Детоксикиращ масаж на гръб или антицелулитна и детоксикираща процедура с мед и етерични масла в масажно студио Емилис - Варна!

УСЛОВИЯ

Описание:

Заповядайте в масажно студио Емилис!

Поглезете тялото си с неустоимо предложение, което ще отнеме натрупания стрес и излишните мазнини! 


Офертата включва:

 • 25-минутен детоксикиращ масаж на гръб или 30-40-минутна антицелулитна и детоксикираща процедура с мед и етерични масла по избор, според избрания ваучер.
 • Подарък - 2 бр. детоксикиращи пластири за стъпала.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.03.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 0887757729.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучера се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучера се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашият ваучер преди извършване на процедурата.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.

 

Допълнителна информация:

Масажът с мед е древен тибетски метод, при който похватите и мощният биологичен ефект на чистия пчелен мед взаимно се допълват и усилват. Комбинацията от терапевтичните и хранителните свойства на меда, както и третирането чрез специални техники води до засилване на лимфо-и кръвообращението и съответно затопляне на обработваните участъци от тялото. Чрез меден масаж се ускорява насищането с кислород на клетките, което от своя страна води до освобождаване на натрупалите се шлаки и изгаряне на мастните клетки. Според научни данни,съставът на меда е близък до този начовешката кръвна плазма и се абсорбира от кръвообращението почти мигновенно. Детоксикиращият меден масаж интензивно почиства кожата като пилинг. Чрез специални отлепящи техники, се олющва повърхостния слой на кожата(епидермиса),отварят се порите и се улеснява дишането й. Това дава възможносъ на меда да проникне дълбоко в тъканите и да въдейства чрез своя уникален биологичен състав върху целия организъм. Навлизайки в клетките и междуклетъчните пространства,поглъща натрупаните токсини, излишни течности и отпадъчни метаболитни продукти, в резултат на което на повърхността на кожата се получава образувание, наподобяващо дъвка. От друга старана, третирайки определени зони от човешкото тяло, се дава възможност за рефлекторно повлияване върху нервната, дихателната, сърдечно-съдовата, отделителната системи и опорно-двигателния апарат. Меденият масаж е подходящ избор при натрупани умора, стрес, проблеми с гръбначния стълб, дихателната сиситема и е неизменен спътник на борбата с наднорменото тегло и целулита.

Противопоказания:

 • Бременност,
 • кърмене,
 • алергия към мед и прополис.

Пластири за детоксикация:

Състав: 100%натурален продукт, бамбукова киселина, турмалин,минерална и растителна пудра.
Начин на действие: Бамбуковата киселина, която има свойството да прониква и транспортира токсините извън тялото е основен елемент от състава на стикерите. Процесът на извличане на токсините през кожата е подобен на осмозата при корените на растенията.
Резултати: отстраняват се отрови, химикали,синтетика, натрупани в организма; елиминира се запека;подобрява се съня,паметта; уравновесява се РН; успокява се болка, включително при мигрена и артрит.
Най-добри резултати се постигат при минимум 10 дни употреба.
Противопоказания! Не се препоръчва при алергична кожа, бременни и кърмачки, не се прилага при наранена кожа.

* * * 

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена от 7.50 лв.

За Масажно студио Емилис:

Подобни оферти