Влез във форма с BODY FORMER! Една безплатна тренировка на 12.03. и втора на половин цена, в DANCE CORNER до МОЛ България!

УСЛОВИЯ

Описание:

До лятото остават само няколко месеца и е време да влезем във форма!
BODY FORMER е програма, която ще Ви помогне да премахнете излишните мазнини натрупани през зимните месеци.


Офертата включва:

 • Ваучерът включва 1 безплатна трениворка на 12.03.2016 и 2 -ра на половин цена. Нова група за начинаещи в събота и неделя от 17:00ч

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 12.03. за първото посещение; до 27.03. за второто посещение.
 • Необходимо е да предоставите разпечатан своя ваучер при второто си посещение.
 • Можете да закупите и ползвате 1 ваучер за себе си и неограничен брой за подарък.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.
"BODY FORMER" е авторска система от упражнения, насочени предимно към дамската аудитория. Това са упражнения за стягане на определени мускулни групи, използвайки собствената тежест и уреди, допълнително засилващи ефекта от упражненията.
Тренировката е базирана на принципа на HIIT (високо интензивна интервална тренировка). Това е добре познат принцип: редуване на аеробни с анаеробни упражнения. При този тип тренировка се активизират всички функции в тялото и ефектът е поразителен. Аеробните упражнения засилват метаболизма, което води до намаляване на теглото. Засилва се и издръжливостта. Целта на анаеробните упражнения е стягане на мускулатурата.
Нашият треньор – Росица, ще Ви въведе в програмата. Тя вече 7 години преподава само BODY FORMER - една различна система за укрепване на цялото тяло.
 
DANCE CORNER център се намира на изключително комуникативно място между магазините Била и Джъмбо и разполага с две зали с отлично озвучаване, вентилация, с удобни съблекални, бани и тоалетни.  
 
ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 
 • 1
  Daniela Tellieva от 22.03.2016 г. 16:33

  Много съм доволна от тренировката - много интензивна и действаща, при това 2 на цената на една. Персоналът и треньорите много усмихнати и позитивни

Топ цена 3.50 лв.

За Танцов и спортен център DANCE CORNER:

Подобни оферти