Три последователни посещения на часове по Body Balance до 31.03., в Танцов и спортен център DANCE CORNER до МОЛ България!

УСЛОВИЯ

Описание:

DANCE CORNER, най-новия център в София за спорт и танци, Ви предлага да се включите в часовете по BODY BALANCE с Адриана! Нова група - начинаещи.


Офертата включва:

  • Ваучерът включва 3 последователни посещения до 31.03. (последно посещение) на часовете по Body Balance в Танцов и спортен център DANCE CORNER.
  • Нова група - начинаещи. График: Вторник и Четвъртък от 18:00ч.
  • Продължителност - 60 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера - до 10.03. за записване за трите последователни посещения.
  • Необходимо предварително записване на тел. 0898 555 920.
  • Необходимо е да предоставите разпечатан своя ваучер.
  • Можете да закупи 1 ваучер за себе си и неограничен брой за подарък.
  • От актуалната промоция можете да се възползвате само чрез ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Deals.bg.
BODY BALANCE е тренировка с елементи на йога, тай чи, пилатес, която изгражда гъвкавост и сила и ви кара да се чувствате уравновесени и спокойни. Всяка тренировка по BODY BALANCE започва с лесни упражнения от Тай Чи, карайки ви да забравите ежедневните си грижи, да уравновесите духът и да подготвите тялото за настоящата тренировка. Инструкторът ще ви преведе през различни йога и пилатес упражнения за укрепване и тонус на основните мускулни групи. Последните 10 минути са заделени за така известната медитация с психични и физиологични ползи, която подобрява ефектът от упражненията.
Заповядайте в часовете BODY BALANCE с Адриана Каназирева
Инструктор по пилатес и кондиционен треньор. Диплома за инструктор от НСА,Завършвам спортна анимация в НСА.Работила съм като балерина в България, Кипър,Гърция, Турция, в западна Европа. Контактна и усмихната с личен подход към всеки трениращ. Жизнена и позитивна.Артист -балетист 1 категория.
 
Танцов и спортен център DANCE CORNER предлага групови занятия по: Йога, Пилатес, Зумба, Комбинирана гимнастика, KombatXtreme, Народни танци, Kangoo Jumps, Body Balance, AeroFit Ball, Tap Out, Body Former и др.
 
DANCE CORNER център се намира на изключително комуникативно място между магазините Била и Джъмбо и разполага с две зали с отлично озвучаване, вентилация, с удобни съблекални, бани и тоалетни.  
 
ВАЖНО! Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 
-43% 21.00 лв. 12.00 лв.

За Танцов и спортен център DANCE CORNER:

Подобни оферти