Екзотика и релакс! 60-минутен Хавайски масаж "Ломи Ломи" на цяло тяло с масла по избор в Студио за красота GIRO!

УСЛОВИЯ

Описание:

За да си откъснете късче от Хаваите не е нужно да минавате хиляди километри.

Просто вземете ваучер за хавайски Ломи-ломи масаж в Студио за красота GIRO и се потопете в блаженство и хармония.

 


Офертата включва:

 • 60-минутен цялостен Хавайски масаж "Ломи Ломи" с масла по избор на клиента
 • Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 10.02.2016г.
 • Необходимо  е  предварително записване на час на  тел: 0878 842 598
 • Работно време на студиото: Понеделник - Неделя: 10.00 - 19.00 часа.
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван.
 • Всички условия на Дийлс БГ

Хавайски масаж Ломи-ломи

История

Води началото си от древните храмове на островите, като обред, който премахва страха от промени при предстоящи важни събития, напълно неутрализирайки стреса. Масаж Ломи-ломи повишава имунната защита и нормализира обменните процеси на организма. На пръв поглед, лек и грациозен, този хавайски ритуал е способен само с един сеанс да постигне мощен стабилизиращ ефект като възвръща енергията и увереността в собствените сили. Масажът отстранява енергийните блокажи в тялото, като така подобрява кръвообращението и стимулира лимфната система и детоксикацията.

Масаж Ломи-ломи се препоръчва при сърдечно-съдови проблеми, заболявания на опорно-двигателния апарат, хипертония, невроза, стрес, главоболие и др.

За да се разбере същността на масажа ломи-ломи, е необходимо да се вникне в хавайската философия, наречена Хуна (Huna) и как тя е свързана с лечението и масажа. Хуна допуска, че всичко търси хармония и любов. Ето защо алтернативното название на този масаж е "обичащи ръце". Голяма част от работата на терапевта е да дарява любов, работейки с ръцете и сърцето си. Хавайците вярват, че енергията тече по нашето тяло и следвайки мисълта, тя може да бъде блокирана и преобразена в мускулно напрежение. В Хавай лечителите вярвали, че напрежението в тялото и физическата болка в мускулите, са предизвикани от блокажа на енергийния поток в различни места на тялото. Поради това основвната цел на Ломи-ломи е да спомогне за разнасянето на блокажите, като пренасочи енергията в правилна посока.

Така масажът действа на физическо, ментално, емоционално и душевно ниво, като част от едно цялостно лечение. 

Техники

Техниката на масаж се изпълнява с бавни плаващи движения по тялото, използвайки върховете на пръстите, дланите, предмишниците намазани с ароматни масла. 

С помощта на Ломи Ломи се освобождавате от стреса. Тялото релаксира и се поражда чувство на удовлетвореност, спокойтвие и баланс. Свободното хармонично движение на енергията в тялото се възстановява, което дава начало на оздравителния процес. Ломи-ломи е една от малкото масажни техники, която позволява дори с еднократна процедура да се постигне мощен стабилизиращ ефект.  

Към ползите от масажа Ломи-ломи се включват и:

     - Отстраняване на токсините
     - Подобряване на кръвообръщението
     - Лекуване на мускулни проблеми
     - Спокойна нервна система

***

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Теодора Гогова от 05.01.2016 г. 16:50

  Не е въведен коментар.

-53% 42.00 лв. 19.90 лв.

За Студио за красота GIRO:

Подобни оферти