Заредете сетивата си с 60-минутен балийски масаж на цяло тяло и рефлексотерапия на стъпала в център за масажи Шоколад!

УСЛОВИЯ

Описание:

Пренесете се на о. Бали - там, където реалността свършва и започва екзотиката... Отдайте се на страстите и прекрасните емоции.

Презаредете сетивата си с един невероятно релаксиращ масаж в център за масажи Шоколад!


Офертата включва:

 • Балийски масаж на цяло тяло и рефлексотерапия с масла по избор: жасмин, ирис, роза, сандалово дърво и алое вера.
 • Времетраене на процедурата: 60 минути.
 • Процедурата се извършва от терапевт с опит в масажните процедури и екзотичните масажи.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 17.04.2016 г.
 • Необходимо е да си запишете час предварително на тел. 0894201420.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: всеки ден от 10.00 до 21:00 ч.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.

Това е един от традиционните индонезийски масажи. Практикува се от древни времена на Oстров Бали. Този масаж е уникален, защото е специфична комбинация от техники - похвати при масажите от Изтока и Запада – масажни техники, акопресурни, рефлексологични и ароматерапевтични. Най-често се използват масла от жасмин, роза или сандалово дърво.

Екзотичният балийски масаж включва 6 различни масажни стила: Релаксиращ, Тайландски, Хавайски, Ломи - Ломи , Шведски, Балийски сменящи се на 10 мин. Масажът се прави като се работи с палците, с кокалчетата на пръстите, с ръцете от китката до лакътя и с лакти, рисувайки ритмични танцувални движения по цялото тяло.

Балийският масаж, както и останалите, е създаден с цел релаксиране.

Релаксацията е само една от целите на балийския масаж. Процедурата е създадена и като отпускащ мускулите дълбок масаж. Масажните техники, използвани за постигане на този ефект са комбинация от натиск, леки удари и разтягане. Балийската терапия въздейства и много благоприятно върху болезнени стави. Спортуващите често се възползват от масажа при травми. Освен действието си като терапия, елиминираща мускулната болка, балийският масаж успокоява и помага при мигрена, безсъние и проблеми с дишането, намалява стреса и тревожността, благодарение на благоуханните естествени масла, които подпомагат чувството за релакс и допринасят за докосването на екзотиката чрез всички човешки сетива. Масажът подобрява здравето на тялото и духа.

В Студио за красота Бахами се практикува Балийския масаж в съчетание с лечебни етерични масла от жасмин, ирис, роза, сандалово дърво и алое вера.

Към всеки клиент се подхожда индивидуално и му се назначават процедури в зависимост от оплакванията и нуждите за тонизиране на организма, отпускане на мускулната маса или за прилагане на източни практики за борба срещу симптоми на сериозни заболявания. Клентът винаги има право на избор както за работа с желан от него терапевт, така и за избор на практики и техники за лекуване чрез масажи и терапии върху неговото собствено тяло.

* * *

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 15.90 лв.

За Център за масажи "Шоколад":

Подобни оферти