Английски хумор! Гледайте "39-те стъпала" в МГТ "Зад канала" на 23-ти март (сряда)

УСЛОВИЯ

Описание:

Смейте се от сърце на 23-ти март (сряда)

Гледайте "Тридесет и деветте стъпала" от Патрик Барлоу, адаптация по романа на Джон Бъкън и филма на Алфред Хичкок

Режисьор: Андрей Аврамов

Сценография и костюми: Теодора Лазарова

Участват: Александър Кадиев, Алиса Атанасова, Владимир Димитров, Христо Пъдев  


Офертата включва:

  • Един билет за комедията ''39-те стъпала'' на Патрик Барлоу в МГТ "Зад канала" на 23-ти март (сряда)

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера: На 23.03.2016 г., 19.00 часа
  • Ваучерът важи за места спрямо моментния капацитет на залата в МГТ "Зад канала" със закупен ваучер и резервация на тел. 02/ 944 24 48.
  • ВАЖНО! След закупуване на ваучер е необходимо да се свържете с билетната каса на МГТ "Зад канала", за да си резервирате места на телефон: 02/ 944 24 48. Запазването на места по телефона се прави до 24 часа след закупуване на ваучер.
  • ВАЖНО! Ваучерът се разменя за билет на касата на МГТ "Зад канала" в деня на представлението между 18 и 18:45 часа. Ваучерът задължително се представя принтиран на хартия.
  • Работно време на билетна каса: Понеделник - Петък: 11:00 - 19:00 часа; Събота и Неделя: 13:00 - 19:00 часа.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички условия на Deals.bg

За постановката:

Забъркайте шедьовърът на Хичкок с интересен шпионски роман, добавете малко Монти Пайтън и ще получите спектакъла "39-те стъпала" – шеметно криминале за всеки, който обича магията на театъра. Спектакълът, носител на 2 награди Тони и 2 Drama Desk награди, предлага нон-стоп смях, 139 герои (изиграни от четирима разностранно надарени актьори), самолетна катастрофа, преследване, убийства и една мила старомодна любов.

В "39-те стъпала" един мъж със скучен живот среща жена със странен акцент, която твърди, че е шпионка. След като я отвежда в дома си, тя е убита. Мистериозна организация наречена "39-те стъпала" започва преследване на мъжа из цялата страна, което завършва с неустоим финал! Изумително смешната амалгама и бесният сценичен ритъм на това виртуозно представление гарантират една незабравима вечер на истинско удоволствие!

Комедията е поставена в САЩ (Бродуей), Австралия, Германия, Израел, Хонг Конг, Мексико, Гърция, Испания, Южна Корея, Нова Зеландия, Полша, Канада, Аржентина, Бразилия, Филипините, Уругвай, Китай, Дубай, Швеция, Москва, Франция, Италия, Япония...

Лондонската премиера на "39-те стъпала" се е състояла през 2006 година.

Любопитно! На 4 декември 2013 г. спектакълът се играе за 3000-ен път в "Крайтириън Тиътър", Лондон.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. .

Топ цена 10.00 лв.

За Малък Градски Театър "Зад канала":

Подобни оферти