Асен Блатечки във великолепната комедия "Бившата жена на моя живот" на 11.03, 19 ч., Открита сцена, театър "Сълза и смях"

УСЛОВИЯ

Описание:

Смешно, диво, необичайно и трогателно!

„БИВШАТА ЖЕНА НА МОЯ ЖИВОТ”
Романтична комедия от Жозиан Баласко

Режисьор: Велко Кънев
Сценография и костюми: Антония Попова

С участието на: Асен Блатечки, Невена Бозукова - Неве, Милена Маркова - Маца, Стефан Иванов.


Офертата включва:

 • 1 билет за представлението "Бившата жена на моя живот" на 11.03. от 19 ч., Открита сцена "Сълза и смях".
 • Местата са на партер - от 10 до 13 -ти ред.
 • Задължително е да имате отпечатан ваучер за касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 11.03, 18.30 ч. след това става невалиден.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери до изчерпване на лимита.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Нощ се спуска над Париж. В мансардата си, точно под звездите, един преуспял писател предвкусва удоволствието от предстоящата среща. На вратата се звъни и...

Един разказ за многоцветните мечти на младостта и привидно сивото ежедневие на настоящето. Мечтите са непокътнати, но върховете и пътешествията в живота граничат с паденията и нещастията. Носейки се по течението, човек трябва да поеме предизвикателството да управлява щастието си, да поеме по пътя, който му се предлага и да рискува.

С тънкото си чувство за ирония, режисьорът Велко Кънев представя живота ни в цялата му гама от противоречия и ни кара да се усмихмем, а защо не и да се посмеем на амбиции и стремежи, които много често се оказват поредните илюзии в нашия забързан и истеричен свят. И в този спектакъл акцентът е в откриване на необикновения ракурс към живота. Това разминаване между реалност и желания, водещо до комичен и гротесков резултат. Разбира се, с нотки на лиризъм, човечност и доброта.

***

За ТЕАТРАЛНА КЪЩА „VIVA ARTE”

Като частен театър и театрален продуцент, „Viva Arte” има за мисия да създава само качествен театър, който грабва сърцето и ума. Ние се радваме на отзивчивостта на театралната публика в столицата и страната, като й предлагаме новаторски, съвременни и автентични театрални постановки. Театърът е източник на удоволствие и вдъхновение; той умее да сближава най-разнообразни култури и народи. Но той е и нещо много повече от това, защото може и да образова. Театърът може да ни накара да се смеем или плачем, но би трябвало и да ни провокира да мислим и разсъждаваме. Наша отговорност е да продължаваме традицията да забавляваме, образоваме и просветляваме своите зрители, без които нямаше да ни има.

В екипа са привлечени творци, които са достатъчно известни на широката публика, като водещото в избора им е изискването за отдаденост на театралното изкуство, а не просто звездният статус на участниците. Както актьорите, така и постановъчните екипи са типът съмишленици, съавтори на спектакълите, от които има нужда всеки театрален проект.

****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 • 3
  Красимир Стоянов от 22.03.2016 г. 13:00

  Не е въведен коментар.

 • 2
  Виктория Герина от 13.03.2016 г. 10:19

  Не е въведен коментар.

 • 1
  maria russinova от 12.03.2016 г. 23:45

  Здравейте Дийлс, Не за първи път ползвам ваучер от вас, но за първи път имам проблем. Закупих 2 ваучера за постановката "Бившата жена на моя живот" за 11.03.16. В 18,10 часа бях на касата на театър и се оказа, че няма билети за упоменатите в условията на офертата редове на партера. Касиерката първо каза и че ваучерите са невалидни, защото сме закъснели? При опровергаването на този факт ни даде места на балкона (твърде странични) и с тон сякаш ни прави услуга. Имам леко късогледство, не ползвам очила. Но от балкона разстоянието до сцената бе твърде голямо и не виждах лицата на актьорите.

Топ цена 12.00 лв.

За Театрална къща "Viva Arte" на Открита сцена „Сълза и смях”:

Подобни оферти