Заредете сетивата си! 60мин. Балийски масаж на цяло тяло и рефлексотерапия на стъпала в Център за масажи "Шоколад"

УСЛОВИЯ

Описание:

Изберете сега масажът, за който тялото Ви крещи!

Пренесете се на о. Бали - там, където реалността свършва и започва екзотиката... Отдайте се на страстите и прекрасните емоции. Презаредете сетивата си с един невероятно релаксиращ масаж в Студио за красота Бахами!

 Балийците смятат, че за да се отпусне ефективно човешкият организъм трябва да се стимулира циркулацията на кръвта и обогатяването й с кислород. При обикновените масажи се използват масла със стайна температура. При по-специфичен проблем се употребяват и различно затоплени етерични масла, като с тях се попарват лимонена трева или лайка.

 


Офертата включва:

 • Балийски масаж на цяло тяло и рефлексотерапия с масла по избор: жасмин, ирис, роза, сандалово дърво и алое вера.
 • Времетраене на процедурата: 60 минути.
 • Процедурата се извършва от терапевт с опит в масажните процедури и екзотичните масажи.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 16.10.2015 г. до 16.11.2015 г.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • Необходимо е да запишете час на тел. 0894201420.
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван.
 • Работно време: всеки ден от 10.00 до 21:00 часа
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg

За Балийския масаж или за екзотиката на о. Бали:

Това е един от традиционните индонезийски масажи. Практикува се от древни времена на Oстров Бали. Този масаж е уникален, защото е специфична комбинация от техники - похвати при масажите от Изтока и Запада – масажни техники, акопресурни, рефлексологични и ароматерапевтични. Най-често се използват масла от жасмин, роза или сандалово дърво.

Екзотичният балийски масаж включва 6 различни масажни стила: Релаксиращ, Тайландски, Хавайски, Ломи - Ломи , Шведски, Балийски сменящи се на 10 мин. Масажът се прави като се работи с палците, с кокалчетата на пръстите, с ръцете от китката до лакътя и с лакти, рисувайки ритмични танцувални движения по цялото тяло.

Балийският масаж, както и останалите, е създаден с цел релаксиране.

Релаксацията е само една от целите на балийския масаж. Процедурата е създадена и като отпускащ мускулите дълбок масаж. Масажните техники, използвани за постигане на този ефект са комбинация от натиск, леки удари и разтягане. Балийската терапия въздейства и много благоприятно върху болезнени стави. Спортуващите често се възползват от масажа при травми. Освен действието си като терапия, елиминираща мускулната болка, балийският масаж успокоява и помага при мигрена, безсъние и проблеми с дишането, намалява стреса и тревожността, благодарение на благоуханните естествени масла, които подпомагат чувството за релакс и допринасят за докосването на екзотиката чрез всички човешки сетива. Масажът подобрява здравето на тялото и духа.

В Студио за красота Бахами се практикува Балийския масаж в съчетание с лечебни етерични масла от жасмин, ирис, роза, сандалово дърво и алое вера.

Към всеки клиент се подхожда индивидуално и му се назначават процедури в зависимост от оплакванията и нуждите за тонизиране на организма, отпускане на мускулната маса или за прилагане на източни практики за борба срещу симптоми на сериозни заболявания. Клентът винаги има право на избор както за работа с желан от него терапевт, така и за избор на практики и техники за лекуване чрез масажи и терапии върху неговото собствено тяло.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Нела Драганова от 18.11.2015 г. 13:36

  Закупих два ваучера-Балийски и Тибетски масаж.Разлика-никаква.Стандартен класически масаж.Като цяло ми хареса ,но..масажната стая беше леко студена,което не е много приятно,защото не можеш да се отпуснеш.Другата ми забележка е за музиката.До сега винаги е имало приятна музика по време на масажи.Това те кара да се отпуснеш и да релаксираш.

-74% 45.00 лв. 11.90 лв.

За Център за масажи "Шоколад":

Подобни оферти