Гледайте Силвия Петкова, Лора Мутишева и други в "Тирамису" в Театър София на 25.11, 19ч!

УСЛОВИЯ

Описание:

Съзвездие от актриси на сцената на Театър София - "Тирамису" в една интригуваща съвременна постановка!

Те са млади, красиви, работят в рекламна агенция, печелят добри пари. Чудесно се справят със съблазните на големия град, знаят как да се обличат и къде да отидат.

Те са предмет на възхищение и завист. Но какво ли има под красивата им обвивка?

Гледайте "Тирамису" - най-модната пиеса на театралния сезон!
(Сценичните костюми са модели на Max Mara, Trendbox, Marella, Furla, Max&Co.)

Актрисите Лилия Маравиля, Лора Мутишева, Мила Банчева, Силвия Петкова, Дария Симеонова, Луиза Григорова и Снежана Макавеева ще Ви накарат да се разпознаете в ролите им и да се замислите.


Офертата включва:

 • 1 билет за представлението "Тирамису" на 25.11. от 19ч, в театър ''София''.
 • Информация за постановката може да видите в ''Детайли''.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 25.11.2015г., 18:00ч, след тази дата става невалиден
 • Ваучерът не е билет, срещу един ваучер ще получите билет на касата на театъра.
 • Необходимо е да имате разпечатан ваучер за касата на театъра.
 • Касата за билети работи с ваучери от понеделник - петък 10:00 ч. - 14:00 ч. и 15:00 ч. - 19:00 ч.; събота и неделя 10:00 ч. - 13:00 ч. и 13:30 ч. - 19:00 ч, на 3 март касата почива.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

ТИРАМИСУ

Автор Йоанна Овшанко
Режисьор Николай Поляков
Сценография Огняна Серафимова

С участието на : Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Мила Банчева, Дария Симеонова, Лора Мутишева, Луиза Григорова, Снежана Макавеева 

Авторката Йоанна Овшанко е родена през 1974 г. 

За сега има само една пиеса – „Тирамису”, която е поставена за първи път в Лаборатория за драма/Студио Буфо във Варшава през 2005 г. с режисьор Алдона Фигура и се играе с голям успех и до днес.

Пиесата е плод на личните ѝ преживявания като рекламен агент. Разкрива по интригуващ начин виртуалната реалност, която се опитва да замени личния живот, вкусове и предпочитания на хората.

Седем млади, успели, силни и красиви жени, водят своята битка за успех в обществото като зрителите стават свидетели и на най-интимните им изживявания, съпреживяват сблъсъка на личността и наложените обществени правила за успех, реализация, норми за щастие.

Режисьорът Николай Поляков е майстор на аналитичната трактовка на класически и съвременни текстове и в тандем с младата, но вече утвърдена сценографка Огняна Серафимова /с номинация за Икар 2012/ се доверява на седем млади и заявили таланта си актриси, които ще разкрият интересните истории на своите героини, ще омайват с красотата си и вълнуват с неочакваните интимни изживявания и със сигурност ще поднесат сладко тръпчивия вкус на сладкиша, дал името на пиесата и постановката.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате САМО чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля, свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bgИзползваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция.

Топ цена 8.00 лв.

За Театър "София":

 • Театър "София"
 • София, бул. Янко Сакъзов N 23А
 • тел. 944 24 85
 • Работно време на касата: Пон. - Петък 10 - 14ч. и 15 - 19ч. събота и неделя 10- 13ч. и 13,30 - 19ч

Подобни оферти