70-минутен класически масаж на цяло тяло с масло от евкалипт, лавандула или чаено дърво, оздравителен център Еко Медика!

УСЛОВИЯ

Описание:

Вземете здравето в свои ръце - време е за антивирусна терапия, комбинираща ароматерапия и масаж на цяло тяло за по-добър имунитет!

Заповядайте в оздравителен център Еко Медика!


Офертата включва:

 • 70-минутен класически масаж на цяло тяло с масло от евкалипт, лавандула или чаено дърво.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: 08.02.16 до 31.03.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне ден по-рано, на тел. 0888727997.
 • Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата, в противен случай ваучерът се счита за използван.
 • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен непосредствено преди използване на услугата.
 • Адрес: гр. София кв. Красно село ул. Каварна 9 /вход от към ул. Хризантема 8/.
 • Работно време: От понеделник до петък: от 10:00 до 19:00 ч., събота по договаряне.
 • Можете да закупите до 1 ваучер за себе си и неограничен брой ваучери за подарък.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Информация
Ето, че се заговори за грипна епидемия и е време да вземем превантивни мерки преди грипът да ни е повалил. Време е да помислим и за себе си! Най-сигурният начин да си подсигурим здраве и добро настроение за себе си е като вземем нещата в свои ръце чрез профилактика.

Ароматерапията е много добро средство  за профилактика на простудни заболявания. Ароматите помагат за запазване на жизнената енергия на организма и повишаване на тонуса, като повлияват кръвообращението и успокояват сетивата. Етеричните масла имат много силно ухание и притежават уникалната способност да проникват през кожата, дихателните пътища и през устата. Това им свойство, съчетано с антисептичните, тонизиращи, психотерапевтични и други специфични свойства на маслата ги прави неоценими помощници в борбата срещу неразположенията и болестните състояния.

Евкалиптовото масло има обезболяващо, противовъзпалително, антисептично, антибактериално и антивирусно действие. Действа противопростудно, тонизиращо и ободряващо на душевното и физическо състояние, понижава температурата. Помага при умора, сънливост, бронхит, астма, кашлица, хрема, пневмония, простуда и грип.

Причината лавандуловото масло да е едно от предпочитаните етерични масла е, че има прекрасни качества и ухае страхотно. То е успокояващо и релаксиращо масло, което се бори със стреса, а антисептичните му свойства помагат при настинки, грип и други заболявания. Помага още при лечение на астма и мигрена. Много жени го използват, заради лечебният ефект, който има върху кожата. Лавандуловото масло премахва белезите и балансира кожата.

В сравнение с останалите познати етерични масла по състав маслото от чаено дърво е най-богато на полезни вещества. Маслото от чаеното дърво е силен антисептик. Има бактерицидни, противогъбични, противовирусни и имуностимулиращи свойства. Ефективно е и при простудни заболявания, заради успокоителния и отхрачващ ефект, прочиства дихателните пътища от секрети и облекчава състоянието на болния. Препоръчва се за дезинфекция на въздуха в помещенията  за предпазване от грип и простудни болести.

*****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 3
  Красимира Мутафчиева от 31.03.2016 г. 07:54

  Не е въведен коментар.

 • 2
  Ивелина Караиванова от 31.03.2016 г. 07:33

  Беше прекрасно! Страхотен масаж, който те кара да се чувстваш като прероден

 • 1
  Ева Бончева от 22.03.2016 г. 11:38

  Не е въведен коментар.

-57% 35.00 лв. 14.90 лв.

За Оздравителен център Еко Медика:

Подобни оферти