Болкоуспокояващ масаж на гръб с подбрани етерични масла от алое, иланг-иланг и макадамия в Chocolate & Beauty

УСЛОВИЯ

Описание:

Едни автори смятат, че думата “масаж” произлиза от санкритската и гръцка дума “массо”- мачкам с ръце, други от латинското “масса”- прилепване на пръстите, трети от арабското “масс”- леко натискам, или от древноеврейското “машаш”, преведено като опипвам. 

Благодарение и на техниките, и на екстрактите от етеричните масла, масажът има силно тонизиращо действие и зареждане на тялото с нови сили чрез премахване от натрупаните през работната седмица стрес, умора и пренатоварващи емоции.

Изберете аромата на масажното масло и се насладете на резултата - пълен релакс, регенериране на тялото и презареждане с нови сили!

Доверете се на професионалистите в Chocolate & Beauty!


Офертата включва:

 • Болкоуспокояващ, релаксиращ или арома масаж на гръб с масла от алое, жасмин, евкалипт, иланг-иланг или макадамия.
 • Вида на масажа е по избор, според желанията на клиента.
 • Изпълнява се от квалифициран рехабилитатор - мъж или жена.
 • Продължителност на масажа: 30 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.10.2016 г.
 • Необходимo е да запишете час на тел. 0889 68 56 44
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван. При закъснение повече от 15 минути ваучерът също се счита за използван.
 • Работно време: Понеделник - Неделя от 10:00 до 20:00
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Процедурата включва:

Арома масаж на гръб с подбрани етерични масла.

Маслата, с които се извършва процедурата се избират, според предпочитанията на клиента от следните: алое, жасмин, евкалипт, иланг-иланг, макадамия, съчетани са с аромотерапия за подсилване на релакса.

Повече за масажа:

Класическият масаж най-общо представлява отпускане на мускулите и премахване на напрежението чрез механично третиране на телесната повърхност посредством специални техники и похвати на масажиста. Физиологичното действие на масажа се състои в три основни въздействия:

* Механично действие – разтягане на кожата, изтласкване на тъканните течности към съдовете, както и придвижване на лимфата и венозната кръв от периферията към сърцето.

* Рефлекторно действие – чрез масажа се дразнят определени тъкани, чрез което се изпращат импулси към нервната система. Благодарение на това се получава рефлекторен отговор и съответно физиологическо действие – зачервяването и затоплянето на кожата е признак за рефлекторна реакция.

* Хуморално действие – масажното дразнене благоприятства за образуването на някои биологични активни вещества в кожата и тъканите, които имат изразен физиологичен ефект.

Най-важното действие е рефлекторното, защото подобрява кравообращението, засилва се обменния процес, тонизират се тъканите и благодарение на това се получава успокояващ и обезболяващ ефект.  В кожата и подкожната тъкан масажът активизира мастните и потните жлези и спомага за по-бързото изгаряне на подкожните мазнини. Благодарение на това се забавя стареенето на кожата и тя става по-мека, еластична и гладка.

Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на масажирания – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на различни видове заболявания, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. От трета страна масажът има подчертано профилактично действие – подобрява храненето на тъканите и благодарение на това се ускорява оздравителния процес, повишават се защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 2
  Деница Димитрова от 31.10.2016 г. 15:54

  Масажът много ми хареса. :)

 • 1
  Lupe Perez от 31.10.2016 г. 16:44

  Не го препоръчвам! Наистина безотговорен човек. Не бих могъл да масажа, човек стигна до място след един час. Ние организираме още един ден, но аз не получи потвърждение, нито парите си обратно. Аз просто губи времето си и ми обедната почивка :(

-68% 22.00 лв. 6.99 лв.

За Chocolate & Beauty:

 • Chocolate & Beauty
 • София, жк Хиподрума, ул. Феликс Каниц 52 (до Club Amaro)
 • 0877 665 631
 • Понеделник - неделя: 10:00 - 20:00 часа

Подобни оферти