Победете бръчките на лицето с ботокс подмладяваща терапия на цяло лице – чело, гневна бръчка и околоочен контур

УСЛОВИЯ

Описание:

Заповядайте в Медицински център - д-р Борислав Кючуков! Доверете се на висококачествените специалисти на центъра!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер получавате:
 • Ботокс подмладяваща терапия на цяло лице – чело, гневна бръчка и околоочен контур.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 25.03.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне два дни по-рано, на телефон 0898 66 59 53 – д-р Наталия Боцевска или на регистратурата тел.: 0878 875 838.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна на записан час се прави един ден по-рано и при повторно неявяване ваучера се анулира.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

БОТОКС ТЕРАПИЯ

Ботулиновият токсин се синтезира и отделя от специфичен вид бактерии (Gram-отрицателни), наречени Clostridium Botulinum. В природата те съществуват единствено в анаеробна (безкислородна) среда и отделят екзотоксин по време на размножаването си. Познати са няколко типа ботулинов токсин – A, B, C, D, E, F и G, като за целите на медицината се използва основно тип А и много рядко тип В. Инжектирането му в нищожни количества директно в мускулатурата предизвиква нейната релаксация и същевременно изглаждане на надлежащата кожа.
За медицински цели намира приложение в офталмологията за лечение на страбизъм (кривогледство) и блефароспазъм (неконтролируемо мигане), в неврологията за лечение на лицев хемиспазъм и шийна дистония. Повече от 20 години се ползва в естетичната дерматология за подмладяване и лечение на хиперхидроза (състояние на обилно изпотяване).
За естетични цели се ползва за заличаване на бръчките на челото, между веждите (гневни бръчки) и бръчките около очите “пачи крак“.
Инжектирането на разтвора се извършва директно в мускула със спринцовка с много тънка игла. Манипулацията трае от 5 до 15 мин. По този начин се блокира действието на мускулите, т.е. не се съкращават, не са в състояние да експресират мимика и да набръчкват надлежащата кожа. Ефектът е видим  между  2-рия и  14-я ден след процедурата. Препоръчва се контролен преглед 2 седмици след инжектирането  за оценка на ефекта.
Действието на ботулиновия токсин продължава около 4-6 месеца. През това време същият се разгражда от ензими в организма и мускулите си възвръщат нормалната функция. В дългосрочен аспект процедурите с ботокс намаляват появата на нови бръчки. Препоръчително е да се инжектира  2 до 3 пъти пъти в годината.

Нежелани ефекти

Нежеланите реакции при терапията с ботокс са редки, минимални и преходни. Понякога се появява синина на мястото на инжектирането и най-вече около очите. Тя може да бъде по-изразена при пациенти, които са приемали аспирин и други разреждащи кръвта препарати. Отминава за няколко дни. Може да се появи отпускане на мускулни групи – птоза на клепача, птоза на веждата, което отзвучава за няколко седмици. В много малък процент при някои пациенти се появява бързопреходно главоболие.

Преди процедурата

2 седмици преди процедурата избягвайте прием на aспирин и други разреждащи кръвта препарати.

След процедурата

Не масажирайте третираните зони.
Избягвайте лягането в хоризонтална позиция 4 часа след процедурата.
Не се подлагайте на козметични процедури, сауна, солариум, гореща баня, интензивен спорт до три дни след процедурата.
При поява на нежелани реакции свържете се с вашия терапевт.

Противопоказания! Не се препоръчва на бременни, кърмачки, хора с невро-мускулни  заболявания.

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

 • 1
  Здравейте! С каква марка ботолинов токсин работите и какво количество слагате при интервенция на цяло лице (горе-долу, разбира се...) . Благодаря предварително!!!
 • Deals.bg

  Здравейте,

  Необходимо е да се свържете директно с д-р Наталия Боцевска на тел. 0898 66 59 53. Тя ще може да изкаже компетентното си мнение и да Ви даде точна информация.

  Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.

  Поздрави,

  Екипът на Дийлс.бг

-46% 550.00 лв. 295.00 лв.

За Медицински център - д-р Борислав Кючуков:

Подобни оферти