Гледайте Асен Блатечки и Койна Русева във "Вик за любов", 23.11., от 19 ч., Театър Открита сцена "Сълза и смях"

УСЛОВИЯ

Описание:

Една история за любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души!

Перипетиите, през които преминава животът в един театър ще ви покажат великолепните актьори Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов, Александър Александров .

ВИК ЗА ЛЮБОВ
от Жозиан Баласко

Режисьор: АСЕН БЛАТЕЧКИ
Сценография и костюми: АНТОНИЯ ПОПОВА
Продуцент: ТАТЯНА ИВАНОВА
Музика: ХРИСТО НАМЛИЕВ

Юго (Асен Блатечки) и Жижи  (Койна Русева) са звездна двойка, любимци на публиката. Навремето са се обичали страстно, а сега се мразят до смърт ...


Офертата включва:

 • 1 билет за представлението "Вик за любов" на 23.11., от 19 ч., открита сцена "Сълза и смях".
 • Местата са на партер - 8, 9, 10, 11, 12 и 13 ред.
 • Задължително е да имате отпечатан ваучер за касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 23.11.2015 г. до 18.00 ч., след тази дата става невалиден.
 • Ваучерът не е билет, необходимо е да имате отпечатан ваучер за касата на театъра.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или подарък.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Четирима души, замесени от различно тесто, се оказват въвлечени в игра, от която някой ще излезе сух и още по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов ще припламне отново.

Театралният агент Силвестър е ненадминат комбинатор и манипулатор, който се е изкачил на най-високото стъпало в своя бранш благодарение на отличния си нюх за сделки и умението си да флиртува и успешно да влиза под кожата и на мъже, и на жени. 

Юго (Асен Блатечки) и Жижи  (Койна Русева) са звездна двойка, любимци на публиката. Навремето са се обичали страстно, а сега се мразят до смърт. Познават си и кътните зъби и са в състояние да вгорчат живота на всеки, който си има работа с тях. Поотделно са слаби, но заедно са в състояние да взривят всеки театрален салон. Първата среща между Жижи и Юго след няколкогодишна раздяла е драматична; шамари се раздават наляво и надясно; сипят се обиди и взаимни обвинения.

Репетициите се превръщат в истински ад за режисьора на спектакъла, Леон. Той е интелигентен, но наивен и взима всичко за чиста монета. И театралният агент, и двете звезди се отнасят към него като към „момче за всичко” и той винаги се озовава между чука и наковалнята. За него са непонятни машинациите на Силвестър, а колкото и да се опитва, не е в състояние да овладее развилнелите се Юго и Жижи.

Но точно тази взривоопасна комбинация е гаранция за грандиозен успех!

ТЕАТРАЛНА КЪЩА „VIVA ARTE”:
Като частен театър и театрален продуцент, „Viva Arte” има за мисия да създава само качествен театър, който грабва сърцето и ума. Ние се радваме на отзивчивостта на театралната публика в столицата и страната, като й предлагаме новаторски, съвременни и автентични театрални постановки. Театърът е източник на удоволствие и вдъхновение; той умее да сближава най-разнообразни култури и народи. Но той е и нещо много повече от това, защото може и да образова. Театърът може да ни накара да се смеем или плачем, но би трябвало и да ни провокира да мислим и разсъждаваме. Наша отговорност е да продължаваме традицията да забавляваме, образоваме и просветляваме своите зрители, без които нямаше да ни има.

В екипа са привлечени творци, които са достатъчно известни на широката публика, като водещото в избора им е изискването за отдаденост на театралното изкуство, а не просто звездният статус на участниците. Както актьорите, така и постановъчните екипи са типът съмишленици, съавтори на спектакълите, от които има нужда всеки театрален проект.

* * *

Важно! Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bgИзползваните снимки, изобразжения и картинки са предоставени от партньора по сделката.

 • 3
  Димитрина Петрова от 20.12.2015 г. 05:26

  Не е въведен коментар.

 • 2
  Ванина Недкова от 25.11.2015 г. 16:37

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Лидия Пиронкова от 23.11.2015 г. 11:33

  Не е въведен коментар.

Топ цена 12.00 лв.

За Театрална къща "Viva Arte" на Открита сцена „Сълза и смях”:

Подобни оферти