Забавление и възпитание в едно! 90 минути индивидуално обучение по спортен билярд с национален треньор за семейства до 5 човека или група от до 4 деца от Клуб BSD!

УСЛОВИЯ

Описание:

Знаете ли, че обучението по спортен билярд развива възприятието за пространство, обогатява знанията по математика и физика, изгражда дисциплината, тренира концентрацията? 

Като част от каузата: "Да изградим билярдна култура в България", BSD клуб кани цялото семейство на една едночасова тренировка с треньор на символична цена! Тайните на играта на мисълта, ще бъде разкрита пред вас от национален треньор Людмил Георгиев! 

Офертата важи и за група от до 4 деца. 

Вдъхновението на треньора и интересните факти, който ще научите за тази умна игра, ще Ви заредят и запалят за още много посещения! 

 


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер получавате:
 • 90 минути индивидуално обучение по спортен билярд с национален треньор Людмил Георгиев за семейства до 5 човека или за група от до 4 деца
 • Ваучерът важи за клуба на бул. Евлоги Георгиев 1
 • Обучението е всеки ден до 18.00 ч. след предварителна уговорка с Людмил Георгиев

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 17.03.2016 г. до 30.04.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на тел: 0878 486 621 - Людмил Георгиев
 • Тренировката е подходяща за деца над 6г.
 • Необходимо е да носите разпечатан ваучер
 • Всички общи условия на Deals.bg

Допълнителна инфорамция:

Дългогодишния състезател и националния треньор Людмил Георгиев стартира мисията си за популяризиране на билярдна култура в България преди 3 години , чрез групови обучения в спорната база на клуб BSD и множество презентации в местните софийски училища. Той създава собствена система на обучение чрез изчисляване на индивидуални нива на успеваемост във всички  отделни билярдни параграфи и подготвя юношеска национална формация преди всеки голям международен форум.


През последните 2 години България за пръв път се докосва до медалите в европейските форуми и бележи завиден прогрес с достигането си до световно отборно първенство, в които Людмил взима учатие като състезател.

Клуб BSD е домът на модерната обстановка, безопасната спортна база, опитните инструктури, които могат да докоснат всеки до тайните на билярда и да дадат ново, интересно и интелектуално начало в спорта.
Клуб BSD e дългогодишен призводител на млади таланти и переспективни  професионалисти в областа на стратегическата игра, намираща се на границата на интелектуалното развитие и спорта, съвкупност от математика, физика, конструктивност, кординация и свръхконценрация.
Клуб BSD разполага с най-голямата в България билярдна юношеска школа , най-голямо количество състезатели във всички подгрупи на националният билярден отбор , носител на най-много европейски и национални титли през последните две години към Българска Билярд Федерация, производител на най-много аматьорски,любителски и професионални състезателни инициативи и програми. Клуб BSD е съвременното пространство за обучение, отдих, релакс и забавление на всеки и мястото , където свободното време се превръща в приятна, полезна и незабравима емоция.

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Илияна от 03.05.2016 г. 20:06

  Не е въведен коментар.

-94% 78.00 лв. 5.00 лв.

За BSD:

 • BSD
 • София, бул. Евлоги Георгиев 1
 • 0878 486 621
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти