Замразете мазнините с криолиполиза на една или на две зони в студио Матини Слим, Варна

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.
Убедете се сами, з
аповядайте в студио Матини Слим!

 


Офертата включва:

  • Криолиполиза на една или на две зони по избор.
  • Зони на третиране: корем, паласки, бедрата, бричове, колена, ръце, гръб.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 29.02.2016 г.
  • Необходимо е предварително записване на час на телефон: 0898 32 08 70.
  • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
  • При закъснение за записан час повече от 20 минути, часът се губи и сумата по ваучер не се възстановява.
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички условия на Дийлс БГ.
 
Криолиполизата е метод разработен в университета „Харвард“ даващ отлични резултати. Тя е неинвазивна процедура, която нежно и ефективно премахва мазнините от целевите области на тялото, които не са отговорили на традиционните диета и физически упражнения. Технологията криолиполиза за замразяване на мазнините е съществено различна от неинвазивните или минимално инвазивните методи и е одобрена като най-добрата технология за намаляване на мазнините. Тя е третиране, което постепенно намалява подкожните мазнини. Мастните клетки се охлаждат до нула градуса и се втвърдяват. Ниската температура избирателно унищожава мастните клетки, оставяйки кожата и мускулите невредими. След това вече мъртвите мастни клетки биват изхвърлени чрез черния дроб и отделителната система.

Криолиполиза-матини     
Какво представлява криолиполизата?  Криолиполизата е начин за ослабване и лечение на затлъстяване. Технологията на криолиполизата като процедура представлява охлаждане и замръзяване на изградените мастни клетки, без да има никаква вреда за околните тъкани. Доказано е, че мастните клетки са по-уязвими към студа, отколкото околните тъкани. Охлаждането се извършва с предварително определена от технологията време и енергия на охлаждане, така че мастните клетки да бъдат повредени. Увредените и унищожени мастни клетки в третираната зона постепено се премахват чрез нормалните метаболитни процеси на организма. Мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин от тялото. Забелязва се постепенно намаляване дебелината на слоя мазнина на третираното място.

Технология
Мастната тъкан от всеки организъм се състои от клетки, наречени адипоцити (мастни клетки), които са отговорни за съхранение на мазнините. Тези мазнини, както и други видове мазнини, се променят от течно в твърдо състояние, когато криолиполиза-матини3температурата се понижи. Мазнината се втвърдява при температурата от около 5 до 10 градуса по Целзий. При тази температура мембраната на адипоцитите се разрушава, без да уврежда околните тъкани (състоящи се предимно от вода, която се втвърдява при по-ниски температури) и по този начин мазнината бавно се освобождава от мастните клетки. Те от своя страна се транспортират от лимфната система, за да бъдат обработени и премахнати в напълно естествен процес. Унищожаването на адипоцитите по този начин е постоянно - продължава в продължение на няколко месеца след процедурата.

За процедурата
Криолиполизата се прилага на площи върху корема, вътрешната страна на бедрата, горната част на ръцете, бричове, гръб, паласки, гърдите при мъже, долната част на корема (в подкожната мазнина) и други. Закриолиполизата не се изисква, както предварителна, така и следтерапевтична подготовка. При прилагането на метода няма игли, аналгетици, анестезии и поразявания на структурата на кожата. Усещането е лек поносим вакум и охлаждане.
За криолиполизата не се изисква предварителна и терапевтична подготовка. 
След процедурата на третираното място е зачервено, усеща се изтръпване.
При някои пациенти третираната зона посинява, но до седмица това изчезва.

Резултати
Видими резултати се наблюдават след 15-я ден от процедурата.

За по-бърз резултат се препоръчва в комбинация с: Радио-честота + LPG масаж на зоната. Това е комбинация от дълбоко нагряване, което стимулира метаболизма на организма и лимфен дренаж чрез вакуумен масаж. Процедурата подпомага по-бързо да се освободят токсичните натрупвания в третираната с криолиполиза зона.  Редовното консумиране на вода е задължително, особено по време на терапията. Препоръчителна дневна доза – 1,5 л.

*****

Предоставено от студио Матини Слим:

Ние от Студио Матини Слим сме екип от професионалисти, добре запознати с прилагането на алтернативната медицина, медицинската козметика, както и науките за правилно и здравословно хранене. Повече от 4 години сме на пазара във Варна. За това време сме се доказали и утвърдили катостудио-кабинет едно от най-добрите студия, предлагащи алтернативна медицина и висококачествени медицински и козметични услуги. В историята на нашата практика можем да се похвалим с повече от 5000 доволни клиенти, а качеството на предоставяната услуга, както и удовлетвореността на нашите клиенти оказаха благоприятна среда за нашето разширяване и превръщането ни в лидер на пазара.

     През тези 4 години Ние израствахме заедно с Вас, за да можем постоянно да отговаряме на Вашите нужди от качествени услуги на добри цени. Така към днешна дата можем да се похвалим с разнообразие от предоставяни услуги, както и с тяхното високо качество, съчетано с висок професионализъм на нашия екип. Не на последно място по важност е медицинското образование и високата професионална култура на обслужващия персонал.

     И докато други инвестират в лъскави витрини и празни обещания, ние се насочваме към качествена и високоефективна апаратура. Към момента разполагаме с единствения по рода си апарат 4 в 1 не само във Варна, но и в цяла България, съчетаващ в себе си висока ефективност в постигането на най-добри резултати за най-кратко време, този апарат е последна дума на техниката.kabinet-matini 2

Ето и още няколко характеристика на нашата апаратура:

   • Естетичен апарат № 1 за 2014 г. в Щатите в борбата за моделиранe на перфекно тяло без целулит, загубата на тонус и кожа без бръчки. 

   • Безоперационна алтернатива на липосукцията и лифтинг операциите.

   • Намалява целулита след първия сеанс с 34%,  но и с всеки следващ отново моделира фигурата, подмладява и стяга кожата.

   • Подобрение състоянието на стриите.

   • Намалява бръчките след първия сеанс с 27%,  но и с всеки следващ сеанс отново моделира лицевия контур, подмладява и стяга кожата на шията и деколтето.

   • Одобрен е от FDA (Американската федерация за контрол на храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата. 

    Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията. Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – кожата става по-стегната, гладка и мека.

        При нас медицинската насоченост към проблема е много важна. Вярваме, че за воденето на здравословен начин на живот и поддържането на добра фигура не са нужни глад и лекарства. Екипът на студиото се ръководи от медицински лица с висока степен на специализация именно в науки като броматология - наука за правилното хранене, козметика, хомеопатия, ботаника, фармакология и фармакогнозия. Персоналът ни разполага с високи медицински познания и е преминал съответното обучение за работа с нашата козметична и медицинска апаратура.

     От нас може да очаквате професионално отношение и съвети в борбата със затлъстяването, медицинските и козметични проблеми. Нашата цел е да Ви помогнем да изваяте и запазите добрата си фигура. Стремим се да изградите правилни хранителни навици и да поддържате теглото си без глад и диети.

        Ние Ви даваме не само пълна и изчерпателна информация към кои храни сте толерантни, но ви изготвяме най-подходящият за Вас хранителен план. Не само това! Можем да сме Ви от помощ при диагностиката и лечението на различни заболявания. Да сме до Вас, когато искате да подобрите здравето и красотата си, да се почувствате отпочинали, отново тонизирани, млади и красиви.

 
*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

 

-57% 69.90 лв. от 29.90 лв.

За Студио Матини Слим:

Подобни оферти