Влезте във форма с 8, 12 или 16 тренировки по избор: пилатес, степ аеробика, фит бол в зала Impuls от Божествени тела, Варна!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

За страхотна фигура и много свежо настроение!

Доверете се на Божествени тела - Аеробик спорт!


Офертата включва:

 • 8, 12 или 16 тренировки на спорт по избор, според избрания ваучер.
 • 20 % отстъпка от закупена карта в едноседмичен период след изтичането на ваучера
 • График на заниманията, които може да посетите: понеделник: 19:05 - Steel Tonic / вторник: 9:30 - Пилатес / сряда: 19:05 - пилатес / четвъртък: 9:30 - пилатес / петък: 18:00 - степ аробика / 19:05 - фит бол / събота: 16:00 - пилатес
 • Ваучерът важи само за нови клиенти

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за закупуване до 09.05.2016 г. Всички посещения трябва да се направят в срок от 1 месец след закупуване на ваучера
 • Необходимо е предварително записване преди първо посещение на тел.: 0897 060 723 или на страницата във Facebook
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди началото на първата тренировка
 • Неизползван ваучер не губи стойността си, а само правото на отстъпка и може да бъде използван при доплащане до реалната цена
 • Адрес на зала Impuls - Варна, ул. "Христо Ботев" № 1, сградата на Галатея ет.5
 • Всеки нов клиент може да ползва неограничен брой ваучери за себе си
 • Срокът на ваучера започва да тече от датата на заплащането му
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

Повече информация на страницата във Facebook: „Божествени тела- аеробик спорт”- гр. Варна

Информация за класовете:

Пилатес: Часът е ниско интензивен, набляга се на упражнения за стягане и разтягане на мускулите. Работи се с гири, лостове (до 5кг.) и упражнения на земята. Програмата обхваща всички мускулни групи, като се набляга на проблемните зони при дамите - корем и седалищни мускули. Освен че е ефективен за сваляне на излишните килограми помага за отстраняване на болки в гърба и кръста. Подходящ за хора, които не са се занимавали със спорт и тепърва навлизат в тренировките.

Фит Бол: Средно интензивен час, в който се използва топка (65см). Голямо разнообразие от ефективни упражнения. Дори да не сте тренирали ще се справите успешно с класа и ще се чувствате доволно уморени в края му.

Степ Аеробика: Средно до високо интензивен час в който се използва степ платформа (стълбичка).Много разнообразни комбинации и хореографии, които наподобяват танц и едновременно натоварват мускулите на долната част на тялото. За по –голяма ефективност включваме гири за да не изостават мускулите на горната част на тялото. В края на часа се включват упражнения за стягане на коремните мускули и проблемните зони при дамите.

Steel Tonik: Това е новонавлизаща програма  в България която събира все повече привърженици. Виско интензивен клас, който се състои от 11 песни, всяка с насоченост към определена мускулна група и определен вид натоварване.Всички песни са с хореографии, които са едновременно лесни ,но доста натоварващи и ефективни.

График на заниманията, които може да посетите:
Понеделник: 19:05 - Steel Tonic.
Вторник: 9:30 - Пилатес.
Сряда: 19:05 - Пилатес.
Четвъртък: 9:30  - Пилатес
Петък: 18:00 - Степ аробика / 19:05 - Фит Бол.
Събота: 16:00 - Пилатес.

****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-50% 32.00 лв. от 16.00 лв.

За Божествени тела - Аербик Спорт:

Подобни оферти