Усетете вятъра в косите си! Подарете си 60-минутна разходка с кон от Конна база Кичево

УСЛОВИЯ

Описание:

Обичате есента и звука на паднали листа под краката виПорадвайте се на живописната природа на село Кичево, при това от гърба на най-древния приятел на човека – коня! Вземете ваучер за Конна база "Кичево" и усетете играта на вятъра в косите си!


Офертата включва:

 • Разходка ходом с кон на открито.
 • Продължителност: 60 минути.
 • Един ваучер важи за един човек - възрастен или дете.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 16.12.2015 г.
 • След закупуване на ваучера е необходимо предварително записване на час на тел.:0899 360 651.
 • Адрес на конната база: с. Кичево, ул. 3-та
 • Работно време: Сряда - петък: 12:30 - 20:00 ч; Събота и неделя: 10:00 - 20:00 ч.; Понеделник и вторник- почивни дни.
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер на доставчика на услугата.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуването на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

В Конна база Кичево ще прекарате чудесни мигове на езда и общуване с най-прекрасното животно - коня. Услугите, които предоставя, са най-разнообразни и ще отговорят на нуждите както на начинаещия ездач, така и на приключенски настроените любители на конете.

Конната база разполага с една от най-съвременните конни бази във Варна и региона. Закритият манеж предоставя възможностза целогодишна езда. Грижите, храната и настаняването на конете са на изключително високо ниво. Голямото открито пространство (падок) на конната база дава възможност на животните да прекарват свободното си време в условия близки до естествените.

Базата разполага с кафене със зала за наблюдение на децата. Малкото, но уютно кафене с уникален изглед към вътрешността на закрития манеж, предлага на посетителите възможност за почивка и наблюдение на уроците поконна езда, които се провеждат на плаца. Кафето предлага топли напитки – кафе, чай, капучино, чокочино и безалкохолни – кока кола, спрайт, студен чай вода и др. За онези, които са пристрастени към сърфирането има wi-fi на разположение. Базата предлага и служебен компютър, ако някой иска да ползва интернет.

Уроци по конна езда
Провеждат се уроци по конна езда за деца, начинаещи и напреднали. Според климатичните особености и нивото на напредналост уроците се провеждат или в закрития манеж на конната база, или на откритата учебна арена. Клиентите, на които се обръща оргомно внимание, са децата –за тях има специални цени с отстъпки за конна езда и се планира разработването на специфични услуги, които да ги въведат в света на ездата и грижата за конете.

Разходки с коне сред природата
Разходките с коне са едно незабравимо преживяване за онези, които обичат природата, ездата и са с вкус към приключението. Околностите на конната база (с. Кичево, Варна) предоставят няколко приятни и леки маршрута, които все пак имат своите премерени изпитания. Само в ездата на открито може да се опознае свободният дух на коня и да се изпита усещането за сливане с него и с природата.

Конна база Кичево се намира само на 10 минути от Варна, 15 минути от Златни Пясъци и 20 минути от Албена, и е една от най-модерните конни бази в региона на Варна, а и в цяла България.
Закрит манеж за тренировки и уроци по конна езда.
Най-важното съоръжение, с което разполага конната база, е закритият манеж с размери 20 x 40 метра. Тази арена предоставя възможност за целогодишна конна езда независимо от климатичните особености. Студ, пек, дъжд, вятър вече няма да пречат да се наслаждавате на конната езда. На разположение на по-напредналите имат и необходимото оборудване за трениране на прескачане на препятствия с коне.

Освен на закрития манеж за конна езда се провеждат и тренировки и на открито. Те разбира се са възможни при подходящо време. Зад конната база се намират няколко подходящи поляни, които позволяват на начинаещите ездачи да усетят поведението и движенията на коня на разнообразен терен.

За доброто настроение на всички, а и за вдъхновение по време на уроците по езда, е осигурен музикален фон в закрития манеж.

****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

-56% 45.00 лв. 20.00 лв.

За Конна база Кичево:

 • Конна база Кичево
 • обл. Варна, с. Кичево, ул. Трета
 • 0899 360 651
 • Сряда - петък: 12:30 - 20:00ч; Събота и неделя: 10:00 - 20:00 ч.; Понеделник и вторник - почивни дни

Подобни оферти