Вижте Карнавала във Венеция! Автобусна екскурзия с възможност да видите Верона и Падуа, 2 нощувки, закуски от Глобус Турс

УСЛОВИЯ

Описание:

За Венеция  не  може  само  да  се  разказва! Тя  трябва  да  се  види ,  да  се  изживее ,  да  се  почувства!

"Кралицата на Адриатика", "Град на водата", "Град на мостовете" , "Град на светлината".... 180 канала, 450 моста....

 

Град, който задължително трябва да посетите! Направете го с Глобус турс за блестящото откриване на ежегодния пищен Карнавал с Полета на ангела!

 


Офертата включва:

 • Предплащане на човек за 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Лидо ди Йезоло.
 • Транспорт с автобус 2*/ 3*.
 • Водач по време на пътуването.
 • Останалата сума се доплаща в агенцията при подписване на договора.

Доплащания:

 • Входни такси за посещаваните обекти по туристическата програма – около 30 евро.
 • Еднодневна екскурзия до Верона и Падуа – 40 лв. /при минимум 20 туриста/.
 • Билет за корабчетата до Венеция – 30 лв. /задължително/
 • Медицинска застраховка за лица до 65 г. с покритие 2000 евро на ЗК Уника – 4 лв; от 65 г. до 70 г. – 5 лв; от 71 г. до 75 г. – 6 лв; от 76 г. до 79 г. – 9 лв. Лица над 79 г. не се застраховат! /доплаща в офиса на агенцията при подписване на договора/
 • Доплащане на човек в единична стая - ваучер + 52лв.
 • Доплащане за дете до 12 г. с 2-ма възрастни в стая - 255 лв.
 • *ВАЖНО: Допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дата на екскурзията: 28.01.16. - 01.02.16 г. Тръгване от гр. София, пл. „Ал. Невски” в 15.00 ч.
 • Ваучерът е валиден до 24.01.2016 г. за сключване на договор в агенцията.
 • След закупуване на ваучер е необходимо, в 3 дневен срок, да сключите договора си с туроператора или по е-мейл: globus_tours@yahoo.com.
 • Ваучерът трябва да се представи разпечатан в офиса на агенцията.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.
ПРОГРАМА
                                         
1 ден: София - Белград - Загреб - Лидо ди Йезоло. В 15.00 ч. отпътуване от София (пл. „Ал. Невски”) по маршрут: Белград - Загреб - Любляна - Венеция. Нощен преход.
2 ден: Венеция - Лидо ди Йезоло. Около обяд пристигане в красивия Адриатически курорт „Лидо ди Йезоло”, разположен навенецианската лагуна. Настаняване в хотел. Свободно време за разходка из курорта. Нощувка
3 ден: Падуа - Верона. Закуска. По желание (с/у заплащане - 40 лева) еднодневна екскурзия до Верона и Падуа. Верона - градът на Ромео и Жулиета. Туристическа обиколка с разглеждане на: Арена ди верона (амфитеатър от 2 в.), площад Ербе, Синьорията, къщата на Жулиета, крепостта Кастел Векио. Свободно време. Отпътуване за Падуа. Пешеходно разглеждане на града с посещение на: църквата Св. Антонии, Светецът покровител на града, площад Прато де Ла Вале, катедралата Сан Антонио, старинния университет и намиращото се до него старинно кафене, събирало в продължение на 300 години свободномислещите граждани на града. Свободно време. Вечерта връщане в хотела в Лидо ди Йезоло. Нощувка.
4 ден: Венеция. Закуска. В 8.30 ч. отпътуване за Пунта Сабиони - мястото, откъдето се взима корабчето за посещението на най-романтичния град в света - Венеция. Туристическа програма на  града:  пл. “Сан Марко” с едноименната  Базилика, където се пазят мощите  на Св.Марко - покровител на града,  Двореца  на  Дожите /отвън/,  Моста на Въздишките, Камбанарията,Часовниковата кула, разходка по тесните улички с пъстри сувинирни магазинчета до покрития мост Риалто с колоритния пазар и Канале гранде. По желание може да се разходим с гондола из плетеницата от по-малки канали, обкръжени от двете страни от старинни дворци, къщи и катедрали.В 12.00 ч. може да наблюдаватенай-популярното събитие на карнавала – „Полета на Ангела”. Известна в миналото като "турският полет", тази церемония датира от около пет века. Тогава млад турски акробат, със самоделно изработени крила и двойно въже, изминал разстоянието от кораба си на пристанище „Сан Марко” до Катедралата. Свободно време във Венеция за участие в пищните карнавалните празненства наплощад "Сан Марко" . 15.00 ч. - начало на традиционният парад на Мариите – процесия в карнавални костюми, която започва от Сан Пиетро ди Кастело, преминава през виа „Гарибалди” и достига до площад „Сан Марко”. Тази традиция датира от времето, когато са избирани седемте най-хубави момичета за женене.
Около 18.00 ч. Отпътуване за България. Нощен преход.
5 ден: София. Пристигане в София след обяд на площад Александър Невски.  
 
ЗАБЕЛЕЖКА: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.    

******

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

 • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 
 • Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

 • Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна напотребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

*****

Туроператор “Агенция Глобус Турс” е застрахована по смисъла на чл. 97 ал. 1 от Закона за туризма в застрахователна компания Евроинс АД със застрахователна полица № 03700100000483. Лиценз за туроператор 05276/28.01.2005г

 *****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 

 

Топ цена 273.00 лв.

За Глобус Турс:

 • Глобус Турс
 • гр. София, бул. Патриарх Евтимий 58 /партер/
 • 02 980 56 40, 02 980 60 69, 0885 44 10 44
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти