Класически, арома или релаксиращ масаж с масла от жасмин, макадамия и алое в Chocolate & Beauty

УСЛОВИЯ

Описание:

Усетете силата на природата и се насладете на нейните дарове в ръцете на професионален масажист - рехабилитатор!

Подарете си блаженство с букет от етерични масла и масаж с релаксиращ ефект, а за десерт Chocolate & Beauty са Ви подготвили трайно презареждане с нова енергия!

Отдайте се на удоволствията на масажа и ще се преродите!


Офертата включва:

 • Класически, арома или релаксиращ масаж на цяло тяло с етерични масла от жасмин, макадамия или алое.
 • Времетраене на процедурата: 60 минути.
 • Масажът е на цяло тяло, обхваща всички точки на релакс и регенериране на организма. В зависимост от нуждите на клиента се използват различни техники, дълбочина на масажиране и ароматни етерични екстракти.
 • Масажът се извършва от професионален масажист - рехабилитатор - мъж или жена, според графика на масажното студио.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 30.07.2016 г.
 • Необходимо е да запишете час минимум един ден по-рано на тел. 0889 68 56 44
 • Не се допускат закъснения над 15 мин. - при закъснение над 15 мин. или неявяване на процедура при записан час ваучерът се счита за използван.
 • Работно време: Понеделник - Неделя от 10:00 до 20:00 часа
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Релаксиращият класически масаж на цяло тяло се извършва от квалифициран масажист с професионален опит! Процедурата се прави с еко спа продукти с етерични масла от ирис, лайка и алое. Благодарение и на техниките, и на екстрактите от етеричните масла, масажът има силно тонизиращо действие и зареждане на тялото с нови сили чрез премахване от натрупаните през работната седмица стрес, умора и пренатоварващи емоции.

Арома масажът се прави с еко спа продукти и благоуханни етерични масла. При ароматерапията се използва био арома лампа за подсилване на усещането за релакс и ефекта на етеричните масла.

Класическият масаж най-общо представлява отпускане на мускулите и премахване на напрежението чрез механично третиране на телесната повърхност посредством специални техники и похвати на масажиста. Физиологичното действие на масажа се състои в три основни въздействия:

* Механично действие – разтягане на кожата, изтласкване на тъканните течности към съдовете, както и придвижване на лимфата и венозната кръв от периферията към сърцето.

* Рефлекторно действие – чрез масажа се дразнят определени тъкани, чрез което се изпращат импулси към нервната система. Благодарение на това се получава рефлекторен отговор и съответно физиологическо действие – зачервяването и затоплянето на кожата е признак за рефлекторна реакция.

* Хуморално действие – масажното дразнене благоприятства за образуването на някои биологични активни вещества в кожата и тъканите, които имат изразен физиологичен ефект.

Най-важното действие е рефлекторното, защото подобрява кравообращението, засилва се обменния процес, тонизират се тъканите и благодарение на това се получава успокояващ и обезболяващ ефект.  В кожата и подкожната тъкан масажът активизира мастните и потните жлези и спомага за по-бързото изгаряне на подкожните мазнини. Благодарение на това се забавя стареенето на кожата и тя става по-мека, еластична и гладка. Масажът подобрява храненето на тъканите и благодарение на това се ускорява оздравителния процес – повишават се защитните сили на организма към простудни и инфекциозни заболявания.

 * * *

Важно! Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-64% 30.00 лв. 10.70 лв.

За Chocolate & Beauty:

 • Chocolate & Beauty
 • София, жк Хиподрума, ул. Феликс Каниц 52 (до Club Amaro)
 • 0877 665 631
 • Понеделник - неделя: 10:00 - 20:00 часа

Подобни оферти