Бъдете млади! Подарете си 90-минутен аюрведичен антистрес йога масаж за детокс и ревитализация в Wellness Center Ganesha!

УСЛОВИЯ

Описание:

В древните текстове аюрведичният йога масаж е описан като масаж, който поддържа младостта, красотата и се грижи за дълголетието!

Заповядайте в Wellness Center Ganesha Club!


Офертата включва:

 • Aюрведичен антистрес йога масаж за детокс и ревитализация
 • Продължителност на процедурата: 90 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.10.2016
 • Необходима е резервация на час, поне два-три дни по-рано, на телефони: 0878 50 80 17; 0878 50 80 03
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Работно време: От понеделник до събота от 12:00 до 20:00 часа
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

Използвайки специфични движения по енергийните меридиани, този масаж отпуска дълбоко нервната система. Балансира вътрешните органи, елиминира стреса, напрежението, депресията, както и крайно изтощение и преумора напсихическо и физическо ниво. Почиства и изхвърля токсините, подмладява и подхранва клетките на тъканите, помага в борбата с главоболието, болките в ставите и областта на кръста. Редуцира Вата дисбаланса, причинен от твърде динамичното ежедневие, чести пътувания, студ, стрес; и изразен в сухота на кожата, проблеми с храносмилането, подуване и газове в стомаха и червата. Масажът подпомага обновяването на кожата, тонизира мускулите, засилва имунитета. Масажът успокоява ума, подхранва сърцето и подсилва костите и нервите.

Трябва да получаваме масаж с масло регулярно като част от нашия режим за здравословен живот. За по-дълбок и цялостен ефект е желателно да го изпитате в серия от няколко масажа в рамките на една до две седмици.

Преживяването обогатява и освежава – дава уникална възможност да възстановите отново връзката си с природата и да се върнете обратно в безкрайното блаженство!

В аюрведа точките за масаж и акупунктура се наричат "marmas" (марми), което означава "чувствителни" зони.

Марми са центровете на жизнената сила или прана. Те могат да бъдат използвани за диагностика и лечение на заболяване или като цяло за насърчаване на здравето и дълголетието. Съществуването натакива важни точки показва, че тялото не е просто физическа маса, а сложно енергийно поле от точки, чрез които могат да бъдат контролирани физиологичните и психологически процеси.

Аюрведичния Йога масаж използва полагането на топли естестени масла върху тялото и е изцяло различeн от другите техники на класически масаж. Има дълготраен ефект върху цялото тяло, тъй като балансира трите Доши (Вата, Пита и Кафа) и възстановява физическата и психическа сила на ума и тялото. За по-дълбок и цялостен ефект е желателно да го изпитате в серия от няколко масажа в рамките наедна до две седмици.

Повече за Аюрведa

Марма точките са разположени, където два или повече основни органи или тъкани се срещат в тялото. В човешкото тяло има 107 основни точки Марма, част от които кореспондират пряко с чакрите. Те се активират чрез масаж, йога, медитация, дихателни техники и упражнения. С леко натискане или масажиране на Мармите се подобрява и стумулира потока на жизнената енергия в цялата ни система – изчиства се стреса, натрупан от околната среда, чрез храната, емоциите; изхвърлят се токсини и се освобождават блокажи в организма.

Марма терапията работи на три нива – тяло, ум и душа, както за превенция, така и за лечение насъответно заболяване. Тя успешно помага за релаксация на мускулите, намалява напрежението, повлиява потока на лимфата и кръвообращението. Тялото се радва на по-добра хидратация, по-добро подхранванена клетките, както и балансиране на трите Доши – Вата, Пита, Кафа. Засилва имунната ни система. Помагана пациенти при възстановяването след заболяване, интензивен стрес, усилена работа и пренатоварване. Елиминира напрежението свързано с болки в главата, гърба и врата. Марма терапията облекчава и зарежда ума и тялото, когато са изтощени, и ни липсва енергия. Премахва стреса, натрупан в нервната система, като подобрява качеството на съня и почивката ни. Тя допринася за ясен и спокоен ум, изчиства емоциите и повишава осъзнатостта на духа. Марма терапията възстановява нивото на енергия, вътрешният баланс, физическото и психическо здраве, за което се препоръчва в поредица от няколко сеанса.

***

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-60% 70.00 лв. 27.90 лв.

За Wellness Center Ganesha Club:

 • Wellness Center Ganesha Club
 • София, ул. Бисер N1
 • 0878 50 80 17; 0878 50 80 03
 • от понеделник до събота от 12:00 до 20:00 часа.

Подобни оферти