оферта
Изберете тема
Изберете период
Изберете тип транспорт
Цена (от - до)


/static/images/user_security.png

Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция "Поход"

 
Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция Поход - Снимка 1 Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция Поход - Снимка 2 Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция Поход - Снимка 3 Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция Поход - Снимка 4 Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция Поход - Снимка 5 Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция Поход - Снимка 6 Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция Поход - Снимка 7 Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция Поход - Снимка 8 Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция Поход - Снимка 9 Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция Поход - Снимка 10 Нова Година в Пирот с посещение на Темски , Погановки и Суковски манастири, Сърбия - 3 нощувки със закуски в хотел 3*, празнична Новогодишна вечеря, транспорт за 265лв, вместо 380лв на човек от агенция Поход - Снимка 11
 
265.00лв. Изтекла сделка

Стойност: 380.00 лв.
Отстъпка: 30%
Спестени: 115.00 лв.
00:00:00
Сделката е изтекла
2 Закупени

Незабравини емоции, съчетани с весело изкарване и приятна екскурзия до Сърбия!

Подарете си това удоволствие с агенция Поход и нейното предложение за посрещане на Нова Година в Пирот, в хотел Sin-Kom 3*.

А през деня ще имате възможност да посетите и едни от най-живописните манастири в Сърбия- Погановски, Темски и Суковски, съхранили много история и мистерии.

Детайли и условия
  • Срещу eдин ваучер за един човек получавате: транспорт с лицензиран автобус по маршрут - София - Калотина - Пирот
  • 3 нощувки в двойна стандартна стая, със закуски, празнична Новогодишна вечеря с музикална програма
  • Посещение на Погановски, Суковски и Темски манастири
  • Екскурзоводско обслужване
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"
  • Дата на отпътуване: 29.12.2012 г. Дата на връщане : 01.01.2013г.
  • Ваучерът е валиден до 07.12.2012 за сключване на договор с туроператора
  • Необходимо е сключване на договор в офиса на агенция Поход, по факс или на е-mail: pohod@mail.bg веднага след закупуване на ваучера
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
  • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

ПРОГРАМА:

1- ви ден: Отпътуване от пл. Ал. Невски в 7.00ч по маршрут София - Калотина - Пирот. Пристигане в "града на килимите". Настаняване в Hotel Sin-Kom 3*  Посещение на Погановски манастир. Пътят минава през живописното ждрело на река Ерма. Посещение на Светата обител Погановски манастир, наречена на селището, което се намира недалеч от там. Манастирът е построен през 1392 г. от тогава се е запазила манастирската църква в която фрески са добре запазени. Известност е получила двустранно изографисаната икона „Погановската Света Богородица”, която е копие на „Богородица Катафили”, истински шедьовър на иконописното изкуството от XIV в. подарена на манастира от бъдещата тогава византийска императрица Елена, дъщеря на сръбския деспот Георги Бранкович. Посещение на Суковски манастир. Нощувка.

2-ри ден:  Закуска. Отпътуване и разглеждане на Темски манастир -От XVII-XIX век в манастира са запазени множество надписи. Един от тях отразява опустошаването на Чипровци през 1688 година, по време на Чипровското въстание. Вероятно малко по-късно, пак по време на Австро-турската война (1683-1699) и манастирът е бил опустошен отунгарци  Свободно време. Нощувка.

3-ти ден: Закуска. Свободно време за самостоятелно разглеждане на Пирот и снимки. Празнична вечеря с богато меню и музикална вечер. Късно прибиране в хотела. Нощувка

4-ти ден: Закуска. Отпътуване за България. Кратка спирка в град Царибод. Пристигане на пл. Ал. Невски късно вечерта.

Цената не включва разходи за музеи и обекти посещавани по програмата, както и разходи от личен характер.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 

• за лица над 18 год. лична карта или валиден задграничен паспорт 
• за лица под 18 год. - валиден задграничен паспорт 

Ако детето пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане.

Туроператор ЕТ  „СВЕТЛА МЛАДЕНОВА – ПОХОД” с  Удостоверение за регистрация РКК-01-6050 е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания  ЗД „ЕВРОИНС” АД.

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg

 

CAPTCHA Image
Здравейте! Какво включва новоготищна вечеря и трябва ли някакви дополнителни доплащания за новогодищен куверт?

Здравейте,

Менюто за вечерята все още не е изготвено. За повече информация тел: 02/962 20 18 ; 02/ 483 32 59

Оставаме на разположение

Поздрави,

Екипът на Дийлс.БГ

Здравейте, интересува ме дете под 12год. ползва ли отстъпка. Може ли директно при Вас да се плати или е необходимо първо закупуване на ваучера и след това подписване на договор. Благодаря Ви и хубав ден!

Здравейте,

За дете на 12г. е необходим отделен ваучер. Необходимо е да закупите ваучер и след това да сключите договор в офиса на агенция "Поход", по факс или на е-mail: pohod@mail.bg.

Ако възникнат допълнителни въпроси - не се колебайте да се свържете с нас

Поздрви,

Екипът на Дийлс.бг

Информация за партньора

Туроператор Поход
ЕТ "Светла Младенова - Поход"
гр.Софияж.к.Студентски градул.Проф.Кирил Попов 27
Тел: 02/962 20 18 ; 02/ 483 32 59

гр. София

ул. Оборище и бул. Ситняково

- подлеза на МОЛ Сердика

Препоръчани оферти

Подстригване с гореща ножица + термо грижа и сешоар от ТОП коафьор, цени от 12.90лв

12.90 лв. преглед
156:20:17
Топ цена
Сделката е активна
1310 Закупени

Гел върху естествен нокът или гел лак SNB + декорации в Салон Flowers за 11.90лв

11.90 лв. преглед
156:20:17
Топ цена
Сделката е активна
1248 Закупени

Ваучер за вход в Escape Rooms Sofia за двама или трима души

36.00 лв. преглед
156:5:17
Топ цена
Сделката е активна
759 Закупени
Виж изминали оферти
Избери твоя град и виж най-добрите сделки!
1
Абонирай се за най-добрите оферти в твоя град!
2
Deals.bg ти предоставя всеки ден страхотни сделки с невероятно намаление до 90%.