Нова технология за намаляване на подкожните мазнините! Лазерната енергия с липолазер от студио Матини Слим, Варна

УСЛОВИЯ

Описание:

Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им. Този процес води до ефективно намаляване на подкожните мазнини. Новата технология реално и трайно редуцира мазнините в тялото.
Убедете се сами, з
аповядайте в студио Матини Слим!

 


Офертата включва:

  • Поцедура - липолазер на 5 зони.
  • Продължителност на процедурата: 30 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 29.02.2016 г.
  • Необходимо е предварително записване на час на телефон: 0898 32 08 70.
  • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
  • При закъснение за записан час повече от 20 минути, часът се губи и сумата по ваучер не се възстановява.
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички условия на Дийлс БГ.
Технологията Липолазер – LLLT (Low Level Laser Therapy – нискочестотна лазерна терапия) е била използвана в продължение на много години, като се е утвърдила като една от най-ефективните процедури за намаляване на подкожните мазнини. Доказано е, че ниските нива на лазерното излъчване и енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти. Лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им. Това от своя страна води до намаляване размера на мастната клетка. В следствие започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават чрез естествените метаболитни функции към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти. Този процес води до ефективно намаляване на подкожните мазнини.
 
Липолазер-процедура      
Технологията Липолазер използва ниски нива на лазерна енергия, която взаимодейства химически и биологически с мастните клетки. Лазерната енергия предизвиква промяна на химичния състав на клетката и освобождаване на ензима липаза, който има способността да разгражда триглицеридите на мастни молекули и глицерол. Благодарение на този процес, тези молекули преминават през отворите на клетъчната мембрана извън нея и се транспортират към различните тъкани, където се използват като енергиен източник и се включват в обмяната на веществата, т.е. подобряват метаболизма.
С Липолазера могат да се постигнат изключителни резултати, особено ако се съчетава с физическа активност, пиене на много вода и здравословно хранене. Процедурата спомага за максималното нормализиране на метаболизма, което води до бързото изхвърляне на мастните киселини от тялото. Технологията липолазер не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносната система.
 
Колко процедури трябва да се направят за видим ефект?
Повечето клиенти определено намаляват с около 1 - 4 см обиколката след една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за траи?но редуциране на обиколките. Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема и могат да бъдат от 8 – 12 до 20. Процудерите се правят през ден.
 
На кои зони може да се прави липолазер-процедура?
Една процедура липолазер продължава 30 минути и може да се прави на няколко от изброените зони по избор: седалище, корем, бедра-вътрешна част, бедра-външна част, бричове, паласки, колена, ръце, прасци. Обикновено се третират съседни зони. След като се приключи терапията на първите зони се прави почивка от 10 дни и след това при необходимост курса може да се повтори.
 
Какво се препоръчва след такава процедура?
В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на много вода (около 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати. * В продължение на 1 час след процедурата трябва да се изпие половин литър вода на глътки!
 
Какво можем реално да очакваме след като се подложим на Липолазер?
Липолазерът разрушава мастните клетки и намалява траи?но обиколките; изглажда целулита. Ако искаме да задържим и да поддържаме дългосрочни резултати е необходимо да спазваме и определен двигателен и хранителен режим. Подходящо е спазването на Вегатест. Добре е поне веднъж месечно да се прави поддържаща процедура.
 
При кои случаи е противопоказна процедурата?
Процедурата е противопоказна при: деца и подрастващи; високо кръвно налягане; злокачествено заболяване; бременност и кърмене, висока температура; сърдечни заболявания; менструален период; чернодробно заболяване (хепатит, цироза); епилепсия; хора с метални импланти и пейсмейкъри.
 
