8 или 12 тренировки по избор - Pilates, Steel Tonic, Fitt Ball или Step Aerobic от Божествени тела - Аеробик спорт!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

За страхотна фигура и много свежо настроение!

Доверете се на Божествени тела- аеробик спорт - гр. Варна!


Офертата включва:

 • 8 или 12 тренировки по избор - Pilates, Steel Tonic, Fitt Ball или Step Aerobic, според избрания ваучер.
 • Ваучерът важи за зала Импулс.
 • Ваучерът важи само за нови клиенти.
 • Тренировките могат да се комбинират.
 • В едноседмичен срок от изтичането на ваучера, можете да закупите своята първата карта е с 30% намаление.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за закупуване до 08.03.2016 г.
 • Необходимо е ваучерът да се използва в рамките на един месец от закупуването.
 • Необходимо е предварително записване за класа, който искате да посетите. Тел: 0897 060 723 или на страницата във Facebook.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди началото на първата тренировка.
 • Ако не използвате ваучера в срок, той не губи стойността си и може да бъде използван при доплащане до реалната цена на картата на място.
 • Адрес:Тренировките се провеждат в Студио „Импулс” в сградата на Галатея на ет. 5. Варна, бул. Хр. Ботев №1 ет. 5, тел. за информация: 0897 060 723.
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

График на тренировките: 

Понеделник: 18:00 Пилатес / 19:05 Стил Тоник

Вторник и четвъртък: 9:30  Пилатес

Сряда:  18:00 Фит бол / 19:05 Пилатес

Петък: 18:00 Степ Аеробика /19:05 Фит Бол

Събота: 12:15 Пилатес

Повече информация на страницата във Facebook: „Божествени тела- аеробик спорт”- гр. Варна

Пилатес: Часът е ниско интензивен, набляга се на упражнения за стягане и разтягане на мускулите. Работи се с гири, лостове (до 5кг.) и упражнения на земята. Програмата обхваща всички мускулни групи, като се набляга на проблемните зони при дамите - корем и седалищни мускули. Освен че е ефективен за сваляне на излишните килограми помага за отстраняване на болки в гърба и кръста. Подходящ за хора, които не са се занимавали със спорт и тепърва навлизат в тренировките.

Фит Бол: Средно интензивен час, в който се използва топка (65см). Голямо разнообразие от ефективни упражнения. Дори да не сте тренирали ще се справите успешно с класа и ще се чувствате доволно уморени в края му.

Пилатес: Часът е ниско интензивен, набляга се на упражнения за стягане и разтягане на мускулите.Работи се с гири, лостове ( до  5кг) и упражнения на земята.Програмата обхваща всички мускулни групи, като се набляга на проблемните зони при дамите- корем и седалищни мускули. Освен ,че е ефективен за сваляне на излишните килограми помага за отстраняване  на болки в гърба и кръста. Подходящ за хора които не са се занимавали със спорт и тепърва навлизат в тренировките.

Степ Аеробика: Средно до високо интензивен час в който се използва степ платформа (стълбичка).Много разнообразни комбинации и хореографии, които наподобяват танц и едновременно натоварват мускулите на долната част на тялото. За по –голяма ефективност включваме гири за да не изостават мускулите на горната част на тялото. В края на часа се включват упражнения за стягане на коремните мускули и проблемните зони при дамите.

Steel Tonik: Това е новонавлизаща програма  в България която събира все повече привърженици. Виско интензивен клас, който се състои от 11 песни, всяка с насоченост към определена мускулна група и определен вид натоварване.Всички песни са с хореографии, които са едновременно лесни ,но доста натоварващи и ефективни.

****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 1
  Lyudmila Stoilova от 10.03.2016 г. 23:39

  Изгодна цена и отлично подготвена инструкторка.

 • Партньор
  от 11.03.2016 г. 14:53
  Много мило, благодаря :)
-52% 32.00 лв. от 15.50 лв.

За Божествени тела - Аербик Спорт:

Подобни оферти