Гледайте великолепните Асен Блатечки и Койна Русева в комедията "Вик за любов" - на 27.06, от 19 ч, в театър "Сълза и смях", 1 билет

УСЛОВИЯ

Описание:

Полено за сезона! Забавно за любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души! 

Перипетиите, през които преминава животът в един театър ще ви покажат, любимите на всички нас - Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов, Александър Александров.

ВИК ЗА ЛЮБОВ
от Жозиан Баласко

Режисьор: АСЕН БЛАТЕЧКИ
Сценография и костюми: АНТОНИЯ ПОПОВА
Продуцент: ТАТЯНА ИВАНОВА
Музика: ХРИСТО НАМЛИЕВ

Юго (Асен Блатечки) и Жижи (Койна Русева) са звездна двойка, любимци на публиката. Навремето са се обичали страстно, а сега се мразят до смърт!


Офертата включва:

 • 1 билет за представлението "Вик за любов" на 27.06, от 19 ч, открита сцена "Сълза и смях".
 • Местата са на партер - 10 - 13 ред.
 • Задължително е да имате отпечатан ваучер за касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 27.06. до 18.30 ч, след тази дата става невалиден.
 • Ваучерът не е билет, необходимо е да имате отпечатан ваучер за касата на театъра.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Четирима души, замесени от различно тесто, се оказват въвлечени в игра, от която някой ще излезе сух и още по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов ще припламне отново.

Театралният агент Силвестър е ненадминат комбинатор и манипулатор, който се е изкачил на най-високото стъпало в своя бранш благодарение на отличния си нюх за сделки и умението си да флиртува и успешно да влиза под кожата и на мъже, и на жени. 

Юго (Асен Блатечки) и Жижи  (Койна Русева) са звездна двойка, любимци на публиката. Навремето са се обичали страстно, а сега се мразят до смърт. Познават си и кътните зъби и са в състояние да вгорчат живота на всеки, който си има работа с тях. Поотделно са слаби, но заедно са в състояние да взривят всеки театрален салон. Първата среща между Жижи и Юго след няколкогодишна раздяла е драматична; шамари се раздават наляво и надясно; сипят се обиди и взаимни обвинения.

Репетициите се превръщат в истински ад за режисьора на спектакъла, Леон. Той е интелигентен, но наивен и взима всичко за чиста монета. И театралният агент, и двете звезди се отнасят към него като към „момче за всичко” и той винаги се озовава между чука и наковалнята. За него са непонятни машинациите на Силвестър, а колкото и да се опитва, не е в състояние да овладее развилнелите се Юго и Жижи.

Но точно тази взривоопасна комбинация е гаранция за грандиозен успех!

ТЕАТРАЛНА КЪЩА „VIVA ARTE”:
Като частен театър и театрален продуцент, „Viva Arte” има за мисия да създава само качествен театър, който грабва сърцето и ума. Ние се радваме на отзивчивостта на театралната публика в столицата и страната, като й предлагаме новаторски, съвременни и автентични театрални постановки. Театърът е източник на удоволствие и вдъхновение; той умее да сближава най-разнообразни култури и народи. Но той е и нещо много повече от това, защото може и да образова. Театърът може да ни накара да се смеем или плачем, но би трябвало и да ни провокира да мислим и разсъждаваме. Наша отговорност е да продължаваме традицията да забавляваме, образоваме и просветляваме своите зрители, без които нямаше да ни има.

В екипа са привлечени творци, които са достатъчно известни на широката публика, като водещото в избора им е изискването за отдаденост на театралното изкуство, а не просто звездният статус на участниците. Както актьорите, така и постановъчните екипи са типът съмишленици, съавтори на спектакълите, от които има нужда всеки театрален проект.

******

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 • 3
  Траяна Вълева от 28.06.2016 г. 16:53

  Най- добрата комедия!

 • 2
  ГЕРГАНА ЯНЕВА от 28.06.2016 г. 09:59

  Не е въведен коментар.

 • 1
  ГЕРГАНА ЯНЕВА от 28.06.2016 г. 09:58

  Превъзходна постановка, много забавна, смешна и със страхотна актьорска игра

Топ цена 12.00 лв.

За Театрална къща "Viva Arte" на Открита сцена „Сълза и смях”:

Подобни оферти