Божествени тела, Аеробик спорт, Варна Ви предлага 5 или 8 тренировки по избор от: Пилатес, Йога, Zumba, Ориенталски и Модерни танци и други!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

За страхотна фигура, тонус и настроение! 
Спортувайте и се забавлявайте с предложението на Божествени тела - Аеробик спорт!


Офертата включва:

 • Карта за 5 или за 8 тренировки по избор за часовете по: Пилатес, Йога, Степ аеробика, Фит бол, Body Work Party, Zumba, Ориенталски и Модерни танци.
 • 30 % отстъпка за следваща закупена карта, ако я вземете веднага след изтичането на картата взета с ваучера ( в едноседмичен срок )
 • Внимание! Ваучерът важи само за нови клиенти на Божествени тела- аеробик спорт, гр. Варна!

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за записване до 20.11.2016 г. Всички посещения трябва да се направят в срок от 1 месец след записването в Божествени тела, Аеробик спорт
 • Необходимо е предварително записване преди първо посещение на тел.: 0897 060 723 или на страницата във Facebook
 • Необходимо е да представите разпечатан ваучер.
 • Неизползван ваучер не губи стойността си, а само правото на отстъпка и може да бъде използван при доплащане до реалната цена
 • Адрес на залата - Варна, ул. "Христо Ботев" № 1, сградата на Галатея ет. 5
 • От актуалната промоция може да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

„Божествени тела- аеробик спорт”- гр. Варна

Информация за класовете:

Йога:
Йога практика с Теменуга. Комплексна физическа практика, съчетаваща последователност от Йога асани (пози), построени така, че да въздействат на цялото тяло , и най-вече на гръбнака, за да тече енергията ни свободно, да бъдем гъвкави, силни и балансирани. Целенасочено се работи и върху правилното дишане и релаксация, за постигане на емоционална и психическа устойчивост. Така цялостната практика обединява трите аспекта на нашата природа - тяло ум и дух!
Треньор: Теменуга Иванова
Пилатес:
Спокойна тренировка. На тази тренировка ще имате възможност да работите за подобряване стойката на тялото, за стягане на коремни и гръбни мускули, както и лек стречинг ( разтягане) за подобряване мобилността на тялото. Тренировка е подходяща да се практикува във всяка възраст. Подходяща при Сколиоза, Дископатия и болки в гърба и кръста.
Треньор: Таня Димитрова
Фит Бол:
Средно интензивна тренировка. Използва се Швейцарска топка- 65см и гири. Изключително забавен тернировъчен метод, който ще ви помогне да се раздвижите добре, да стегнете мускулите на тялото си и да поработите върху проблемните зони: Корем, бедра, седалище.
Треньор: Таня Димитрова
Степ Аеробика:
Средно до високо интензивен клас. Използва се степ платформа и гири. Работи се с хореография, включва и функционални упражнения. Чудесна кардио тренировка, на която ще се поизпотите и ще провокирате координацията на тялото си. В края на тренировката се изпълняват упражнения за коремните мускули.
Треньор: Таня Димитрова
Body Work Party
Това е ниско интензивна, силова тренировка за цялото тяло. Работи се с тежести- Гирички или боди бар (лост), степ платформа или просто със тежестта на собственото тяло. Използват се функционални или изолирани упражнения за да се оформят красиви и стегнати мускули. Няма хореография , лесна за изпълнения е същевременно ефективна . Подходяща за всички възрасти, както и за хора с болки в гърба и кръста.
Треньор: Таня Димитрова
Зумба
Интензивна, танцувална тренировка. Ще се забавлявате под звуците на чудесна музика и в същото време ще горите калории. Чудесна кардио тренировка. Подходяща за всички възрасти за трениращи без опит в танците.
Треньор: Пепи
Балет Линда
Искате ли да научите да танцувате всички популярни стилове танци?- това е вашият клас! В класовете на Балет Линда се разучават различни модерни стилове танци в забавни хореографии и на приятна музика. Предимството на този клас е че можете да се научите да танцувате без да ви е нужен партньор. Балет Линда сформира група за начинаещи от м. Септември. Салсa, Танго, Валс, Пасо Добле и още много стилове които ще имате възможност да научите.
Треньор: Пепи
Ориенталски Танци
Класически Египетски стил ориенталски танци. Истинската магия на Ориента. Класически движения, позиции и постановки на тялото, както и хореографии в които ще можете да разгърнете своето въображение и да се пораздвижите.
Треньор: Таня Димитрова

График на заниманията, които може да посетите:
 
Понеделник:  18.00 Степ Аеробика; 19.00 Пилатес
Вторник: *8.30 Пилатес; 18.00 Фит Бол; 19.00 Йога;
Сряда: *10.00 Йога; 18.00 Пилатес; 19.00 Body Work Party
Четвъртък: *8.30 Body Work Party; 18.00 Йога;
Петък:  18.00 Зумба; 19.00 Балет „Линда”
Събота: 11.00 Йога; 15.30 Пилатес; 17.00 Зумба; 19.00 Балет „Линда”
Неделя: 10.00 Зумба; 11.00 Балет „Линда”
 
* Необходимо е предварително записване на 0897 060 723

****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 3
  Elena Topuzova от 26.11.2016 г. 19:30

  Специални благодарности на треньора Таня Димитрова за атмосферата, търпението и професионализма при всеки вид тренировка, който води.

 • Партньор
  от 29.11.2016 г. 16:38
  Благодаря за хубавите думи, ето това ме мотивира да продължавам :)
 • 2
  Вяра Йончева от 20.11.2016 г. 10:07

  Не е въведен коментар.

 • 1
  galina petrova от 20.11.2016 г. 08:28

  Не е въведен коментар.

-46% 28.00 лв. 15.00 лв.

За Божествени тела - Аербик Спорт:

Подобни оферти