За изваяно тяло! Антицелулитен и детоксикиращ СПА микс с мед и комбинирани техники за оптимален ефект в Холистик СПА!

УСЛОВИЯ

Описание:

Здрав дух в красиво тяло с помощта на Холистик Спа!
Оставете се в ръцете на професионалистите от Масажен и рехабилитационен център Холистик СПА!


Офертата включва:

 • Антицелулитен и детоксикиращ СПА микс с мед и комбинирани техники за оптимален ефект

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 30.09.2016г.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 0893448051.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: всеки ден от 9.00 до 20.00 ч.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.

Процедурата включва:

Душ.
Лимфен дренаж.
Апаратен вибромасаж с инфрачервена светлина.
Д
ълбокотъканни мануални техники.
Детоксикиращи и антецелулитни техники с приложение на пчелен мед.

*****
Инфрачервените лъчи проникват в кожата до 3-4 мм, затоплят човешкото тяло и основно кожата, по този начин стимулират кръвообращението, в следствие на това доставянето на хранителни вещества и кислород до кожните клетки се подобрява значително, от там и цялостното състояние на кожата. Затопляйки кожата в дълбочина, се увеличава отделянето на пот, в резултат на този процес се ускорява отделянето на мъртви клетки, извеждат се вредните токсини от тялото, спомага се отслабването, подобрява се лесното разграждане на мастни образувания, порите на кожата се отварят и прочистват много по-лесно и по-бързо и кожата придобива повишена еластичност и гладкост.

При масаж, често се използва първоначално затопляне с инфрачервени лъчи, те загряват директно кожата и отпускат мускулите, което благоприятства за качествен масаж. Затоплените мускули и тъкани водят до отпускане на тялото и приложеният масаж има дълготрайно и ефективно действие. Благодарение на масажа се подобрява кръвообращението, намалява се стресът и умората, повишава се концентрацията, ускоряват се процесите в тялото и всичко това води до подобрено здравословно състояние.

Медът е уникален дар от природата, съдържащ в себе си вещества, които поддържат нашето здраве и дори лекуват. В състава му се включват много витамини и минерали. Медът подпомага извеждането на токсините от организма. Заразлика от консумирания мед, приложеният във вид на масаж се усвоява в по-голяма степен, почиства мъртвите клетки от кожата, засилва кръвообращението, заедно с това отделя токсичните вещества от подкожната мастна тъкан, с което подпомага редуцирането на мазнините и намаляване на целулитните формации, подпомага нормализиранетона кръвното налягане и лечението на различни дехателни и нервни заболявания и е основно средство за париране наболестта в предгрипни състояния.

Целулитът е заболяване на обмяната на метаболитите в подкожието. Външната му проява е деформация на кожата тип „портокалова кора“, следствие от затруднена циркулация, водеща до застой на кръвта и лимфата, нарушенаобмяна и детоксикация. Основни причини за появата на целулит са разстройство в обмяната на мазнините и тяхнотозадържане, намалена микроциркулация, дегенерация на кожата и задържане на течности. Често това се съпътства от увеличаване на мастната тъкан в целулитните зони, поява на разширени вени и отоци по краката, дори артериалнахипотония.

Комбинацията от антицелулитни техники, лимфен дренаж и масаж на цялото тяло спомагат за регулация на обменните процеси, изчистване на организма от токсини, ускоряване на кръвообращението, оформяне на колагеновите фибри, подобряване тонуса на мускулите и емоционалното състояние.

*****

За центъра:  

Holistic Spa е масажен и рехабилитационен център, създеден от високо квалифицирани кинезитерапевти с висше образование по специалността. Центърът работи повече от 8 години и след кратко преструкториране и ремонт отново отваря врати! Специализирани сме в лечение на ОДА [опорно двигателен апарат], артрити, дископатии, болка в шийния и лумбален дял, както и в много видове масажи с релаксиращ или лечебен ефект.

*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

-65% 80.00 лв. 27.90 лв.

За Масажен и рехабилитационен център Холистик Спа:

Подобни оферти