Предимства на новата технология Липолазер:
- Напълно безболезнени и безопасни процедури.
- Напълно достъпни и удобни за извършване дори през обедната почивка.
- Процедурите стимулират естествените процеси за изгаряне на мазнините.
- Постигат се бързи резултати, видими още след първата процедура - обиколката намалява с 1 до 4 см.
- Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система.
- Новата технология реално и трайно редуцира мазнините в тялото.
 Предимства на новата технология Липолазер:
- Напълно безболезнени и безопасни процедури.
- Напълно достъпни и удобни за извършване дори през обедната почивка.
- Процедурите стимулират естествените процеси за изгаряне на мазнините.
- Постигат се бързи резултати, видими още след първата процедура - обиколката намалява с 1 до 4 см.
- Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система.
- Новата технология реално и трайно редуцира мазнините в тялото.
*****

Предоставено от студио Матини Слим:

Ние от Студио Матини Слим сме екип от професионалисти, добре запознати с прилагането на алтернативната медицина, медицинската козметика, както и науките за правилно и здравословно хранене. Повече от 4 години сме на пазара във Варна. За това време сме се доказали и утвърдили катостудио-кабинет едно от най-добрите студия, предлагащи алтернативна медицина и висококачествени медицински и козметични услуги. В историята на нашата практика можем да се похвалим с повече от 5000 доволни клиенти, а качеството на предоставяната услуга, както и удовлетвореността на нашите клиенти оказаха благоприятна среда за нашето разширяване и превръщането ни в лидер на пазара.

     През тези 4 години Ние израствахме заедно с Вас, за да можем постоянно да отговаряме на Вашите нужди от качествени услуги на добри цени. Така към днешна дата можем да се похвалим с разнообразие от предоставяни услуги, както и с тяхното високо качество, съчетано с висок професионализъм на нашия екип. Не на последно място по важност е медицинското образование и високата професионална култура на обслужващия персонал.

     И докато други инвестират в лъскави витрини и празни обещания, ние се насочваме към качествена и високоефективна апаратура. Към момента разполагаме с единствения по рода си апарат 4 в 1 не само във Варна, но и в цяла България, съчетаващ в себе си висока ефективност в постигането на най-добри резултати за най-кратко време, този апарат е последна дума на техниката.kabinet-matini 2

Ето и още няколко характеристика на нашата апаратура:

   • Естетичен апарат № 1 за 2014 г. в Щатите в борбата за моделиранe на перфекно тяло без целулит, загубата на тонус и кожа без бръчки. 

   • Безоперационна алтернатива на липосукцията и лифтинг операциите.

   • Намалява целулита след първия сеанс с 34%,  но и с всеки следващ отново моделира фигурата, подмладява и стяга кожата.

   • Подобрение състоянието на стриите.

   • Намалява бръчките след първия сеанс с 27%,  но и с всеки следващ сеанс отново моделира лицевия контур, подмладява и стяга кожата на шията и деколтето.

   • Одобрен е от FDA (Американската федерация за контрол на храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата. 

    Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията. Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – кожата става по-стегната, гладка и мека.

        При нас медицинската насоченост към проблема е много важна. Вярваме, че за воденето на здравословен начин на живот и поддържането на добра фигура не са нужни глад и лекарства. Екипът на студиото се ръководи от медицински лица с висока степен на специализация именно в науки като броматология - наука за правилното хранене, козметика, хомеопатия, ботаника, фармакология и фармакогнозия. Персоналът ни разполага с високи медицински познания и е преминал съответното обучение за работа с нашата козметична и медицинска апаратура.

     От нас може да очаквате професионално отношение и съвети в борбата със затлъстяването, медицинските и козметични проблеми. Нашата цел е да Ви помогнем да изваяте и запазите добрата си фигура. Стремим се да изградите правилни хранителни навици и да поддържате теглото си без глад и диети.

        Ние Ви даваме не само пълна и изчерпателна информация към кои храни сте толерантни, но ви изготвяме най-подходящият за Вас хранителен план. Не само това! Можем да сме Ви от помощ при диагностиката и лечението на различни заболявания. Да сме до Вас, когато искате да подобрите здравето и красотата си, да се почувствате отпочинали, отново тонизирани, млади и красиви.

 
*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

 

-77% 69.90 лв. 15.90 лв.

За Студио Матини Слим:

Подобни оферти