Сладък релакс! 60 минутен шоколадов масаж на цяло тяло и рефлексотерапия в Център за масажи "Шоколад"

УСЛОВИЯ

Описание:

Потопете се в света на релакса с прекрасните свойства на шоколада в комбинация с релаксиращ и зареждащ масаж, извършен от професионален рехабилитатор, познаващ всеки сантиметър на човешкото тяло...

Бъдете смели в очакванията си, защото в Център за масажи "Шоколад" мечтите Ви ще се сбъднат!

 


Офертата включва:

 • Релаксиращ масаж на цялото тяло с шоколадов крем и чист натурален шоколад + тонизираща зонотерапия на ходилата и музикотерапия.
 • Времетраене на масажите: 60 мин.
 • Към всеки един масаж клиентите получават и: Рефлексотерапия на Ръце + Крака + Глава и Лице.
 • Процедурата се извършва от професионален рехабилитатор с над 7 годишен опит

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 16.10.2015 до 16.11.2015г
 • Необходимо е да запишете час на тел. 0894201420.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван. При закъснение повече от 15 мин. ваучерът се счита за използван.
 • Работно време: всеки ден от 10.00 до 21:00 часа
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg

Офертата включва:

* Релаксиращ масаж на цяло тяло с шоколадов крем и чист натурален шоколад;
* Тонизираща рефлексотерапия на ходила, ръце, глава и лице на базата на акупресурата;
* При извършване на услугата се използват натурални био продукти на основата на какаото и шоколада и чист натурален шоколад;
* Процедурата е съчетана с релаксираща формула музикотерапия за подсилване на релакса.

Шоколадовият масаж глади кожата като с кадифена ръкавица, а ароматът е направо зашеметяващ. Няма насищане на сетивата. И без да му се възлагат особени задачи, той работи за пълния релакс на тялото и душата. Помага на хора, които са изтощени, преуморени и напрегнати. Плавните движения успокояват нервната система и правят кожата сатенена.

Шоколадът има уникални свойства - той овлажнява и тонизира тялото. Храни кожата с активни вещества, които попиват и действат на нервната система като антидепресант. Те помагат за изработване на хормони, най-важен от които е този на щастието. От всички плодове и растения какаовите зърна имат най-висок антиоксидантен потенциал. Те са добър източник на биологично активни вещества като витамин В1, В2, РР, провитамин А, микроелементи като магнезий, калий, калций, натрий и желязо.

Ароматът на шоколада повишава антимикробната и противовирусна защита на организма. Терапията бори умората, връща емоционалното равновесие, дава чувство на спокойствие и блаженство и вътрешна топлина.

Масажът с шоколад е подходящ за всички, които искат да се заредят с добро настроение и да разтоварят стреса. Наричат го още „масаж на усмивките“, защото действа като антидепресант - стимулира всички сетива и събужда ендорфините.

Рефлексотерапията е източноазиатски похват на масаж, прилаган от народни лечители през вековете, придобиващ все повече популярност в днешното динамично и натоварено ежедневие. Научно доказан метод на масаж за взаимната рефлеторна зависимост между отделните органи, акупункурните меридиани и рефлексогенните зони на стъпалата. Изключително тонизиращо и релаксиращо действие има при съчетанието й с цялостен масаж, в комбинация с благоуханни аромати, презареждащи всички сетива.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-58% 30.00 лв. 12.50 лв.

За Център за масажи "Шоколад":

Подобни оферти