Детоксикиращ СПА пакет, включващ масажи по избор, ароматерапия, лимфодренаж, вана със соли или сауна в Холистик СПА!

УСЛОВИЯ

Описание:

Погрижете се за своето тяло!

Починете си от стреса и забързаното ежедневие.

Оставете се в ръцете на професионалистите от Масажен и рехабилитационен център Холистик Спа!


Офертата включва:

 • Детоксикиращ, релаксиращ СПА пакет, който можете да комбинирате според предпочитанията си, включващ масажи по избор, ароматерапия, лимфодренаж, вана със соли или сауна.
 • Продължителност на процедурата: 75 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 31.01.2017г.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 0893448051.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: всеки ден от 9.00 до 20.00 ч.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.

Стъпки на процедурата:

 • Душ.
 • Тангенторна вана с шуслерови соли, която се комбинира с висококачествена аромотерапия за оптимален ефект ИЛИ  инфраред сауна с контрол на температурата в комбинация с контрастни душове
 • Релаксиращ масаж на цялото тяло ИЛИ лечебен масаж на цяло тяло в комбинация с лимфодренаж на всички проблемни зони.
 • Душ.

Допълнителна информация:

За Шуслеровите соли - В края на 19-и век немският лекар д-р Вилхелм Хенрих Шуслер открил 12-те основни минерални соли за леченето на различни неразположения. Както установил д-р Шуслер, солите трябва директно да достигнат до болните клетки – това е точното място, където са необходими. Солите на д-р Шуслер подпомагат доброто състояние на тялото и психиката. Това са елементите на живота!

Ароматерапията се прави с благоуханни еко спа продукти, които влияят на специфичните нужди и оплаквания на клиент.  

За релаксиращия масаж - Масажът има изключително благоприятен ефект върху човешкото здраве. Познат още от древността, той е един от най-приятните и  ефикасни методи за стимулиране на обмяната на веществата, подобряване функциите на организма, възстановяване и релакс на кожата и тялото.

За лечебния масаж - използва различни похвати, чрез които предизвиква в организма на човека редица промени за благоприятно повлияване на болестния процес и нормализиране на болестно променените функции на организма. Лечебният масаж се прилага чрез индивидуален подход спрямо конкретните проблеми на всеки един клиент. Дълбокият лечебен масаж е вид терапия, която се фокусира върху реорганизацията на по-дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан. Той е особено полезно при хронични болки, плексит, дискова херния, дископатия, болки в раменете и др.

За сауната: Сауните използват две форми на затопляне. Традиционната парна сауна използва горещ влажен въздух, за да затопли вашето тяло. Инфрачервената сауна използва инфрачервените лъчи, които затоплят тялото директно, така вашето дишане не е затруднено от висока влажност или пара. Традиционните сауни използвайки висока температура от 80 - 110оС, затрудняват дишането.
Нежната топлина прониква през кожата в цялото тяло, като генерира незабавно отстраняването на умората и стреса. Инфрачервенатасауна стимулира здравословното изпотяване на тялото при което организмът се освобождава от вредните отрови, токсини, метали (особено цинк, олово, никел, кадмий и др). От клетките се изхвърля и натрупания холестерол. Едновременно с отделянето на вредните вещества през порите, от кожата се отдеелят и мъртвите клетки.
Инфрачервената сауна намалява болката и напрежението в мускулите, тъй като разширявайки порите тя въздейства върху микроциркулацията и разширява периферните кръвоносни съдове. Увеличената кръвна циркулация доставя кръв до възпалените мускули, което ускорява естествените възстановителни процеси в тялото.
Инфрачервената сауна също укрепва и кардиоваскуларната система. Докато тялото се охлажда изпарявайки влагата от повърхността други процецеси вътре в него също намаляват затоплянето колкото е възможно по-бързо. Сърцето бие по-бързо и по- учестено, изпомпва кръвта по-бързо през разширените кръвоносни съдове, упражнявайки по този начин физиологичните ползи от постоянната работа, давайки ви същите ползи, както и от упражнения с кардиофитнес.
Инфрачервената сауна гори калории и помага за отслабване. Нашето тяло изразходва енергия за да произвежда пот (за 1 гр пот се изгарят 0.586 kcal ), човек може да отдели пот до 1000 г. в инфрачервената сауна, което е равносилно на бягане 10-15 км. Докато загубата на вода , може да бъде възвърната, чрез рехидратация, то загубените калории не могат да бъдат възстановени. Това е ммного ценно за тези които не могат или не искат да правят упражнения, а искат да отслабнат ефективно.   Сравнителна таблица за изгорени калории на 68 килограмов човек за 30 мин.

*****

За центъра:  

Holistic Spa е масажен и рехабилитационен център, създеден от високо квалифицирани кинезитерапевти с висше образование по специалността. Центърът работи повече от 8 години и след кратко преструкториране и ремонт отново отваря врати! Специализирани сме в лечение на ОДА [опорно двигателен апарат], артрити, дископатии, болка в шийния и лумбален дял, както и в много видове масажи с релаксиращ или лечебен ефект.

*****

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. .

 • 10
  Нина Николаева от 15.01.2017 г. 13:47

  Не е въведен коментар.

 • 9
  Bilyana Daneva от 29.12.2016 г. 08:41

  Много отпускащо и приятно! Масажиста е и кинезитерапевт, обърна специално внимание на проблемни зони, които имам и даде много ценни съвети. Препоръчвам!

 • 8
  Пламен Матев от 25.08.2016 г. 09:18

  Ваучера беше подарък за майка ми, която е супер доволна.

 • 7
  Denitsa Ch от 01.07.2016 г. 18:44

  Заслужава си!

 • 6
  Dinko Kavarov от 19.05.2016 г. 10:31

  Не е въведен коментар.

 • 5
  Sonia Mileva от 28.03.2016 г. 12:50

  Не е въведен коментар.

 • 4
  Пламен Йорданов от 16.03.2016 г. 08:01

  Не е въведен коментар.

 • 3
  angel kiprov от 30.12.2015 г. 06:03

  Много съм доволен от обслужването и отношението на персонала.

 • 2
  Петя Пенева от 22.10.2015 г. 14:41

  Очарована съм от офертата, препоръчвам я на всички!

 • 1
  Ani Harizanova от 25.02.2016 г. 10:56

  Не е въведен коментар.

-65% 80.00 лв. 27.90 лв.

За Масажен и рехабилитационен център Холистик Спа:

Подобни оферти