Гледайте Асен Блатечки в ''Пуканки'', на 14.12., от 19 ч, Театър Открита сцена ''Сълза и смях''

УСЛОВИЯ

Описание:

Язвителна, хаплива, истинска... и много, много смешна! 
Новия спектакъл на театрална къща „Вива Арте” - "Пуканки” е всичко това!

ПУКАНКИ 
от Бен Елтън

Режисьор: Асен Блатечки
Сценография и костюми: Антония Попова
Продуцент: Татяна Иванова
Музика: Христо Намлиев

С участието на: Асен Блатечки, Милена Маркова, Стефан Иванов, Невена Бозукова, Александър Александров, Гергана Стоянова, Снежана Макавеева

Брус Деламитри прави филми. Страхотни филми. Те преливат от черен хумор. Зрителите ги знаят наизуст. Неговите антигерои са съблазнителен пример за подражание. Адски „готини” типове и ако те застрелят, само ще ти вдигнат акциите. 

Уейн и Скаут са убийци. Истински. Една нощ, и то не коя да е, а нощта на Оскарите, когато целият свят е в краката на Брус, Уейн и Скаут нахлуват в живота му. И започва най-поразителното и забавно телевизионно шоу, което ще ви остави без дъх.

Гледайте "Пуканки", за да видите, че в киното всичко е възможно. 
Ами в живота? Кое провокира насилието? Животът или изкуството? А дали изкуството е отражение на живота или обратното?


Офертата включва:

 • 1 билет за спектакъла "Пуканки" на 14.12, от 19ч, открита сцена "Сълза и смях".
 • Местата са на редове - 8, 9, 10, 11, 12, 13.
 • Не се препоръчва за лица под 16 г. Спектакълът съдържа сцени, които някои зрители могат да намерят за смущаващи.
 • Задължително е да предоставите разпечатан ваучер на касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 14.12.2015г., до 18.30ч, след тази дата става невалиден.
 • Ваучерът не е билет, срещу един ваучер ще получите един билет на касата на театъра.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или подарък.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Представете си, че сте известен кинорежисьор и за първи път в живота си получавате "Оскар", а в нощта след бляскавата церемония в дома ви нахълтват наемни убийци. Вие сте беззащитен и трябва да се отречете от най-скъпото...вашите собствени филми!

В цялата суматоха се забъркват новата ви любовница - модел в "Плейбой", бившата ви съпруга, единствената ви дъщеря и продуцентът на филмите ви. Това е интригата в новия спектакъл на театрална къща „Вива Арте” "Пуканки".

Пиесата е на нашумелия английски автор Бен Елтън, който се прочува като актьор с участието си във филми на Кенет Брана по шекспировите комедии и трагедии.

Сюжетът на "Пуканки" се ражда, когато във Великобритания спират филма на Оливър Стоун "Родени убийци". Тогава Елтън разсъждава над проблема кой е виновен за съществуването на психопати-убийци - режисьорът или обществото.

"Имах видение, в което холивудски режисьори са в затвора, а истинските убийци хленчат на свобода, защото Холивуд им е отнел специалността", признава драматургът и написва пиесата.

Първоначално "Пуканки" се появява като роман и веднага получава престижната награда "Златна кама". Заради големия успех на романа, Елтън зарязва актьорското майсторство и се преквалифицира като драматург. Преработва романа-бестселър и пиесата започва своето триумфално шествие по световните театри. "Пуканки" печели наградите "Баркли" и "Лорънс Оливие".

* * *

Важно! Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bgИзползваните снимки, изобразжения и картинки са предоставени от партньора по сделката.

 • 3
  Бистра Милева от 11.03.2016 г. 12:52

  Доволна съм оит пиесата и като цяло от офертата. Това, което не разбрах е каква е отстъпката за цената на билета, който взех чрез страницата ви за колективно пазаруване. Забелязвам, че и при други оферти на този театър и по-точно на пиеси с Асен Блатечки не се посочва каква е ценовата отстъпка на билетите !

 • 2
  cvetanka bokova от 19.12.2015 г. 10:51

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Svetlana Todorova от 15.12.2015 г. 09:36

  Не е въведен коментар.

Топ цена 12.00 лв.

За Театрална къща "Viva Arte" на Открита сцена „Сълза и смях”:

Подобни оферти